• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

süt iç o tok tutar :34:

ben yolda üstümü örtüp uyku gözlüğümü takıp uyuyorum :27: ama ankarada biri var sanırım, yakın arkadaşım ama hoşlaşıyor olabilir benden gözlemlemekteyim kendisini :27:

Bu arada 100 sayfa olmusuz. :21:Kutlayalim.:66::118::124::124: :124: Bir mojito alirmiydiniz. :34:
Mojito1.jpeg

Filozof, challenger, petunya, mavilim, cerenkar...
Herkes buradaymış zaten de ben görmemişim kızlar sizi:26:
Lucky'le de mesajlaşmışlığımız var tabii

Son düzenleme:
ben içki seviyorum malesef yaa :50: sevmemeyi çok isterdim ama içkiyi de içkinin oluşturdugu sohbet ortamını da seviyorum :50:

Filozof, challenger, petunya, mavilim, cerenkar...
Herkes buradaymış zaten de ben görmemişim kızlar sizi:26:
Lucky'le de mesajlaşmışlığımız var tabii

Bak abla şöyle bir JB olsa hayır demem..
Malibu hele kokusu yeter :7:
Jack Daniels hele :52: Evime geçtiğimde hepsini dizicem bar köşemeee:52::52::52::52:

Butun ickiciler burada. :1:

Bak abla şöyle bir JB olsa hayır demem..
Malibu hele kokusu yeter :7:
Jack Daniels hele :52: Evime geçtiğimde hepsini dizicem bar köşemeee:52::52::52::52:

offf malibuyu sadece koklayarak bile sarhoş olabilirim sanırım nasıl güzel bişey o :7:

ben bide cin fizz i çok severim, kenarına pudra şekeri koyuyorlar bide ohh misss :16:

Butun ickiciler burada. :1:

bigun rakı sofrasını kuralım o zamna kardaşşş :33::33:

offf malibuyu sadece koklayarak bile sarhoş olabilirim sanırım nasıl güzel bişey o :7:

ben bide cin fizz i çok severim, kenarına pudra şekeri koyuyorlar bide ohh misss :16:

bigun rakı sofrasını kuralım o zamna kardaşşş :33::33:

Ben raki sevmem kiz, cidden icmem cocktailler anca. :)

Icki kulturum yok siz konusun. :1:

Ben raki sevmem kiz, cidden icmem cocktailler anca. :)

Icki kulturum yok siz konusun. :1:

rakıyı bi kere içtim bir daha çok zorr :50::50: o koku canını alıyor resmen insanın :120: birayı severim ama, cidden denemedim ama her akşam olsa içerim herhalde :53:

kokteyl olarak da pek bilgim yok sanırım yaa :26: bi işte herkesin bildigi sex on the beach i biliyoırum :27:

rakıyı bi kere içtim bir daha çok zorr :50::50: o koku canını alıyor resmen insanın :120: birayı severim ama, cidden denemedim ama her akşam olsa içerim herhalde :53:

kokteyl olarak da pek bilgim yok sanırım yaa :26: bi işte herkesin bildigi sex on the beach i biliyoırum :27:

Birayi da sevmem , anca bacardi mojito, birde sarap, birde ... :)

müzmin miyim evet bekar mıyım evet selamlar o zaman :D

lucky bize gelmiyosun hiç konuya yani :D

Sana da selam lemon. Ben hic bir konuya gitmiyorum artik. Beni goren burada gorsun ya da gormesin :)

yok yok ben ağzıma içki koymuş insan değilim naptın :19:

Biliyorum icmedigini ama o anda geldigin icin oyle soyledim. :) Bende sosyal iciciyim zaten. :55:

Filozof prenses bu arada bu topigi acmama sebep olan ve actigimdan haberi olmayan muhterem sahis. :27: Topik ortagim olarak onu da analim buradan. Cesmi_naz da topik basi. :27:

Biliyorum icmedigini ama o anda geldigin icin oyle soyledim. :) Bende sosyal iciciyim zaten. :55:

Filozof prenses bu arada bu topigi acmama sebep olan ve actigimdan haberi olmayan muhterem sahis. :27: Topik ortagim olarak onu da analim buradan. Cesmi_naz da topik basi. :27:

ahaa bana topik başı dedi :60: mdüürm ben müdür :33::33:

şarapı da kokudan dolayı hiç sevemedim ama benim içtiklerim öğrenci işi şaraplar oldugu için öyle kokuyor olabilir tabi :27::27:

Bu sayfa beni sarhoş ediyor.. Başım dönüyo :7::7::7::7:

Uyandiginda kendini bibi nin kollarinda bulacaksin. :1:

ahaa bana topik başı dedi :60: mdüürm ben müdür :33::33:

şarapı da kokudan dolayı hiç sevemedim ama benim içtiklerim öğrenci işi şaraplar oldugu için öyle kokuyor olabilir tabi :27::27:

CV ne gore pozisyon ayarlamasi yaptik. Mudurlukten daha yukaridasin bikerem. :60:

Senede bir kez sarap icerim onda da siseyi bitirip birakirim. :27:

CV ne gore pozisyon ayarlamasi yaptik. Mudurlukten daha yukaridasin bikerem. :60:

Senede bir kez sarap icerim onda da siseyi bitirip birakirim. :27:

hee müdürden daha öndeyim demk iyiymişşş :27::27:

şarapı içine kola katıp içebiliyorum ben ancak yoksa gitmiyor :27:

Sana da selam lemon. Ben hic bir konuya gitmiyorum artik. Beni goren burada gorsun ya da gormesin :)

Ay filom olmadan olmaz zatennn - ilk sayfaları okudum ortaklaşa açmışsınız topiği:7:

hee müdürden daha öndeyim demk iyiymişşş :27::27:

şarapı içine kola katıp içebiliyorum ben ancak yoksa gitmiyor :27:

Bu pozisyona kac kisi basvuruyor biliyor musun. Bence kacirma:)

Icme zaten iyi bir sey degil. :27:

Ay filom olmadan olmaz zatennn - ilk sayfaları okudum ortaklaşa açmışsınız topiği:7:

Yanlis haberi yoktu , hatta iki gun sonra oldu. :1: Yarin yine gelir bir bir konusur. Beni begenin kuslarimi cogaltin diye. Ona takilmayi seviyorum. :55:

Back
X