• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bonjour topigin guzel Muzminleri, :16:

Kalamiycam bir gunaydin deyip kacayim dedim.

DERS 3:
Bu erkek milletinden madam olurda adam olmaz. Evlenseler bile gozleri hep disarida. :86:

O yuzden evlenmemeyi takmayin, hayirlisini, hayirli adami isteyin.:34:

Bonjour topigin guzel Muzminleri, :16:

Kalamiycam bir gunaydin deyip kacayim dedim.

DERS 3:
Bu erkek milletinden madam olurda adam olmaz. Evlenseler bile gozleri hep disarida. :86:

O yuzden evlenmemeyi takmayin, hayirlisini, hayirli adami isteyin.:34:

:46::46::46::46::46:

çok katıldım lucky cigim sana :42:

Hic bi arkadasla bulustum , dolap yaptim, dolap soktum, film izledim, sac boyami degistirdim, erkeklerin iki yuzlu oldugunu bir kere daha anladim. :)

Beni bulunca kiymetimi bilin iste. :21:

Sen ne yapiyon, diyet sonuc verdi mi. :23:

acayip baş dönmesi yaptı bende karabugday detoksu :53: cuma gününnden beri mutemadiyen başım dönüyor :53: bünyem alışkın degil heralde ondan :37:

ohh baya iş yapmışısın bugun aferin sana :33:

erkeklerin iki yüzlü oldugunu nasıl anladın :27:

acayip baş dönmesi yaptı bende karabugday detoksu :53: cuma gününnden beri mutemadiyen başım dönüyor :53: bünyem alışkın degil heralde ondan :37:

ohh baya iş yapmışısın bugun aferin sana :33:

erkeklerin iki yüzlü oldugunu nasıl anladın :27:

Bosver sistemimden cikarmaya calisiyorum. :)

Sadece bugun degil , hafta sonumu da aldi. :27:

Diyet bize gore degil bosver. Ben profiterolumla , pastamla, makarnamla mutluyum. :32:

Bosver sistemimden cikarmaya calisiyorum. :)

Sadece bugun degil , hafta sonumu da aldi. :27:

Diyet bize gore degil bosver. Ben profiterolumla , pastamla, makarnamla mutluyum. :32:

yaa senin kilo problemin yok konuşursun tabi, ben napayım :19: 20 haziranda arkadaşımın düğünü var kıyafet bulamıyorum kendime :14::14:

Benim mi kilo problemim yok. :52: Kizim altima giyecek bir sey bulamiyorum. Hep tayt hep tayt:)

20 haziran a daha cok var, zorlasan yaparsin.

ben de simitlerim yüzünden dar giyemiyorum :50: hep çuval gibi bol t shırtler :50:

20 hazirana daha çok var daa benim bu aç kaılıunca baş dönmelerm var onları napacam :50:

ben de simitlerim yüzünden dar giyemiyorum :50: hep çuval gibi bol t shırtler :50:

20 hazirana daha çok var daa benim bu aç kaılıunca baş dönmelerm var onları napacam :50:

Tarcinli sut , tuzlu ayran ic belki faydasi olur. Ben kabul ettim artik kendimi boyle simitli , mimitli :27: ama cok fazla da yemiyorum suan.

Tarcinli sut , tuzlu ayran ic belki faydasi olur. Ben kabul ettim artik kendimi boyle simitli , mimitli :27: ama cok fazla da yemiyorum suan.

bende dikkat etmeye çalışıyorum zaten de benim dikkat etmekten fazlaısnı yapmam lazım olmuyor :50: bu aç kalınca başımın dönmesi işi baya bozdu beni. cuma günü şeker yüklemesi yapılacak bakalım, gizli şeker olabilirmiş bende :53:

bende kendimi simitli kabul ettim ama herkes aynı şeyi düşünmeyebilir sanırm :27:

bende dikkat etmeye çalışıyorum zaten de benim dikkat etmekten fazlaısnı yapmam lazım olmuyor :50: bu aç kalınca başımın dönmesi işi baya bozdu beni. cuma günü şeker yüklemesi yapılacak bakalım, gizli şeker olabilirmiş bende :53:

bende kendimi simitli kabul ettim ama herkes aynı şeyi düşünmeyebilir sanırm :27:

Resimlerinden cokta simitli degilsin , fazla abartiyorsun. :27:

Sekerin olabilir ama olmasa da pis bogaziz yemek konusunda kabul edelim. Yalniz ben baslarsam tam baslarim, bir baslayamadim ama yakindir. :)

Back
X