kızlar uzun zamandan beri aşırı derecede yiyodum ve hiç tokluk hisstmiyodum okadar yememe rağmen hiç bi rahatsızlık duymuyodum veyaz gelince rejime başladım ama dayanamadım başım fln dönüyodu sürekli acıkıyodum ekmeği kesmeye çalıştım onu biraz becere bildim yürüyüşe başladım ama bırakmak zorunda kaldım onu bırakınca rejimide bıraktım sadece ekmeği kestim ve daha sonra yengem bişi keşfetti nane ve limon tuzu o da benim gibi rejimi bırakmıştı ama çok sevdiği için sürekli nane yiyodu sonra bi tartıldı 3,5 kilo vermiş 1 haftada daha sonra araştırdık ve nane beyne sinyal gönderip tokluk hissi verirmiş limon tuzu ise mideyi küçültürmüş annemle bende kullanmaya başladık yengem etki görünce ve sonuç inanılmaz ekmeği zaten kesmiştim sadece yemeklerden biraz alıyodum şimdi onuda yiyemiyorum aç karnına naneyi yyeyince başka hiç bişi yiyemio insan 4-5 gün böyle devam etti bişi yiyemedim şimdi naneyi bıraktım ama hala yemek yiyemiyorum pek açlıktan başım dönüyo yarım tabak yemek yiyorum ve palayacak gibi oluyorum 1-2 tabak yemeği yeyipte hiç bişi hissetmeyen ben şimdi yarım tabak yemek le istifa edecek duruma geliyorum gerçekten midemin küçüldüğünü anladımsırnaşık şey: 2 yıldan beri kilo vermek için bir sürü şey yapmıştım ama içinde enn ii sonuç vereni diyebilirim şimdilik 3 kilo verdim ama daha vereceğime inanıyorum sonuç alınca sizinlede paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum :lepi:
:teytey:
:teytey: