Görümcem bekar.Bi hoşgeldin kızım falan demedi kv.Keza görümcede.Laf a bak biz kız aldık gelin değil once oraya gidilirmiş.Daha önce hep oraya giderdim hep eşimden önce gelince.Iste cok sinirim bozulduVirus olmasada gider ailemde kalırım kocam yoksa.
Mecbur degılım ucaktan iner inmez kaynanama gitmeye.
Acıklama falan yapmazdım ben olsam.
Gorumcen emınım ki kaynanasına sene de bir giden tipin tekidir.
Kendileri annelerinden cıkmaz, gelın annesıne gitmesin isterler gereksizler.
Bunu tuttumHiçbir şey yok, gayet normalmiş gibi git, laf vuran olursa, amaan ona mı alındınız de geç... Meseleleri mesele yapmazsanız ortada mesele falan kalmaz diye bir söz vardır...Tavsiye
Kız mı almıslar hahahahaGörümcem bekar.Bi hoşgeldin kızım falan demedi kv.Keza görümcede.Laf a bak biz kız aldık gelin değil once oraya gidilirmiş.Daha önce hep oraya giderdim hep eşimden önce gelince.Iste cok sinirim bozuldu
Açıklama yapmanıza gerek yok ki.Hanımlar selam.Ben 12 gün önce yurtdışindan geldim.Covid testi falan oldum gelmeden.Eşimle konuştuk önce annemlere gideyim orda izole olayım senin geleceğine yakın giderim kayınvalidegile diye haberleri de var hani.Ucaktan inince aradım kp.i ben geldim eve gidiyorum diye tamam hoşgeldin dedi kapatti geldim geleli kv yi ariyorum kp.açıyor annen,uyuyo banyoda vs.
Şimdi salı gideceğim oraya korkuyorum laf edecekler kavga edeceğiz diye.İlk oraya gidecekmişim onları saymıyormuşum kv,görümce öyle demişler eşime.Ben şimdi gideceğim bi sürü laf surat.Ben kimseyi riske atmak istemedim açıkçası kendi anam babam hani evlatlarıyım rahatım.Dışarı bile çıkmadım geldim geleli. Neyse o kadar huzursuz oldum ki gidince nasıl davranayım nasıl açiklama yapayim bişey derlerse ne diyim?Kendi evimizde var giderim anahtarı alırım onlardan.Iyice gerilir ortam bilemedim kizlar ya çok gerildim.Napayım ki ben?
Hıc sorma ya.Bu erkek tarafının kendilerine kız tarafından üstün görme saçmalığına ayar oluyorum ha. Kvdeniz doğurmadı sizi. Kendi doğurduğuna naz yapsın bi zahmet.
Çok doğru dediniz ben giderim evime dedim eşimede idare et canim ses çikarma ben gelene kadar diyeOnca yoldan gelsem direk anamın kollarına atarım kendimi, direk eş ailesine gitsem suçluluk duygusundan deli olurum. Ne saçma bir aileymiş bu beklentilere bak! Ne münasebet diyip anahtarınızı alıp evinize gidin surat yaparlarsa derdim ama bunu yapacak olsanız buraya bu konuyu açmazdınız. Yaşadığınız stres ve kaygı o kadar yansımış ki yazınıza.. Ben algılayamıyorum bu kayınvalide ne der görümce surat asar elti laf sokar endişelerini.. misafir gelmiş insana bunları yaparlarsa çeker evime giderim bu kadar basit. Hayatımı onlar mi şekillendirecek yani?
Eşimin tarafı bi garip işte düğün zamanı falan onlara hiç birşey sormadım diye surat trip çekmedim tabi kendi bildiğimi okudum eşim idare ediver ben sana birsey demiyorum eski insanlar öyle görmüş diyor.Çenemi tutamam eşimle de kötü olurlar diye çekiniyorumAileniz de oradayken eşinizi gelmeden esinizin ailesinin yanında beş işiniz var zaten? Bunun için bir bahaneye bile ihtiyacınız yok bilmem farkında mısınız?
Yazık konu sahibi de huzursuz olmuş alınmışlar diye. Konu sahibine biraz ders vermemiz lazım eyy kadınlar kulübü. Az çirkefleşmesi lazımHıc sorma ya.
Ben olsam kocam gelmeden o eve gitmemYazık konu sahibi de huzursuz olmuş alınmışlar diye. Konu sahibine biraz ders vermemiz lazım eyy kadınlar kulübü. Az çirkefleşmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?