Napıcam ben

Kafasiherdaimkarisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
29
2
Selam kızlar ben 5 senelik Evliyim iki kızım var biri 5 biri 9 aylık ben işyerinde tanıştığım eşimle evlenmek için İstanbul'un bir ucundan bir ucuna gelin geldim ailemi bıraktım evim güzel ve işimi bıraktım keyifli bir Hayatım var ancak ben evlenirken bazı hatalarım oldu onların üstüne biraz da kaçmak uzaklaşmak istedim ama sorun şu ki ben ailemi ve çevremi çok seviyormuşum 5 sene oldu hala bu semte alışamadım mi elim yağda mi elim balda evet ama burda eşimin anne baba abisi ve arkadaşlarından başka kimsem yok ve eşim iş dolayısıyla ayda 10 gün evde olmuyor ve ben geceleri çok korkuyorum hala daha alışamadım ve annemi Bıraktığım için okadar pişmanım ki anlatamam annem de beni çok özlüyor içten içe yapamadığımı Görüyor üzülüyor sabahları kalktığımda Ağlayarak kalkıyorum Yalnızlık beni bunalıma soktu eşimin evde olmaması yani nasıl anlatayım çocuklarıma çok bağlıyım ama onları ilerde koruyamayacağımı düşünüyorum sanki ailem ve çevremin yanında otursam çok rahatlayacağım ailem geniştir bana çok destek olurlar ama eşimin ailesi maddi destek manevi olarak çok destek değiller eşim işi bu yakada olduğu için taşınamayacagımızı söylüyor ama ben günden güne daha da zorlanıyorum ne yapmalıyım

Ailenle aynı şehirdesin, üstelik ulaşımı olmayan bir şehir değil. Ayrıca ailen hayatta istediğin zaman gidip görebilir hatta kalabilirsin, aynı şekilde annen de sık sık gelebilir. Dert etmeyin kendinize...

bi uğraş bulsanız kendinize. çalışma imkanınız falaan yok mu?
5 senede alışmanız lazımdı çoktan. ev işi çocuklar falan derken...
eşin ne iş yapıyor ki ayda 10 gün evde olmuyor?

Ailenleayni sehirdesin , esin evde olmadigi zaman al cocuklarini git ailenin yaninda.
Ulasilmasi zor degilki ..
Hergün millet bir ucundan diger ucuna calismaya gidiyor.

Bide bunu oku belki bi şükür çekersin..

Ben yurtdışından gelin geldim ve izin dışında Türkiye de hiç bir alakam yok. Nasip ya, olacağı varmış. eşimin tain durumu oluyor 2 sene de bir. ne çevre ne akraba, komple yabancı gibi hisediyorum.. seneler gecsede ilede ailem arkadaşlarim çevrem diyorum. Bak çocukların da var Allah bağışlasin. Bizim çocuğumuz olmuyor mesela. Onun da hasreti bindi sırtıma .. yinede mutluluğu buldun mu diyorsan .Evet. Elhamdullilah

Ailemden uzakta farklı bir şehirde yaşıyorum. Yalnızım. Tek başıma bir çocuk yetiştiriyorum, hayat mücadelesi veriyorum. Sizin kadar umutsuz değilim. Sanırım siz şükretmeyi unutmuşsunuz.

Bana da hiç dertmiş gibi gelmedi sizin ki çok afedersiniz. Sadece eşinizin her ayın 10 günü evde olmayışı sıkıntılı biraz

bence başka sıkıntı var sen bunalmışın,önce istanbulda türkiyenın başka ucuna gittin sandım,sonra tekrar okudum,yanı konu ilginç,yaş kaç?

bende sandım ki Türkiye nin bir ucundan bir ucuna gelin gelmiş. siz bu yanlızlık işini çok abartmışsınız kendinizi teselli edip yalnızlığa alıştırmaya çalışın çünkü yalnızlık kaçınılmaz bir son

kaçarak evlenip ailenizi mi küstürdünüz kendinize. anlatmadığınız şeyler var sanki?
Aslında evet yani şöyle ben evlilik öncesi ilişki yaşadım sonra eşimle tanıştım ve evlendim acele oldu biraz yani o kişi bizim çevredendi ve annem üzülmesin kulağına gelirse diye apar topar eşimle tanıştım ve evlendim sıkıntım bu maalesef tamamen düşünerek olmadı yoksa ailem bana çok düşkündür onlarda inanamadılar onlardan uzaklaşmamı ama artık çok geç ama sanırım Dediğiniz gibi şükretmeyi unutmuşum ...evlatlarım sağlıklı hetşwy yolunda ama gene de annemi Bıraktığım için Vicdanım rahat değil eşim de farkında bazı şeylerin aslında anlaşıyoruz ama benim bu halimden o da bıktı sizce napmalıyım lütfen Kırıcı olmadan yorumlarınızı bekliyorum

X