- 19 Şubat 2011
- 29
- 2
- Konu Sahibi Kafasiherdaimkarisik
Selam kızlar ben 5 senelik Evliyim iki kızım var biri 5 biri 9 aylık ben işyerinde tanıştığım eşimle evlenmek için İstanbul'un bir ucundan bir ucuna gelin geldim ailemi bıraktım evim güzel ve işimi bıraktım keyifli bir Hayatım var ancak ben evlenirken bazı hatalarım oldu onların üstüne biraz da kaçmak uzaklaşmak istedim ama sorun şu ki ben ailemi ve çevremi çok seviyormuşum 5 sene oldu hala bu semte alışamadım mi elim yağda mi elim balda evet ama burda eşimin anne baba abisi ve arkadaşlarından başka kimsem yok ve eşim iş dolayısıyla ayda 10 gün evde olmuyor ve ben geceleri çok korkuyorum hala daha alışamadım ve annemi Bıraktığım için okadar pişmanım ki anlatamam annem de beni çok özlüyor içten içe yapamadığımı Görüyor üzülüyor sabahları kalktığımda Ağlayarak kalkıyorum Yalnızlık beni bunalıma soktu eşimin evde olmaması yani nasıl anlatayım çocuklarıma çok bağlıyım ama onları ilerde koruyamayacağımı düşünüyorum sanki ailem ve çevremin yanında otursam çok rahatlayacağım ailem geniştir bana çok destek olurlar ama eşimin ailesi maddi destek manevi olarak çok destek değiller eşim işi bu yakada olduğu için taşınamayacagımızı söylüyor ama ben günden güne daha da zorlanıyorum ne yapmalıyım