Napicami bilmiorum artik

derya2423

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
107
-20
34
Selam arkadaslar,

su an cok kötüyüm gercekden napicami bilmiorum. Biz esimle türkiyede tanisdik ve almanyaya tasindik Ben almanyada Dogma büyümeyim oda türkiyede dogdu büyüdü ve insaat mühendisi.
Almanyada almancaya pek ögrenemedi ve isde bulamadi bi senedirli. Kendisi buraya geldi geleli cok degisdi. Hemen sinirlenio, sürekli kücük seylere kizio yani eskisi gibi degil. Ben türkiyeye dönmek istiorum dior. Burda bana is yok dior bende ama gitmek istemiorum.Türkiyede yasiyamam.
Bugün geri Kücük bi konu icin tartisdik ve beni cok ama cok kirdi, bagrdi sinirlendi. Bu olayi nasil cözücem bilmiorum nasil davranicamida sasirdim sadece sürekli agliorum ve üzüliorum. Türkiyede böyle degildi cok mutluydu hic kizmazdi. Ona nasil davranim beni kirdini fark etsin ve türkiyeye dönüs yapsak mi onun icin ?
Yardiminiz icin tessekürler.

Selam arkadaslar,

su an cok kötüyüm gercekden napicami bilmiorum. Biz esimle türkiyede tanisdik ve almanyaya tasindik Ben almanyada Dogma büyümeyim oda türkiyede dogdu büyüdü ve insaat mühendisi.
Almanyada almancaya pek ögrenemedi ve isde bulamadi bi senedirli. Kendisi buraya geldi geleli cok degisdi. Hemen sinirlenio, sürekli kücük seylere kizio yani eskisi gibi degil. Ben türkiyeye dönmek istiorum dior. Burda bana is yok dior bende ama gitmek istemiorum.Türkiyede yasiyamam.
Bugün geri Kücük bi konu icin tartisdik ve beni cok ama cok kirdi, bagrdi sinirlendi. Bu olayi nasil cözücem bilmiorum nasil davranicamida sasirdim sadece sürekli agliorum ve üzüliorum. Türkiyede böyle degildi cok mutluydu hic kizmazdi. Ona nasil davranim beni kirdini fark etsin ve türkiyeye dönüs yapsak mi onun icin ?

orada mutlu değil, işi de yok, sinirli olması normal, bende olsam bu durumda Türkiyeye gelmek isterdim

Adam mutlu değil belliki
Bir erkek eve para getiremiyorsa eksik hisseder kendini
Kocanı seviyorsan
Dönüş yapın düzeni burda bırak evinin erkeği oşmak nasıl bişey adam o duyguyu yaşasın

Kendin, turkce konustugun halde, orada yasayamam diyorsun.
Simdi kocanin dili bilmeyerek nasil uyum saglayacagini dusun.
Bence bu cok buyuk bir beklenti.

Işi olmadığına göre eve siz bakıyosunuz.
Bu onun üzülmesi için bi sebep.

Mühendis olup evde karısının eline bakmak ve iş bulamamak Türkiye'ye dönmek istemesi için tartışmasız yeterli ve geçerli bi sebep.

Selam arkadaslar,

iş bulamamış adepte olamamış ,eğer türkiyede iş imkanı varsa dönün

Dönün canım. Erkek çalışmadan olmaz. İyi bir mesleği varmış. Almanya'ya da gidip-gelirsiniz.

Selam arkadaslar,

İŞSİZLİK-PARASIZLIK-EVDE BOS BOS OTURMANIN VERDIGI CAN SIKINTISI-AİLEDEN ALIŞKIN OLDUGU ORTAMDAN UZAKLAŞMAK-KÜLTÜR KARGAŞASI-MEMLEKET ÖZLEMİ = SİNİR-STRES-KAYGI...

Bencede dönün Vatana!!! Hem meslegide var :21:

Ama Kv yakinina gitmeyin derim :oops:
Hem bu karari zamaninda beraber vermissiniz... neden sinirini senden cikariyor ki?
:63:

almanyada yaşayan kızlar sorum size,neden ısarla türkiyeden koca bulup evleniyorsunuz??orda doğmuş büyümüşsünüz,alman kültüründesiniz nedne kabul etmiyrosunuz,türkiyede yapamam diyorsunuz..neden orda kendi çevrenizden biriyle evlenmiyorsunuz benim aklım hiç almıyor bu konuyu,biri açıklarsa çok sevinirim..

evlenmeden önce bu konular konuşulmamış mıydı? keşke baştan net kararlar verseydiniz

Ya cok haklisiniz bi türlü karar veremdik sonra babam dedi ki önce almanyada yasayin burayi gösrün belki hosuna gider dedi gerisini biliorsunuz...Yani babama bu konuda bi türlü karsi gelemedim bide türkiyede yasamak zor dedi korkutdu, bende o yüzden gitmek istemedim daha..

Baştan konuşulmuş anlaşılmış belli ki
İş bulamadım asabiyim ellemeyin Türkiye'ye giderim ne demek
İş beğenmeyene Türkiye'de de iş yok kardeş :KK59:

Ya cok haklisiniz bi türlü karar veremdik sonra babam dedi ki önce almanyada yasayin burayi gösrün belki hosuna gider dedi gerisini biliorsunuz...Yani babama bu konuda bi türlü karsi gelemedim bide türkiyede yasamak zor dedi korkutdu, bende o yüzden gitmek istemedim daha..

almanyaya göre türkiye daha zordur evet ama eşin almaya da iş bulamaycağı belli iken türkiyeye dönme seçeneğini hiç düşünmeden mi evlendiniz? bence eşin burda iş bulamıyorsa gitmek istememen sadece kendini düşünmek oluyor iş olmayan yerde nasıl yaşayacaksınız ki.. yada almayayı bırakıknca çok mutsuz olurum diyorsan eşinden ayrıl belki de 2 ayrı dünyanın insanısınız..

X