- 27 Kasım 2012
- 155
- 6
selam arkadaslar, ben onceden saçlarımın uçlarını evde sarıya boyatmistim bir tanıdığıma guzel olmuştu. Sonra sacım uzayıp kestirdikce eski rengine döndü. Geçenlerde değişiklik olsun diye mavi sac boyası aldım. yine bu sitede gördüğüm bir sac ucu boyama tekniğini denedi arkadasım sacıma. Sacımı toplayıp topladığı yere once açıcı sürdü sacımı yıkayıp açtığımda saçlarımın uçları degil bastan aşağı dogru açılmıştı ustune mavi boyadık bu sefer komple mavi oldu resmen sacım. Son çare olarak aynı gun siyah boya ile komple boyamak zorunda kaldık. Tabi bu kadar işleme saclarım harap oldu her yıkamada bir peruk çıkacak derecede yolundu. Simdi siyah boyalar aktı ve Maviler tekrar ortaya cikti hatta turkuaza dönmüş ve altındaki acicidan sebep yer yer sarımsı renkler bile var. Kuaförle konuştum boya sildirme işlemi icin, onda da açıcı KULLANILIYOR ben Yapmıyorum sacın uzadıkça keseriz dedi ama bu uzayıp kesmekle olacak gibi degil cunku tepeden Başlıyor renk. Cok kotu durumda su anda, hayatimın hatasiydi diyebilirim. Tekrar siyah alıp boyamayi düşünüyorum ki siyah sacı da pek tercih etmem mecbur kaldığım icin. Sizce napabilirim baska? Fikriniz var mi? Kazitmayi bile dusundum desem yeridir