NAPICAZKİ DIŞARDA???

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
kızlar sorun eşim..bir insan bu kadarmı sevmez gezmeyi yaa..ikimizde çalışıyoruz o sadece ctesi günleri 1e kadar fazla çalışyor.bende çok severim dışarıya çıkmayı dolaşmayı..her hafta ciddi anlamda bunun kavgasını yapıyoruz artık gerçekten çok yoruldum..birde şu mesele var eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor evlenince benim için buraya yerleşti 6 yılık evliyiz ve evlendiğimizden bu yana her tatilimizi bayramlarımızı ailesinin yanına giderek geçirdik sıkıldım artık tatile ihtiyacım var bunu söylediğimdede hemen kavga çıkıyo başıma kalkıyo ben senin için ailemi bıraktım buraya geldim falan filan işte..en son dün akşam konuştuk neyseki bu bayram hafta sonuyla birleşip tatil az oluyo diye bi yerlere gitme kararı aldık ama ya seneye ondan sonraki senelere napıcaz hep böyle mücadeleylemi geçecek benim ömrüm bi akıl verin nolur..

tamam sizin olduğunuz şehre gelmiş çok güzel bir şey ama bu kafanızı dinlemek için tatile gitmeye engel değil ki, bayramlar neyse de yıllık izinlerinizde falan bir şeyler yapın yani, anlatmaya çalışın ara ara, çalışıyoruz kafamızı dağıtmaya ihtiyacımız var en azından yıllık izinlerde bir şeyler yapalım çok iyi geliyormuş falan uzmanlar da öyle söylüyor tarzı şeyler söyleyin

Bizde her fırsatta ailesine giderdik ama birkaç yıl önce bir tatile gittik esimde alışkanlık yaptı bayramlarda ailesinde geçirip yıllık izinde tatile çıkıyoruz. Belki sizde de alışkanlık yapar

kızlar sorun eşim..bir insan bu kadarmı sevmez gezmeyi yaa..ikimizde çalışıyoruz o sadece ctesi günleri 1e kadar fazla çalışyor.bende çok severim dışarıya çıkmayı dolaşmayı..her hafta ciddi anlamda bunun kavgasını yapıyoruz artık gerçekten çok yoruldum..birde şu mesele var eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor evlenince benim için buraya yerleşti 6 yılık evliyiz ve evlendiğimizden bu yana her tatilimizi bayramlarımızı ailesinin yanına giderek geçirdik sıkıldım artık tatile ihtiyacım var bunu söylediğimdede hemen kavga çıkıyo başıma kalkıyo ben senin için ailemi bıraktım buraya geldim falan filan işte..en son dün akşam konuştuk neyseki bu bayram hafta sonuyla birleşip tatil az oluyo diye bi yerlere gitme kararı aldık ama ya seneye ondan sonraki senelere napıcaz hep böyle mücadeleylemi geçecek benim ömrüm bi akıl verin nolur..
benımkıde ısı yogun oldugu ıcın ve ısı geregı sureklı gezdıgı ıcın tatıllerde ve haftasonları evden dısarı cıkmaz, bazen kendı canı da ısterse gıderız bır yerlere, bıraz maddıyatta bızı s aralar sıkıyor ama bana kalsa her haftasonu bı yerlere gıdelım derdındeyım cunku ısım masa bası sureklı dort duvar arasındayım-evde de evın ıslerı hıc bıtmıyor zaten sıkılıyorum-bunalıyorum o nedenle her fırsatta hıc bısı yapamasam aılemın yanına kaçıyorum hem aılemı gormus oluyorum hem memleket havası alıyorum kendıme gelıyorum :KK66:
benım esımın aılesı burada benımkı 1 saat mesafede farklı bır sehırde.. bayramlarda once burayı halledıp sonra bızımkılere gıderız ama onlar uzakta olsaydı da her bayramı onların yanında gecırmek ıstemezdım. sonucta benımde bır aılem ve onlarında bır beklentısı var.
bayram harıcı ızınlerde ıse tercıhım tatıle gıtmek , sonucta en dogal hak...
esınızle konusun aılesını ıstememek ten degıl ama basbasa kalmak ıstedıgınızden her tatılı orada gecırmek ıstemedıgınızı soyleyın. gerekırse yaz ayları ıcın tatıl organızasyonları yapın onu da dahıl edın ama bu ısı esınıze bırakmayın :KK66:

benim eşimle ikiz galiba sizin eşiniz :) yemin ederim aynen bizim ki de böyle. ne zaman dısarı cıkalım az desem, napcaz dısarda???? cevabı gelio. valla market alışverişini bile netten yapıo. işe bile gitmek istemio hep evde otursa. sizin eşinizin dediği gibi senin için katlanıom bu şehre bu şehrin kalabalığına diyip kestirip atıo. değişmez bunlar. bende 5 yıllık evliyim. tatiller de ya benim memlekete ya onun memlketine gidioz bu kadar.

sizin yanınıza gelmiş olması onu haklı çıkarmaz sonuçta evlenmişsiniz o gelmeseydi sen gideektin bunu dile getirmesi bile yanlış sonuçta sadece sizin için değil beraber birlikte olabilmek için sizin yanınıza gelmiş.
adı üstünde tatil bayram ziyaretlerinde ailesinin yanına gitmenz doğal ama 1 gün kalın geri kalan zamanıda kendiniz için harcayın bence mantıklısı bu..

Senin için şehir değiştirdim diye kafanıza kakmasının ne alemi var
insan doğduğu değil doyduğu yerde derler.

nasıl ki para kazanmak hayatı idame ettirmek için çalışıyoruz.Ruhu beslemek için de tatile ihtiyacımız var.Aile ziyaretleri tatilden sayılmaz.

Bizde mesela pazar günleri sadece boşuz. eşim bazen yoğunluktan dinlenmek isterdi. her hafta sonu mu gezeceğiz derdi.
ilk zamanlar biz de didişirdik sonra dedim tamam sen dinlenmek istediğin hafta dinlen ben istediğim yere çıkarım gezerim.
baktı ben cidden tek de gidiyorum geziyorum. bu sefer ben evde yalnız sıkılıyorum bende gelcem demeye başladı :KK70:
hafta sonları için belki böyle çözüm bulabilirsiniz. tabii her hafta gezmek cidden yorucu bazen insan evde dinlenmek istiyor ama senelik tatil şart.

maddi durum dert ediyorsa apart evlere bakın.

Peki evlenene kadar, şehir değiştirme kararı verene kadar ailesiyle nasıl görüşeceğinizi hiç konuşmadınız mı ?
Yani bayramda seyranda gidileceğini bilmiyor muydun ?
Senin eşine bu konuda baskı yapman yanlış,eşinin de senin başına kakması yanlış.
Oturup, yılın tatillerini ve izinlerinizi bir kenara çıkarıp beraberce program yapabilirsiniz.
Bunlar kavga ile hallolmaz, tatlı dil kullanmalısın- mesela tatile ihtiyacım var demek yerine seninle baş başa deniz kıyısında uzanmayı hayal ediyorum bu yaz gibi :KK68: cümleler kur:KK66:

Bayramlarda zaten ailelere gidiliyor,uzak yada yakın olması farketmiyor ki. Ama senelik izinlerinizde de gitmeniz çok yıpratıcı olur,insan hiç mi dinlenmez,tatil yapmaz. Keşke başta konuşsaydınız eşinizle bu konuyu

yıllık izninizi kesinlikle tatille geçirin..bütün yıl bu izni bekliyoruz..gerekirse kavga edin..zamanla anlar inşallah

Senin icin o sehirde kaliyorsa bunu dilegetirmeside yanlis , o gelmese sen gitseydin bu sefer sendemi dile gwtirecektin..
Yillik izinlerde tatil yapin ilaki bayram tatiline denk getirmenize gerek yok..

bayram harıcı ızınlerde ıse tercıhım tatıle gıtmek , sonucta en dogal hak...
esınızle konusun aılesını ıstememek ten degıl ama basbasa kalmak ıstedıgınızden her tatılı orada gecırmek ıstemedıgınızı soyleyın. gerekırse yaz ayları ıcın tatıl organızasyonları yapın onu da dahıl edın ama bu ısı esınıze bırakmayın :KK66:[/QUOTE]
ahh ahh kızlar neler söyledim tatlı dille kavgayla inanın yıllardır anlatmaya çalışıyorum ama yok yani anlamıyor bi tatilim oluyo ondada annemleri görmeyeyimmi hemen bunları sıralıyo sıkıldım inanın ayrıca kızım 5 yaşında anne denize gidelimmi falan diyo yavrum yaa..neyse bu bayramı bi geçirelim belki sever dimi?

Peki evlenene kadar, şehir değiştirme kararı verene kadar ailesiyle nasıl görüşeceğinizi hiç konuşmadınız mı ?
Yani bayramda seyranda gidileceğini bilmiyor muydun ?
Senin eşine bu konuda baskı yapman yanlış,eşinin de senin başına kakması yanlış.
Oturup, yılın tatillerini ve izinlerinizi bir kenara çıkarıp beraberce program yapabilirsiniz.
Bunlar kavga ile hallolmaz, tatlı dil kullanmalısın- mesela tatile ihtiyacım var demek yerine seninle baş başa deniz kıyısında uzanmayı hayal ediyorum bu yaz gibi :KK68: cümleler kur:KK66:
ya tabiki konuştuk evet ama ben bu derece beklemiyordum..zaten ben gitmeyelim demiyorum gidelim ama her tatildede değil yani 2 haftamız varsa en azından 3 günü başka yerde geçirelim diyorum anlatamıyorum..

Ayy bunların hepsimi aynı ya. Aynen arkadaşım benim eşimde hafta sonu olsun, bayram , yıllık izin olsun ailesine gideceğiz.Başka yer bilmeyiz .tatil bilmeyiz offf of

erkeklerin hepsi aynı sanırım benimki de hemen hemen aynı kızlar. Tek farkı bi gitmeye birde hemen dönmeye meraklı. ikimizinde ailesi aynı şehirde gittiğimiz zaman daha çok zamana ihtiyacımız oluyor ama daha 24 saat dolmadan eve dönelim muhabbeti yapmaya başlıyor :mad:

Evet canım öyle geçecek.Ben 15 senelik evliyim.15 senedir bayram yok benim için.giysi bile almam özel olarak bayram için.her bayramın ilk gunü orda olmaktan nefret ettim.o tarafa da eşime de hakkımı helal etmiyorum.

Evet canım öyle geçecek.Ben 15 senelik evliyim.15 senedir bayram yok benim için.giysi bile almam özel olarak bayram için.her bayramın ilk gunü orda olmaktan nefret ettim.o tarafa da eşime de hakkımı helal etmiyorum.
bizde gittikmi gelmek bilmeyiz çok bunaltıyo beni..biz gidince kendisi bizi eve koyar arkadaşllarına falan gider eğlenir gezer tozar biz evde kaynanamgille otururuz otururuz gitme günü gelir eve döneriz..

bizde gittikmi gelmek bilmeyiz çok bunaltıyo beni..biz gidince kendisi bizi eve koyar arkadaşllarına falan gider eğlenir gezer tozar biz evde kaynanamgille otururuz otururuz gitme günü gelir eve döneriz..
Ayy o daha kötüüü.ben gecen gün ,otur ananın yanında.başinda ben bekleyemem dedim kızdim valla.

X