nasıl başa çıkabilirim?

Mahinev88

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
245
112
36
Günaydın arkadaşlar,ben yaklaşık 1 senedir işsizim.3 ay proje bazlı çalıştım ama şimdilerde yine bir iş yok.Harçlığımı çıkarmak için mağazaya girdim,çok mutsuzum.Dua ediyorum,çabalıyorum ama YOK Tecrübe diyp duruyorlar,neden şimdiye kadar iş bulamadın diyor goruştğm kişiler.Aptallığmdan bi iş fırsatını da teptim.Çok pişmanım sürekli suçluyrm kendimi.Arkadaşlarm iş buldu ama ben bulamadm.Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar

ben de kamuya girene kadar nasıl gireceğini ne iş yapacağını dahi bilemeyen biriydim.
bir kpss hayatımı değiştirdi.
çok şükür.

Allah bir kapı kapatır bin kapı açarmış..canını sıkma..herkes hayatta şanslı olmuyor malesef..kimisi her istediğine hemen ulaşır kimisi zor ulaşır..hayat böyle..sen araştır sor soruştur..hatta çalışmaya devam et kendine çevre edin..onlarında yararı olur sana..

Mühendisim,işkur kariyer siteleri hepsini takip ediyorum ama yok,kpss bi hayal bizim için,günden güne umutlarımı kaybediyrm.Çalştğm mahalle arası bi mağaza.İnanın kimseyi yermek yada aşağılamak değil,haddime duşmez.Benim konuştuklarımı bile anlamıyorlar.Çevre edinip nerden iş bulaym

X