Nasil bir adam olabilir?

hepii

Yolun açık olsun diğer yarım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.855
2.929
Bir aile dostumuz beni kuzeniyle tanistirmak istedi evlilik maksatli. Once evine davet etti kadin, ben istemedim. Disarda bulusmaya karar verdik. Gittigimde ne goreyim, adam tek basina gelmemis, aile dostumuz ve aile dostumuzun oglu da gelmis. Pes! Neyin nesi bu? Nasil bir adam bu? Bir de 38 yasinda.

belki aile dostunuz gelmek istemiştir adamla..
görüşmeden önce iletişim kurmuşmuydunuz?

O, aile dostumuzun gelmesini istemis.

Evet, iletisim kurmustuk.
görüşmeden önce size söylemişmiydi peki aile dostunuzun da gelmesini istediğini?
belki çekingendir,
utanmış olabilir..

Eşimin bir tanıdığı bir kaç ay sonra evleniyor ve hala kızla yalnız görüşmemiş:) Sürekli anne sen de gel diyormuş, 35 yaşında falan. Evlenince de annesine ayda bir gel bize yoksa olay çıkartırım demiş, şaka gibi. Oluyor böyle insanlar :)

Ne olacak ki Gelsin ler. Sonuçta sizi tanıştıran kimse. Ilk ve son bulusmanizmiydi bu kadar dert ettiniz. Ben garip bir şey görmedim.

belki çekingen bi yapısı vardır hem ilk buluşmaysa tıkanacağından korkmuş olabilir. yazık böyle adamlardan zarar gelmez be :) utanmayandan korkun

Yüzyüze ilk görüşmenizse çok da anormal bir durum değil bence bu. Sırf çekingenlik olarak düşünmeyin. İkinizin de ortak bir tanidiği olursa daha rahat, gerginlikten uzak bir sohbet ortami olur. Adam bunu düşünmüş olabilir. Diğer bulusmalar da boyle olursa o zaman garipseyin. Benim bildigim bu tarz ilk gorusmelerin cogu arkadas ortaminda olur cunku..

Yüzyüze ilk görüşmenizse çok da anormal bir durum değil bence bu. Sırf çekingenlik olarak düşünmeyin. İkinizin de ortak bir tanidiği olursa daha rahat, gerginlikten uzak bir sohbet ortami olur. Adam bunu düşünmüş olabilir. Diğer bulusmalar da boyle olursa o zaman garipseyin. Benim bildigim bu tarz ilk gorusmelerin cogu arkadas ortaminda olur cunku..

Ben katiliyorum, ortamda gerginlik olmamasi icin en iyisi baska insanlarin da olmasi.

X