nasıl bir apartmanda oturuyorum ben :(

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
Selam bayanlar evleneli şükür ki 1 sene oldu.ailem baska sehirde apartmanında hic Komşum yok size komik gelebilir ama gerçekten çok yalnızım bunu 1 sene önce boyle dusuncegim aklıma gelmezdi yanlızlığı seven biriyim dır ama insan zamanla bir arkadaş kapıyı çalsin kahve yap geliyorum diyen birine ihtiyaç duyuyor üst kat Komşum benle yaşıt yeni bebeği de var gördüğü yerde selam bile vermez çok tuhaf.insanlar çok tuhaf olmuş taşınmak istiyorum ama evinden de kirasndan da çok memnunuz ama sikiliyorum ne oneririsiz bayanlar

"Ev alma komşu al" lafına bu kadar takılmaya gerek yok. Gittiğiniz yerde de "sitcom komşu takımı garantisi" olmayacak.

Haklısın , herkes yalnızlaştı esasında rahatlik derken kötü oldu.
Kimsenin kimseye ihtiyacı da minneti de kalmadı.
Yapacağın şey kursa gitmek bence.orda evine yakın arkadaş bulursun.
Gidip gelebileceğin
hem ortamda tanıyıp öyle evine almış olursun

Haklısın , herkes yalnızlaştı esasında rahatlik derken kötü oldu.
Kimsenin kimseye ihtiyacı da minneti de kalmadı.
Yapacağın şey kursa gitmek bence.orda evine yakın arkadaş bulursun.
Gidip gelebileceğin
hem ortamda tanıyıp öyle evine almış olursun
Kursta içimdeki o CT kapı gelen komşu hissini bastirirmi TM kestiremiyorum:) ya çok ilginç arada gittiğim park var yukarki komşu da bebeğini. Getiriyor oraya beni tanıyor yinede ne selam ne merhaba yüzüm bakıp geçiyor :) çok haklisiniz kimsenin minnetini kalmadı

İçinizdeki çat kapı hissini dizginleyin

Ben de istemem çat kapı geleni de gitmek de istemem

Burda konular var Kv çat kapı geliyor diye sayfa sayfa siz komşular çat kapı gelsin istiyorsunuz ilginç

Evde ve şehirde sıkılmıştınız hobi edinin kursa gidin ya da çalışın

Selam bayanlar evleneli şükür ki 1 sene oldu.ailem baska sehirde apartmanında hic Komşum yok size komik gelebilir ama gerçekten çok yalnızım bunu 1 sene önce boyle dusuncegim aklıma gelmezdi yanlızlığı seven biriyim dır ama insan zamanla bir arkadaş kapıyı çalsin kahve yap geliyorum diyen birine ihtiyaç duyuyor üst kat Komşum benle yaşıt yeni bebeği de var gördüğü yerde selam bile vermez çok tuhaf.insanlar çok tuhaf olmuş taşınmak istiyorum ama evinden de kirasndan da çok memnunuz ama sikiliyorum ne oneririsiz bayanlar
Acaba sen bebeği olan komşuya geçmiş olsuna ya da bebeğine hayırlı olsuna gittin mi ??? Belli oda senden ummuştur...

İçinizdeki çat kapı hissini dizginleyin

Ben de istemem çat kapı geleni de gitmek de istemem

Burda konular var Kv çat kapı geliyor diye sayfa sayfa siz komşular çat kapı gelsin istiyorsunuz ilginç

Evde ve şehirde sıkılmıştınız hobi edinin kursa gidin ya da çalışın

Yanlizlik o derece sıkma olacakki

Öbür derdinizi anlatsaniz?? Bence su an komsu o kadar onemli degil. Esinizle sorununuz nedir??

Ben de hic sevmem cat kapi komsu gelmesini. O yuzden kimseyle de samimi olmam sadece merhana merhaba, o size selam vermiyorsa siz verin..
Ya sen gerçek misin arkadaşım orada actigim konuyu gelip burada açıp ne sen isguzarlik yapıyorsun takdim esinle sorunuma ama benim esinle sorunum yok çevredeki insanlarla hatta 1insanla var okkkk

Ayy canım seni anlıyorum gerçekten gecen sene bende ayni sıkıntıyı yaşamıştım
... Şey yapabilirsiniz ya kek börek yapıp 1-2 dilim getirebilirsiniz kokmustu4 buyrun diye... Ne biliyim o zaman nasıl davranıyor gozlemlersiniz ona gore hareket edersiniz

Ya sen gerçek misin arkadaşım orada actigim konuyu gelip burada açıp ne sen isguzarlik yapıyorsun takdim esinle sorunuma ama benim esinle sorunum yok çevredeki insanlarla hatta 1insanla var okkkk

Allah Allah ne bu ya? Yardimci olmaya calismak da sorun valla pes ne diyeyim..
hadi kolay gelsin...

Hic sevmem cat kapi birinin gelmesini.Arayip haber vermeli bana gelicek olan her kimse en az bir kac saat once.Ev hali her zaman her yer ter temiz olamaz,belki pijamami bile cikarmamis olabilirim.uzerimden.
Sizde tasinsaniz gittiginiz yerde ki komsulardan emin olamayacaginiza gore,kursa vs gidip arkadas edinin.Onlarla kahve icmeye gider gelirsiniz.

Ayy canım seni anlıyorum gerçekten gecen sene bende ayni sıkıntıyı yaşamıştım
... Şey yapabilirsiniz ya kek börek yapıp 1-2 dilim getirebilirsiniz kokmustu4 buyrun diye... Ne biliyim o zaman nasıl davranıyor gozlemlersiniz ona gore hareket edersiniz
Çok çekingen incir canim ya almazsa keki falan 1 hafta komadan cikamam:) riske atamiyorum hassasimda facebook tan ekleyin dedim sonra Vazgeçtim nebilm

Benimde hic komsum yok en son ben geldim apartmana kimse bana gelmedı bende kimseye gitmedim. Ben kitap okuyorum bol bol sende dene iyi geliyor

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama 56 daire var burda ve ben yalnızım bilmem anlatabiliyormuyum

Seni cok iyi anliyorum canim bende evlendigim sene baska yere gelin gittim cok sikiliyodum kapimi bi aksamistu kapici calardi oda cop icin iki sene oyle gecti biraz uyurdum ev isi oyle oyle vakit gecirdim bigun asansorde bi komsuyla tanistim oriflame satiyomus elinde kitapcigi vardi bu binada mi oturuyosun dedim evet desi oda ban sordu evet dedim kitapcigi iatedim bi urun alabilirim diye tamam dedi oturdugu kati daireyi soyledi bemde soyledim sonra bana geldi ben ona gittim derken muhabbet basladi aonra binada kimseyle tanisip tanismadigini sordu kimseyivtanimiyordum hatta evime yabanci ilk o komsu firdi sonra alt komsuyla tanistirdi oda benim gibi baska sehirden gelin gelmis benim gibi kimsesi yoktu onla samimi oldum suanda hemen hemen hergun bi kahve bi sigara molasi derken yarim saat gorusuyoz kimsenin kimseden haberi yok bide aileden uzakda ayri oldugumu cok can skici bi durum oluyo insan bi iki kelime edecek insan ariyo illa cat kapi gitmem halen oda bana mesaj atar musait misin diye burda biraz arkadaslar cat kapi gelenden gidenden muhabbet acilmista parkta ki gordugunbist komsuna dersin gorunce bigun kahve icmeye gelecem musait misin falan filan diye biraz siz de girisken oldugumu sorun cozuluyo zaten bi iki muhabbet ettiniz mi kafa dengin mi degil mi anlarsin egere istemezsen muhabbeti kesersin

Sizin apartmana özel bir durum olsa keşke
İnsanlar her yerde soğuklar, eskisi gibi değil. Samimiyet, sıcaklık yok ortada.

X