Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl boyatmalıyım ?

catse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
5
1
34
kızlar 1 hafta once loreal sunkiss kullanarak sacimi actim. Evde acilmamisti ama gunese cikinca cok fazla acilmaya basladi. Sacim kahverengiydi turuncu gibi oldu . Kisacasi bana hic yakismadi ve eski rengime donmek istiyorum, kuafore gidip boyatirsam eski tonumu yakalayabilir miyim ? Fotograf gostersem acaba tutturabilirler mi, cunku ton tutmazsa dipten gelen kahverengiyle daha beter olmasindan korkuyorum. Dogal sacima donmrk istiyorum kizlar lutfen yardimm

kızlar 1 hafta once loreal sunkiss kullanarak sacimi actim. Evde acilmamisti ama gunese cikinca cok fazla acilmaya basladi. Sacim kahverengiydi turuncu gibi oldu . Kisacasi bana hic yakismadi ve eski rengime donmek istiyorum, kuafore gidip boyatirsam eski tonumu yakalayabilir miyim ? Fotograf gostersem acaba tutturabilirler mi, cunku ton tutmazsa dipten gelen kahverengiyle daha beter olmasindan korkuyorum. Dogal sacima donmrk istiyorum kizlar lutfen yardimm

yakalar merak etme.. ama bence iyi düşün madem biraz açılmış ki orielle açılsa da turuncu açılıyor kahve saçlar, saçını güzel bir açık kumrala ya da sarıya boyatabilirsin oriel kullandırmadan ya da hangi renk istiyorduysan artık o loreal in ürününü kullanmadan önce o renge..

yakalar merak etme.. ama bence iyi düşün madem biraz açılmış ki orielle açılsa da turuncu açılıyor kahve saçlar, saçını güzel bir açık kumrala ya da sarıya boyatabilirsin oriel kullandırmadan ya da hangi renk istiyorduysan artık o loreal in ürününü kullanmadan önce o renge..

Hangi akla hizmet onu dibime kadar surdum bilemiyorum sari veya acik kumral bana kesinlikle yakisacagini sanmiyorum her seyin guzeli dogallikmis dersimi aldim insallah olur eskisi gibi ya 17 yasindayim boya surmek istemezdim sacima

17 yaş çok erken canım niye yaptın demiycem. .
Eski saç rengine boyalar ama saçının kendi doğal dipten gelip de tamamen doğal bi hal alması çok uzun sürer
Boyayla yakalayabilirsin umarim

17 yaş çok erken canım niye yaptın demiycem. .
Eski saç rengine boyalar ama saçının kendi doğal dipten gelip de tamamen doğal bi hal alması çok uzun sürer
Boyayla yakalayabilirsin umarim

Umarim yakalarim daha once boyayla bi alakam olmadi yazlari papatya suyu surerdim uclarima. Korkuyorum ama bakalim

canım saçların neden turuncu gibi oldu doğalı koyu kahve miydi? ben de oksijenle açtım bi de üzerinden açıcı sprey kullanmak istiyorum bi marka buldm papatya özlü şampuan bakalım açacak mı. herkes rengini çok beğeniyor benim belki oksijen deneyebilirsin zararı var mı bilmiyorum ama benim saçlarım yıpranmadı hiç yaklaşık 4 senedir ara ara oksijenle açtım masrafsız bir saç oldu bana :)) ama loreal sunkiss turuncu yaptıysa bu ne yapar bilemem

X