Nasıl davranırsınız??

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
391
Hemen giriyorum konuya mesela eşiniz işi gereği ayda 2-3 gece nöbeti tutmk zorunda ve nöbet arkadaşları genelde bayan ne sıklıkla arar sorar sınız bide her nöbette kimle nöbettesin naptınz nettinz diye soru yagmuruna tutarmısınız bu arada eşim sağlık memuru (erkek hemşire) teşekürler şimdiden cvp yazan herkese

Yani kesinlikle onu kontrol ettiğimi anlamasına izin vermem. Ama dayanabildiğim kadar uyumam. Mesajlasırim konuşurum. Ya korkuyorum derim . Ya uyuyamıyorum derim. Yada nöbet arkadaşlarına evli olduğunu göstermek için yanına gidip kısa süreli surprizler yaparım. Rahat bırakmam :KK57:

İşini yapıp, parasını kazanan kadınlar hakkında abuk subuk düşüncelere sahip olduğum için kendimden utanır, bende nöbetli bi işte çalışsaydım, elin adamlarıyla aşna fişne mi yapardım ki aklıma bu pis fikirler gelio diye düşünürüm.

Burdaki, hayatı hep müge Anlı programıymış paranoyssında yaşayan kadınlardan da illallah geldi artık ya.

Yani kesinlikle onu kontrol ettiğimi anlamasına izin vermem. Ama dayanabildiğim kadar uyumam. Mesajlasırim konuşurum. Ya korkuyorum derim . Ya uyuyamıyorum derim. Yada nöbet arkadaşlarına evli olduğunu göstermek için yanına gidip kısa süreli surprizler yaparım. Rahat bırakmam :KK57:[
İşini yapıp, parasını kazanan kadınlar hakkında abuk subuk düşüncelere sahip olduğum için kendimden utanır, bende nöbetli bi işte çalışsaydım, elin adamlarıyla aşna fişne mi yapardım ki aklıma bu pis fikirler gelio diye düşünürüm.

Burdaki, hayatı hep müge Anlı programıymış paranoyssında yaşayan kadınlardan da illallah geldi artık ya.

Böle raat atıp tuttuguna göre henüz evli değilsin şekerim ayrıcada kimse hakknda abuk sabuk konuşmadım konuyu niye farklı yere çekiosun

bence çok arama . bak ben de bu saatte nobetteyim . çalışma arkadaşlarım erkek ağırlıklı . nişanlım şimdi kaçıncı ruyasındadır.

Sürekli aramam ama . Özledim fotoğraf atsana derim, arada süprize giderim. Aradığım zaman seni merak ettim demem yalnız basıma korkuyorum evde sesini duymak istedim gibi bahaneler uydururdum sanırım.

Mışıl mışıl uyurum, hiçte aramam hiçte merak etmem, sabahda öpücüklerle uyanırım, eğer zaten içimde bir kuşku varsa o adamla evli kalmam.
Eşlerinize güvenin hanımlar.

Hayır bir değilz çünkü benim hal tavır ve kişiliğnden hoşlanmadığım 2 kişî var ben de bir çok işte çalıştım kimse ile o denli laubali olmadım herkes çizgginin bi adım gerisnde durmayı başarabilse keşke de bnde kuruntularımı bıraksam
Anlamaya çalıştım ama biraz karışık olmuş.
Tavrından hoşlanmadığın kişilerle arana mesafe koyduğunu mu anlatmaya çalıştın yoksa eşinin çevresinden birilerinin mi tavırlarını beğenmiyorsun?
Kendini bir görmediğin biriyle evlenmeseydin keşke. Hayata bakış açılarınız farklı sanki.

Bu eşe güvenmemek değil bu gözler ne hafif meşrep kadınlar gördü gözleriyle çağıran
Itimat kontrole engel değildir
Ben görüntülü arardım vakti varsa sohbet ederdim yazışırdım
Bu arada korkutmak gibi olmasın evli çocuklu bir kadın nöbet tuttuğu yeni evli çocuksuz bir adamla ikisi de boşandı birbiriyle evlendi kadın level atladı kocasının kariyeri olarak
Kocaniza güvenin diyenler cem yılmaz filan izlememisler sanırım erkek kadın ve ilişki analizleri son derece gercekcidir
Örneğin;
200.000 yıl boyunca verdin gazı sen şu dinozoru avla bak ben sana mağarada ne vericem diye..

Güven meselesi.. Eşine güveniyorsan rahat olursun. Ben şahsen aramazdım. Çünkü ne kadar sıkarsan o kadar teşvik edersin aslında!

Oynak kadin gece nobetinde degil gunduz gozuyle de yilisir..
Niyeti bozuk olana saat islemez..
Adama tasma da taksan ruhu ser.. olan yine yapar yine yapar..

Rahat bir insanmiyim, malesef degilim..
Ararim da ozledigim icin ararim,
ben yatagimda yatiyorken o calistigi icin, kiyamadigim icin ararim..

Hemen giriyorum konuya mesela eşiniz işi gereği ayda 2-3 gece nöbeti tutmk zorunda ve nöbet arkadaşları genelde bayan ne sıklıkla arar sorar sınız bide her nöbette kimle nöbettesin naptınz nettinz diye soru yagmuruna tutarmısınız bu arada eşim sağlık memuru (erkek hemşire) teşekürler şimdiden cvp yazan herkese
ooo kuzum sen benim yerimde olsan ne yapardın bilmem,turizm işiyle uğraşıyoruz,almanı,rusu,hollandalısı,ingilizi,isviçrelisi vs...hepsiyle işimiz gereği muhattap oluyoruz ve haliyle herzaman eşimin yanında olmuyorum.bir kere olsun kıskanmadım ve düşünmedim.yani en fazla ne olabilir ki,şimdi eşimden şüphe etsem zaten o adamla ne işim var,yok eğer aldatırsa o zaman keyfi bilir,ayrılırım biter ama hep bir şüphe ve güvensizlikle yaşanmaz ki.

bak birgün başıma ne geldi,rus kadının biri eşimden birşey alacaktı pazarlık yapıyorlar,kadın eşime dediki seni bir kere öpeyim indirim yap:KK70:bende biraz uzakta yanlarındayım,o an komiğime gitti güldüm,eşim utandı falan ama ben olmasam yine de öpmezdi eminim.he öperse bende onu öperim o ayrı.:KK8:

X