Merhaba hanımlar sizlere uykusuz gecenin ardından derdimi dökmek istiyorum nasıl davranıcamı şaşırdım ne yapmam gerek lütfen akıl verin.
2010 yılında kuzenimin eşine hormon dengesizliği yüzünden bebeği olmuyacağı uzun tedavi gerektiği söylendi.kısa bir süre sonra hamile kaldı tedaviye gerek kalmadan,ondan 2 ay sonrada ben hamile kaldım.o rahat bir hamilelik geçirirken ben hep yatmak zorundaydım nerdese tüm hamileliğim hastanede geçmişti.ikimizinde kızı olucaktı buraya kadar herşey güzel taki ben 6 aylıkken bebeğimi doğurana ve doğumda kaybedene kadar.
benden 12 gün sonrada o doğum yaptı.ben 12 günlük lohusayken acımı ardıma atıp doğumda yanındaydı daha sonrada evine gittim sıksık giderkende misafirlerine ikram etsin diye tepsi tepsi kurabiyeler kekeler yapar giderdim.kızı 6 aylık olduğundada 6 ay kınası yapmak istedi ben bebek şekerleri yapıyordum onun içinde şekerler hazırladım.doğum günü yaklaştı kızına elbise almak için mağza mağza gezdim doğum günü pastası seçmesine yardım ettim.ya ben benim o günlerde ne halde oldumu hiç düşündümü acaba ben bebeğimi yüzünü görmeden toprağa vermiştim.yinede acımı hep gömdüm belli etmedim.şimdi kızı 1,5 yaşında ve bana her geldiğinde oyuncak yokmu diye soruyor söylermisiniz çocuk olmayan evde oyuncak ne arar.hadi aldım diyelim bu seferde yazık özeniyo demek demiceklermi.ben bunca şeyi yaparken bana yapılan hakmı revamı terslesem olmuyacak kuzenimin eşi üstelikte asla kendinde hata görmeyecek benim kıskandığımı düşünecek bıktım artık bu tavırlardan artık eve kimsenin gelmesini istemiyorum kızının altını değiştirirken bile eviniz bebek bokusu duysun sayemde diyor bu derece rahatsız edici durum ne yapmalıyım lütfen akıl verin((((((((((((((
itiraf etmek gerekirse, şurayı okuyana kadar, saçmaladığını düşünmüştüm. ama o ne demek öyle? bebeğini kaybetmiş bir anneye söylenecek söz mü? hele ki bir anne bunu nasıl yapar

sen bence bu insandan bi süre uzak dur. onun yüzünden acını bile yaşayamamışsın. bi sür araya mesafe koymakta fayda var.