- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi usuyenprenses
Kurstan bir arkadaşım vardı. Kursa başladıktan sonra nişanlandım.
Nişanlı olduğumu bildiği halde bana ilgili davranıyordu, hep benimle konuşmaya çalışıyordu.
Ayrıldığımızı öğrenince sosyal hesaplardan yazdı.
Neyse konuşmaya başladık iki arkadaş olarak.
Sonra sürekli bana iltifat etmeye başladı.Çok güzelsin, eşsizsin bla bla bla
Ben yüz vermedim.Nişanlımın bana küfür ettiğini anlattığımda terbiyesizlik ben hayatta küfür etmem,
Bir erkek bayana nasıl hakaret eder.(Ettiği küfür gerizekalı ve hayvandı)
Neyse hep nişanlımı kötüledi.
Seninle evlenmek istiyorum, buluşalım seni çok özledim lafları ediyordu.
İstemiyorum dedikçe o lafları eden dengesiz bana küfür etmeye başladı.Beni sürekli kötülemeye aşağılamaya başladı.
Engelledim başka hesaplar açtı başka başka numaralardan yazdı özürler diledi neyse arkadaş gibi konuşmaya devam ettim.
Benim şöyle param şurdan arsa aldım, sen araba seç onu kendime alayım gibi saçma sapan kelimeler.
Sanırım benim para gibi saçma sapan bir kağıt parçasından etkileneceğimi sandı.
Çok uzattım neyse.
Dün de bana yazmış ki :
"Bana 100 tl ateşle''
Beyinsize bak sinirlerimi bozdu.Tamam olur dedim ben de hangi banka neyse bu iban no göndermiş
yarın parayı gönder yazmış.
Harbi para göndereceğime inandı ya :)
Şimdi buna nasıl bir ders verebilirim.Bankayı arayıp böyle bir numaradan herkese mesaj gidiyor bana para yolla diye ıban no'da şu şikayet dilekçesi oluşturun desem mi ?
Hadi zeki ks kadınları bana yardım edin.
Nişanlı olduğumu bildiği halde bana ilgili davranıyordu, hep benimle konuşmaya çalışıyordu.
Ayrıldığımızı öğrenince sosyal hesaplardan yazdı.
Neyse konuşmaya başladık iki arkadaş olarak.
Sonra sürekli bana iltifat etmeye başladı.Çok güzelsin, eşsizsin bla bla bla
Ben yüz vermedim.Nişanlımın bana küfür ettiğini anlattığımda terbiyesizlik ben hayatta küfür etmem,
Bir erkek bayana nasıl hakaret eder.(Ettiği küfür gerizekalı ve hayvandı)
Neyse hep nişanlımı kötüledi.
Seninle evlenmek istiyorum, buluşalım seni çok özledim lafları ediyordu.
İstemiyorum dedikçe o lafları eden dengesiz bana küfür etmeye başladı.Beni sürekli kötülemeye aşağılamaya başladı.
Engelledim başka hesaplar açtı başka başka numaralardan yazdı özürler diledi neyse arkadaş gibi konuşmaya devam ettim.
Benim şöyle param şurdan arsa aldım, sen araba seç onu kendime alayım gibi saçma sapan kelimeler.
Sanırım benim para gibi saçma sapan bir kağıt parçasından etkileneceğimi sandı.
Çok uzattım neyse.
Dün de bana yazmış ki :
"Bana 100 tl ateşle''
Beyinsize bak sinirlerimi bozdu.Tamam olur dedim ben de hangi banka neyse bu iban no göndermiş
yarın parayı gönder yazmış.
Harbi para göndereceğime inandı ya :)
Şimdi buna nasıl bir ders verebilirim.Bankayı arayıp böyle bir numaradan herkese mesaj gidiyor bana para yolla diye ıban no'da şu şikayet dilekçesi oluşturun desem mi ?
Hadi zeki ks kadınları bana yardım edin.