Nasıl ders verebilirim ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
Kurstan bir arkadaşım vardı. Kursa başladıktan sonra nişanlandım.
Nişanlı olduğumu bildiği halde bana ilgili davranıyordu, hep benimle konuşmaya çalışıyordu.
Ayrıldığımızı öğrenince sosyal hesaplardan yazdı.
Neyse konuşmaya başladık iki arkadaş olarak.
Sonra sürekli bana iltifat etmeye başladı.Çok güzelsin, eşsizsin bla bla bla
Ben yüz vermedim.Nişanlımın bana küfür ettiğini anlattığımda terbiyesizlik ben hayatta küfür etmem,
Bir erkek bayana nasıl hakaret eder.(Ettiği küfür gerizekalı ve hayvandı)
Neyse hep nişanlımı kötüledi.
Seninle evlenmek istiyorum, buluşalım seni çok özledim lafları ediyordu.
İstemiyorum dedikçe o lafları eden dengesiz bana küfür etmeye başladı.Beni sürekli kötülemeye aşağılamaya başladı.
Engelledim başka hesaplar açtı başka başka numaralardan yazdı özürler diledi neyse arkadaş gibi konuşmaya devam ettim.
Benim şöyle param şurdan arsa aldım, sen araba seç onu kendime alayım gibi saçma sapan kelimeler.
Sanırım benim para gibi saçma sapan bir kağıt parçasından etkileneceğimi sandı.
Çok uzattım neyse.
Dün de bana yazmış ki :
"Bana 100 tl ateşle''
Beyinsize bak sinirlerimi bozdu.Tamam olur dedim ben de hangi banka neyse bu iban no göndermiş
yarın parayı gönder yazmış.
Harbi para göndereceğime inandı ya :)
Şimdi buna nasıl bir ders verebilirim.Bankayı arayıp böyle bir numaradan herkese mesaj gidiyor bana para yolla diye ıban no'da şu şikayet dilekçesi oluşturun desem mi ?
Hadi zeki ks kadınları bana yardım edin.

malesef böyle gerizekalı tipler etrafta türemekte..
neyse ki farketmişsin. ne yapar ne edersin ona kafam basmıyo şuan ..
böyle bi aptala daha fazla prim verme yeter diyorum ben.. arkadaşça olsa bile boşver gereği yok..

Bence senin de hoşuna gidiyor peşinde koşması her nekadar küfürde etse de kendine uğraş arıyorsun..
Engelledim kaç tane face açtı kaç tane numaradan yazdı şimdi gene engelledim tek yapabileceğin şey zaten beni engellemek yazmış.

Kurs devam ediyor mu?Eğer ediyorsa herkesin için de 50 kuruş ver.

Sana hakaret eden biriyle neden arkadasligini devam ettiriyorsun ki?
Atesle ne ya cok kaba bence bankayla ugrasmayin polise kadar gider is direk soyleyin yani olgun insansiniz gorusmek istemiyorum diye

Engelledim kaç tane face açtı kaç tane numaradan yazdı şimdi gene engelledim tek yapabileceğin şey zaten beni engellemek yazmış.

Bende bir süre biriyle arkadaşça konuşuyordum sonra saçmaladı konuşmalarında seninle konuşmak istemiyorum dedim. Yalvardı yakardı seni şöyle seviyorum böyle seviyorum. Bende ısrarla istemediğimi söyledim. Başladı küfür etmeye sonra face den engelledim telden engelledim sıkıntı yok. Ama sen diyorsun ki şuna ders vereyim. Bir erkekten kurtulmak istiyorsan ona cevap vermeyeceksin.

Canım önceki konularından da okumuştum, sen neden saçma sapan kişilerle muhatap oluyorsun?

Allah korusun ama bir gün bir şey olur kendi etti kendi buldu olur. Uzak dur. Ders vermek neden. Neden salliyorsun ki?

Başka hesap mi açıp yazi onu da engelle. Cevap vermek neden.

Insanlarin kaliteli arkadaşları olmali. Okumuş etmiş demiyorum bak, kaliteli diyorum..

Canım engellemene gerek yok sen facebook ayarlardan arkadaş olmayan mesaj atamasın de. Tanımadığın kişileri de ekleme. Bu kadar basit. Niye bu kadar basit biriyle muhatap olduğunu anlamadım.

Canım engellemene gerek yok sen facebook ayarlardan arkadaş olmayan mesaj atamasın de. Tanımadığın kişileri de ekleme. Bu kadar basit. Niye bu kadar basit biriyle muhatap olduğunu anlamadım.
Facebook da arkadaş olmasak bile mesaj atılıyor.. Kapatmanın var mı bir ayarı. Zamanında çok araştırdım ama

Hala arkadaş olarak konuşabiliyorsan ilgi hoşuna gidiyor olmalı. Ulaşılmaz olmak zor değil ki. Engelle gitsin. Olmadı numaranı değiştir. Bu kadar rahatsız olsan bunları yapardın.

X