nasıl dize getirebilirimkii ?

bendegilim

Heryerden Çıkan Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
581
336
kızlar bide siz dinleyin ya bakalım...

Erkek arkadaşımla telefonda şakalaşıyoduk birden sen yemek yapmayı bilmion ben eve yardımcı bayan alıcam dedi şakasına ( normalde ben onun başka bayanı katıp şaka yapmasını asla istemiyorum, yapmıyoduda ) Neyse güldüm bende devam ettirdim.
Sonra dedimki - Madem bi yardımcı almak istiyosun erkek al Dedim kızdı bana. Bende konuyu açan sensin, yardımcı almak isteyende sensin, kendine alırsın o yardımcıyı anca o yüzden erkek al dedim dedim. Kendince ahkam kesmeler falan. 3-4 kere aynı açıklamayı yaptım. Ama gene suratı asık şekilde dinleyip kafasının dikine gitti.

Sonra tlfnlar kapandı bi yarım saat msj atmadı ben attım cvp gelmedi bende aradım bilardo oynuodum dedi. İnsan yerine koy haber versene dedim kapattım. Sonra msj attı bana ben düzgünce gene açıkladım bana dalga geçer gibi cvp verdi onun yaptığı gibi bende dalga geçtim sonra sesisini kesti.

Neysee Eve gidicem otobüsde biraz rahatsızlandım indim bunada haber verdim bunaldım die hiçbişi demedi. Normlde ben böyle diyince arar kurbanlar olur dikkat et die. Ben tabi stresten gözü yaşlı bi şekilde evime geldim ve uyudum.

Buda beni aramış şimdi; yok işte rahat rahat uyudun, insan bişi söyler hatalıysa özür diler, sen zaten hep bi şekilde üste çıkıyosun, hemen susuyorum diyip hiçbişi demiyosun die tepkiler verdi. Sustum dinledim tlfnu kapattı ben aradım bu seferde; ona ben naparsam yapıyım beni anlamadığını, ben direk özür dileyen değilde olayı ve hislerimi detaylıca anlatarak dilediğimi, bugün o tepkilerin anlamsız olduğunu aynı tepkileri vererek gösterdiğimi, her kavgamızda tartışmamızda onun gibi aklıma ayrılırmıyız die getirmediğimi çünkü ben o kelimeleri bilmediğimi ve sıkılınca ayrılcak olan o olucağını, değil o hiçkimsenin sevgime laf edemiceğini söyledim. Bunları sakın unutma dedi suratıma kapattı :)

Demem o ki ; İncir çekirdeğini doldurmucak şeyleri hep büyüttü hep uzattı. Ben detaylı bi şekilde hep konulara açıklık getirmeye çalıştım oda bi kelimeden alıp hep yürüdü. Önceden konuları hemen kapatırdık şimdi ise kendi içimizde bastırıoruz. Ciddi bi iletişim ve anlaşma sorunumuz var. Her konuda böyle değil tabiki. İstisnai durumlar dışında çok iyiyzdir. Nasıl bi yol izlesem acaba artık beni anlar ?
Şimdiden teşekkür ederim sizlereee :))

Ay bu erkekleri ne zaman anlayabileceğim acaba ?
Muhabbet saçma geldi,uzaması ve bu kadar sitem etmesi de ayrı saçma geldi.
elle tutulur bir tarafı yok ki,büyütmeyin hiç bence bu konuyu.

Çocuk gibi didismissiniz resmen. Hele bir evleninde sonra yardimcinin kadin mı erkek mı olacağına o zaman karar verirsiniz:110:
Yav he heee! De geç,sende ona uyma bence

Ay bu erkekleri ne zaman anlayabileceğim acaba ?
Muhabbet saçma geldi,uzaması ve bu kadar sitem etmesi de ayrı saçma geldi.
elle tutulur bir tarafı yok ki,büyütmeyin hiç bence bu konuyu.
Kesinlikle çok saçma ve abartıo. Bende uymayım diyemiyorum cvp hakkı doğuo. Ama yoook artık. Herşeyde böyle yapıo. Tek seferde bi tamam haklısın demesi lazım.

Çocuk gibi didismissiniz resmen. Hele bir evleninde sonra yardimcinin kadin mı erkek mı olacağına o zaman karar verirsiniz:110:
Yav he heee! De geç,sende ona uyma bence
Yardımcı kısmı işin şakası zaten. Ama he diyemiyorum bende. Haksızmışım gibi davranması öldürüyo beni

Kesinlikle çok saçma ve abartıo. Bende uymayım diyemiyorum cvp hakkı doğuo. Ama yoook artık. Herşeyde böyle yapıo. Tek seferde bi tamam haklısın demesi lazım.

Karşınızdaki yeterli özveriyi göstermiyorsa siz bir tarafınızı neden yırtasanız ki anlatabilmek için.
Elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi resmen.

yavrum sizin yardımcı algınız direk malum konulara mı endeksli ?

Cıksss aslaaa. Biz öyle insanlar değiliz.
Sadece biz başka erkek, başka bayan kelimelerine kendi ağzımıZdan çok kızıyoruz. Sinirlendirilmek için açılmış bi şaka çabasının sonucunu anlattım. Sorunda o değil zaten. Nie oraya çektiniz acebaaa :)

Benim eşimde ara ara söylüyor bi yardimci şart diye,bende kriterlerimi sayiyorum hemen "yaşlı,çirkin,şişko biri olmazsa giremez eve" diyorum,sende öyle de:KK53:

işte harbi tamda ben onu diyecektim konu sahibesine yaşlı ton ton bir teyze alsınlar olsun bitsin büyütecek ne var ki

işte harbi tamda ben onu diyecektim konu sahibesine yaşlı ton ton bir teyze alsınlar olsun bitsin büyütecek ne var ki

İşte gene aynı şeyi yaşıyorum. Ya ne yardımcısı Allah aşkına. Konu yardımcı şakasından nerelere ulaştı onu anlatmaya çalışıyorum.

Bütün en hizmetlileride sizin sevgililerinizin peşindedir zaten.
Hayır gerçekten alsa ne olur.

Cıksss aslaaa. Biz öyle insanlar değiliz.
Sadece biz başka erkek, başka bayan kelimelerine kendi ağzımıZdan çok kızıyoruz. Sinirlendirilmek için açılmış bi şaka çabasının sonucunu anlattım. Sorunda o değil zaten. Nie oraya çektiniz acebaaa :)

valla canım sen ''kadın'' lafına bile bu kadar ifrit olursan bu ne nedenledir herkes bilir dimi ?

niye sizin ilişkinizde karşı cinsin konusu olamaz mı ? Neden aklınıza bir teyze modeli gelmiyor da direk potansiyel rakip geliyor ?

ben sadeec bu iletişimi sağlıklı bulmadım. Eğer bi sorun varsa siz de farkedin istedim kötü bir niyetim yok

İşte gene aynı şeyi yaşıyorum. Ya ne yardımcısı Allah aşkına. Konu yardımcı şakasından nerelere ulaştı onu anlatmaya çalışıyorum.
Madem mesele bu sen neden hemen kısasa kısas yaptin ki? Erkek alalim falan gereksiz olmuş. Mesele Zaten yeterince lüzumsuz uzamış. O tavizi verme sende. Aranizda baska kadın/ erkek muhabbeti kavgaya neden oluyosa karşılık vereceğine önce sen trip yapsaydin,haksız durumuna düşmez,sacma bi trip cekmezdin:KK53:

Off bizde ayni sorun var. 2 gün konuşmadık resmen sesini duymadim(egitime gitti ve telefon yasak) geldiğinde de 5 dakika guzel güzel konuştuktan sonra kavga ettik :KK43: ve ayni sekilde incir cekirdegini dolduramayacak sebepler.. hemde 2 haftadir boyleyiz. O eskisi gibi değil çünkü alttan alırdı hemen, cok anlayışlı bi insandi bem hatta onu ornek alirdim bu konuda hic hic kavga etmezdik. bugün bunlari söyledim uzun süredir böylesin neden dedim, bana bu aralar stresli olduğunu, iş dolayısıyla caninin cok sıkkın olduğunu söyledi bunlar da bana yansiyormus haliyle. Sizin de sıkıntınız bu olabilir. Acik acik konusun isterseniz dikkatli olalim diyin daha da sorunlaşmadan

bu tipleri dize getiremezsin canım imkansız çünkü tıpkısı bendede var kendi hadiseyi bilmem neyi beğendiğini söyler ben kenan imirzalioglu dedimmi işin rengi degisir :KK70:

Mevzu birini beğenmek değil ki. Ben onun beğendiği bi ünlüyü tv'de görünce aa sevdiğim bu kadına bayılır die tepki veren biriyim. Beni anlamıyo. Demek istediğimi anlamıyoooo.
Burda kimi insan anlarken kimiside eğlence çıkartmasın.
Eğlenmek isteyenler gidin başka yerde oynayın .

Off bizde ayni sorun var. 2 gün konuşmadık resmen sesini duymadim(egitime gitti ve telefon yasak) geldiğinde de 5 dakika guzel güzel konuştuktan sonra kavga ettik :KK43: ve ayni sekilde incir cekirdegini dolduramayacak sebepler.. hemde 2 haftadir boyleyiz. O eskisi gibi değil çünkü alttan alırdı hemen, cok anlayışlı bi insandi bem hatta onu ornek alirdim bu konuda hic hic kavga etmezdik. bugün bunlari söyledim uzun süredir böylesin neden dedim, bana bu aralar stresli olduğunu, iş dolayısıyla caninin cok sıkkın olduğunu söyledi bunlar da bana yansiyormus haliyle. Sizin de sıkıntınız bu olabilir. Acik acik konusun isterseniz dikkatli olalim diyin daha da sorunlaşmadan
Aynen bizde belirli saatler içerisinde konuşuyoruz. En ufacık bişeyi büyütüp sonra beni suçlamaya çalışıo. Konu başka başka yerlere sarkıo. Anla beni tek isteğim o diyorum yok ama olmuo. Ben anlıorum onu ama o anlamıo :/

X