• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Düşünmeliyim Ne Tepki Göstermeliyim ?

Karistirdiysam çok özür dilerim. Yıllar önce açılan bir konuya öyle yorum yapilmisti. Sizsiniz sandım. Rumuzunuzu görünce aşırı pozitif elektrik alıyorum, o yüzden atladim
Estağfurullah olur öyle karışıklıklar.
Malum çok kalabalığız.
Sevgiler...

esiniz buyukse gorumce abisine gelmiyorsa o onun ayibi.. esiniz kucukse ben ablayim diye bekliyordur. arada buyukler de kucuklere gitmeli tabi. hep beklemek olmaz.

Sorma sonra aldığın cevap seni üzer yine olan sana olur aileci bi erkek kesimimiz var maalesef ki.. İnan seni kıskandığı için gelmiyordur boşver takmıyormuş gibi yap takmada zaten.. Ki sende mecbur olmadıkça gitme

peki bundan sonra bir tepki koymalımıyım özellikle bayramlarda sizce siz olsanız size böyle yapan birinin evine gidermydiniz her bayram

Yeni evliyseniz belki öyle düşünmüş olabilirler.
Benin kayınvalidemler de bize çok ısrar ettiğiniz zamanlarda geldiler. 1 yılda 3 kere ancak olmuştur. (kimse demiyor tabi yeni evliler evlerinde otursun hep gidelim diye bekleniyor)
Görümcem bizden küçük, bekar o da çok nadir gelir. Evimiz de yaşımız da yakın. Bi uğrayıp kahve iç deriz ama kırk yılda bir.
Çok takmaya dert etmeye gerek yok.
Herkes farklı.
Eşinizin kendi kardeşi o sorun ediyorsa kardeşi ile konuşur ama siz etmeyin sorun.

Yeni evliyseniz belki öyle düşünmüş olabilirler.
Benin kayınvalidemler de bize çok ısrar ettiğiniz zamanlarda geldiler. 1 yılda 3 kere ancak olmuştur. (kimse demiyor tabi yeni evliler evlerinde otursun hep gidelim diye bekleniyor)
Görümcem bizden küçük, bekar o da çok nadir gelir. Evimiz de yaşımız da yakın. Bi uğrayıp kahve iç deriz ama kırk yılda bir.
Çok takmaya dert etmeye gerek yok.
Herkes farklı.
Eşinizin kendi kardeşi o sorun ediyorsa kardeşi ile konuşur ama siz etmeyin sorun.
yeni evli değiliz ve eşim büyük ona ragmen her bayram ilk biz gideriz..
haklısnz sanrm eşime hiç söylememek en güzeli
ama ben artık bu son yapılandan sonra gitmeyi düşünmyorum eşim gitmek isteyecek o zaman ne diyeceğim

peki bundan sonra bir tepki koymalımıyım özellikle bayramlarda sizce siz olsanız size böyle yapan birinin evine gidermydiniz her bayram
Ben görümceni kayınvalidene gittiğinde gördün diye düşünmüştüm..Sonuçta kayınvalidene gitmek zorundasın..Görümcene ayrı gidiyosan gitme artık.Eşine de söylersin eltime giderken bana gelmemesi beni incitiyor,o yüzden gitmeyeceğim artık diye..Normalde eşi doldurma taraftarı değilim ama bu doldurma da olmaz sanki,ayan beyan gerçek yani..

Ben görümceni kayınvalidene gittiğinde gördün diye düşünmüştüm..Sonuçta kayınvalidene gitmek zorundasın..Görümcene ayrı gidiyosan gitme artık.Eşine de söylersin eltime giderken bana gelmemesi beni incitiyor,o yüzden gitmeyeceğim artık diye..Normalde eşi doldurma taraftarı değilim ama bu doldurma da olmaz,ayan beyan gerçek yani..
bende böyle düşünüyorum
hayır canım onun evinede ayrı gittik..
ama yapılan bu malesef.. takmamak bazen elde değil işte insan üzülüyor
normalde de gitmeyeceğim artık belki anlarlar yaptıkları ayıbı

Benimkilerde gelmiyo hemde yakiniz ama ne varki bunda zaten ben gidiyorum illa gelsinler diye beklemiyorum

yeni evli değiliz ve eşim büyük ona ragmen her bayram ilk biz gideriz..
haklısnz sanrm eşime hiç söylememek en güzeli
ama ben artık bu son yapılandan sonra gitmeyi düşünmyorum eşim gitmek isteyecek o zaman ne diyeceğim

Çaktırmadan ağırlığımızı bilelim bir de onları biz ağırlayalım büyük olarak diyebilirsiniz. Belki de aynı kişilerle bir bayramda görüşmeyelim diye düşünüp gidenlere karşılık olarak gitmiyorlardır.
Bir yıl var daha hemen söylemeyin isterseniz.

bende teklif etmek istemiyorum bayramda teklif mi olur ? bende böyle düşündüm aslında
ama eltime gidip bana gelmemeleri de ne biliyim.. biraz takıldı kafama demek ki onlar farklı düşünüyor
eltiniz yemege falan mi davet etti de gittiler? tam anlatmamissiniz alindiginiz noktayi ilk mesajda ben anlayamadim. yoksa bayramda buyuklere gidilir, sizin onlara gitmeniz ve onlarin aize bayramlik gelmemeleri cok normal.

bende böyle düşünüyorum
hayır canım onun evinede ayrı gittik..
ama yapılan bu malesef.. takmamak bazen elde değil işte insan üzülüyor
normalde de gitmeyeceğim artık belki anlarlar yaptıkları ayıbı
Yani ,normalde umursama derdim ama ben de umursardım hak veriyorum sana..Ama eşinle güzel bir dille konuş..Ailesi kıymetli gelir herkese,direkt savunmaya geçmek zorunda kalmasın.."Sen abisisin ,neden bir abisine gidiyor da diğerine gelmiyor.Bu beni üzüyor.Büyük olarak biz de ağırlığımızı koyalım, gitmeyelim.Belki o zaman hatasını anlar" vs gibisinden tatlı tatlı sanki eşiniz için üzülüyormuşçasına konuşun.

Bariz yaptığı bişey yok yaptığı sizi kışkırtmak bence.. Ben olsam eşim büyük olsa o benim evime gelmiyorsa bende gitmezdim sanırım.. Ama siz böyle yapın diye demiyorum aile yapıları çok farklı eşinizin tutumu.. Yarım saat için eşinle Aran iyiyse bozmayada değmez diyebilirim

eltiniz yemege falan mi davet etti de gittiler? tam anlatmamissiniz alindiginiz noktayi ilk mesajda ben anlayamadim. yoksa bayramda buyuklere gidilir, sizin onlara gitmeniz ve onlarin aize bayramlik gelmemeleri cok normal.
hayır canım davet felan yok
normalde gelmeseler takmazdım onlar büyük biz mebcuri gidiyorz diye düşünür geçerdim gelmelerini de beklemezdim fakat
eşim büyük olduğu halde biz her bayram gidiyoruz
gelinmiyor.. öteki geline gidiyorlar ama

Bayramlarda herkesin birbirine tekrar tekrar gitmesine asla anlam veremiyorum🤷🏻‍♀️
Eşimin ailesi çok güzel yapıyor büyük anneannemiz var herkes orada toplanıyor öğle vaktinde akşam da hep beraber yemek bayramlaşma vs ve bitiyor bayram:)

bende teklif etmek istemiyorum bayramda teklif mi olur ? bende böyle düşündüm aslında
ama eltime gidip bana gelmemeleri de ne biliyim.. biraz takıldı kafama demek ki onlar farklı düşünüyor

Ya dalga mı geciyorsunuz anlamadim.
Zaten bayramlasiyorsunuz.
Niye yine size gelecekler?
Hadi gelsinler de, davet etmiyormussunuz ki.
Zaten görüştüğüm insanin bir daha evine gitmem icin cagrilmam gerek diye düşünüyorum

Ki oyle olmasa bile bunun nesini dert ettiniz
Uzatın ayaklarinizi, keyfini cikarin

Back
X