- 9 Şubat 2015
- 408
- 605
- 103
- Konu Sahibi Baldakituzz
-
Aslında ben de öyleyim canım dediğim kişi sayısı sınırlı ama bazı kişiler o çizgiyi gerçekten bilemiyor hani cahille tartışmak denir ya tam da o durumlar. Aslında sadece ben değil başkalarında bu tarz ilişkiler gördükçe de çok kafama takıyorum, kuruyorum kafamda hatta uzmandan destek almayı bile düşündüm ama maddi olarak zor ilaç kullanmam imkansız o yüzden kendimce yöntemler bulma çabasındayımGenel olarak mesafeli ilişki kurarım insanlarla.
Hayatımı,eşimi,düşüncelerimi eleştirme cüret edemezler kolay kolay.
Uzun soluklu sohbetim bile yoktur insanlarla.
Ola ki densizin biri yorum yaparsa "seni ilgilendirdiğini hatırlamıyorum" şeklinde bir cümle az çok hadlerini bildirmeye yetiyor.
Aynen çok haklısınız ama bazen ne yazık ki hep hayatımızda olmaları da gerekiyor ya aynı ortamda ya aynı evde ya aynı işteDuyacak kadar takılmıyorum öyle insanlarla birlikte ☺ insanın enerjisini sömüren insanları hayatımdan çıkaralı çok oldu. Az insan var çevremde ama has insanlar
Evet ben de düzeltemediğimi gördüğüm zamanlardan beri bıraktım ama kendi kafamda tartışıyorum aslında esas problem o sanırımBelli bir yas ve olgunluktaysaniz cahillerin egitilemeyecegini biliyorsunuz zaten. O yuzden kendi kendilerine konusuyorlar,ben duzeltme ihtiyaci hissetmiyorum. Sanki duzeltsem adam mi olacaklar?
Işte olanlara birsey diyemem ama aynı evde aynı ortamda olmak zorunda değilsiniz diğerleriyle. Neden hayat enerjinizi sömüren biriyle aynı evde durasaniz ki?Aynen çok haklısınız ama bazen ne yazık ki hep hayatımızda olmaları da gerekiyor ya aynı ortamda ya aynı evde ya aynı işte
Onu da denedim ne yazık ki karşımdakiler duymamayı iyi beceriyorDuyuyorum. Neden duymayıp görmezden geleyim?
Ve aynı dilden konusuyorum hatta bazen daha cırkef oluyorum.
Yardım almayı düşünecek kadar zor durumdaysanız devlet hastanelerindeki uzmanları araştırın derim.Aslında ben de öyleyim canım dediğim kişi sayısı sınırlı ama bazı kişiler o çizgiyi gerçekten bilemiyor hani cahille tartışmak denir ya tam da o durumlar. Aslında sadece ben değil başkalarında bu tarz ilişkiler gördükçe de çok kafama takıyorum, kuruyorum kafamda hatta uzmandan destek almayı bile düşündüm ama maddi olarak zor ilaç kullanmam imkansız o yüzden kendimce yöntemler bulma çabasındayım
Duyurana kadar devam öyleyseOnu da denedim ne yazık ki karşımdakiler duymamayı iyi beceriyor
Onlarla dalga gecmeyi deneyinEvet ben de düzeltemediğimi gördüğüm zamanlardan beri bıraktım ama kendi kafamda tartışıyorum aslında esas problem o sanırım
Aynen kafamda kurgulamalar kendi kendime tartışmalar o an takıldığım kişiyle tartışma anım geliyor Bi an aklıma halbuki olmuş bitmiş bir kaç dakika kindar da değilim ama insanların bu devirde at gözlüğü kullanması ya da bu durumun arkasına sığınması sinirimi bozuyorYardım almayı düşünecek kadar zor durumdaysanız devlet hastanelerindeki uzmanları araştırın derim.
Psikolojik rahatsızlıklar zor.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Değil mi yaDuyurana kadar devam öyleyseben duyuyorsam onlarda duyacak odesmek adettendır
Aslında şöyle ev deyince eşim gibi anlaşılmış çok şükür eşimle iyi anlaşırız yani o kendini baya bir törpüledi bazı konularda tabiki ben de öyle. Ama mesela herhangi birimizin akrabası hayatından çıkaramayacağı bir dostu yani sırf bana ters diye ona arkadaşını bırak diyemem ki keza kendi akrabam ya da onunkiler de öyle bu noktada çıkmaza giriyorumIşte olanlara birsey diyemem ama aynı evde aynı ortamda olmak zorunda değilsiniz diğerleriyle. Neden hayat enerjinizi sömüren biriyle aynı evde durasaniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?