nasıl düzeltirim siz söyleyin

befreenotcheap

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
111
47
34
hanımlar merhaba, burayı uzun zamandır takip ediyorum ve ben de bir derdimi paylaşmak, görüşlerinizden yararlanmak istiyorum. Neredeyse 2 yıllık bir ilişkim var. Bundan önce hiçbir ilişkim olmadı. Ben 20 erkek arkadaşım 25 yaşında. Onun işi dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ayda bir hafta görüşmeye çalışırız. Her şey başta çok güzeldi. İlgi alaka hiç eksik olmazdı. Bir zaman sonra alaka azaldı. Normal karşıladım. Sonra bir gün ondan izinsiz dışarı çıktığım için bana bi müddet ayrı kalalım dedi. Sırf bu yüzden başka neden yok. Üstelemedim 9 gün sonra geri geldi bir şey olmamış gibi. Ben de o zamanlar işten çıktığı için çok üstüne gitmedim. Her şey normalleşti yine aynı şey bir müddet ayrı kalalım dedi. İki sene içinde bu olay 6-7 kez tekrar etti en az bir hafta iletişimi kesiyor benimle, ben hiç mesaj atmıyorum ve sonra geri geliyor. Ben yanında olduğum zaman her şey günlük gülistanlık. Ama yanında olmayınca böyle oluyor. Ayrıca beni hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı. Biliyorum bu bir sevgi gösterisi değildir ama istediğimi bildiği halde hiçbir sosyal medya hesabına beraber çekilmiş fotoğrafımızı koymadı. 3 gün önce yaptığım sözlü basit bir şakadan dolayı yine konuşmuyoruz. Ben bu durumun düzelmesi için geri geldiğinde ona bir müddet daha ayrı kalmamız gerektiğini böylece kendisiyle kalıp adam akıllı bana yaşattıklarını beni ne kadar üzdüğünü düşünmesi gerektiğini söyleyeceğim. Çünkü bir hatam yokken beni böyle üzmeye hakkı yok. Onu gerçekten çok seviyorum ama önceliğim kendim olmalıyım. Siz olsanız benim gibi mi yapardınız yoksa başka bir şey mi düşünürdünüz bu sorunu bitirmek için? Görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler :)

başkası olduğu çok belli onla olduğunda size ara veriyor sizle olduğunda onunla ilişkisine ara veriyordur.acemi çapkınlardan olsa gerek 1-2 kere ara verirsin 6-7 kere ne demek bir an önce bitirin ilişkinizi

Sebebini sordunuz mu ? Belki sizinki adamlık eder de acik acik konuşur. Belirsiz bırakmaz ortaligi.. Zaten sizi gerçekten seviyorsa vazgecmez.Zamanla sıkılıp baska heyecanlar peşinde oluyorlar.Başka biri varsa da er ya da gec ortaya çıkar. Hiç üstüne gitmeyin. Aynen dediğiniz gibi kissasa kissas.. Umarim sizin ki mutlu son olur.Hakkinizda hayırlısı..

Sebebini sordunuz mu ? Belki sizinki adamlık eder de acik acik konuşur. Belirsiz bırakmaz ortaligi.. Zaten sizi gerçekten seviyorsa vazgecmez.Zamanla sıkılıp baska heyecanlar peşinde oluyorlar.Başka biri varsa da er ya da gec ortaya çıkar. Hiç üstüne gitmeyin. Aynen dediğiniz gibi kissasa kissas.. Umarim sizin ki mutlu son olur.Hakkinizda hayırlısı..
her defasında sebebini soruyorum, beni çok üzdüğünü bir daha yapmaması gerektiğini söylüyorum fakat hep geçiştirme cevaplar bunları boşverelimler oluyor.

her defasında sebebini soruyorum, beni çok üzdüğünü bir daha yapmaması gerektiğini söylüyorum fakat hep geçiştirme cevaplar bunları boşverelimler oluyor.
Aynen bende de.. Basimi agritma diyordu. Ben de ayrilmayi teklif ettim kabul etmemişti. Ama gerçekten yoruldum bu durumdan. Su an tek derdim ondan sogumak. Onu unutmak. Ben kendimce uzatmalari oynamisim. Giden kisacik zamanima olmuş . Bugün beni 3defa aradi.cevap vermedim. Yani onlar sessizce yol veriyor aslında. Elinde yedek tutmak istiyorlar. Olur da digerini kaybederlerse diye. Kendine uğraş bul. Ve artık hiç birsey demeyin ona. Yine söylüyorum ben kitap okumaya basladim. Süslenip disari çıkıyorum. Geziyorum.çok çok iyi geliyor.Dayanmaniz için en iyi yöntem.. Sizi kaybedecegini anladığında belli olur.. O su an siz nasılsa seviyorsunuz hicbirseyine hayır demiyorsunuz diye oluyor. Ben de buyuk bir aptallik yapıp kısa sürede baglandim. Değer verdim. Bakalım hayirlisini dilemekten başka birşey gelmez elden. Allah(c.c) büyüktür. Vardır bir hayir.

Şu tip adamlara prim verip totosunu kaldırmayın kızlar ya.

Def et sende konu sahibi, ayrıldığınızı haber bile verme. Değmez.

Aynen bende de.. Basimi agritma diyordu. Ben de ayrilmayi teklif ettim kabul etmemişti. Ama gerçekten yoruldum bu durumdan. Su an tek derdim ondan sogumak. Onu unutmak. Ben kendimce uzatmalari oynamisim. Giden kisacik zamanima olmuş . Bugün beni 3defa aradi.cevap vermedim. Yani onlar sessizce yol veriyor aslında. Elinde yedek tutmak istiyorlar. Olur da digerini kaybederlerse diye. Kendine uğraş bul. Ve artık hiç birsey demeyin ona. Yine söylüyorum ben kitap okumaya basladim. Süslenip disari çıkıyorum. Geziyorum.çok çok iyi geliyor.Dayanmaniz için en iyi yöntem.. Sizi kaybedecegini anladığında belli olur.. O su an siz nasılsa seviyorsunuz hicbirseyine hayır demiyorsunuz diye oluyor. Ben de buyuk bir aptallik yapıp kısa sürede baglandim. Değer verdim. Bakalım hayirlisini dilemekten başka birşey gelmez elden. Allah(c.c) büyüktür. Vardır bir hayir.
siz aldatıldığınızı öğrendiniz mi yoksa bi varsayım mı?

X