Nasıl güvenini kazanabilirim?

feministlik benm yapıma uygun değil bazen feminist düşünceler cazip geliyor ama sonra yapıma uygun olmadıgı için beni zarara ugratıyo bi bu durumda deil herşeyde

sevgilin hakılıymış kızmakta
fake bir adresi varsa başka adresleride vardır veya yine açar diye düşünmüş olabilir
güven kırıcı bi durum
ama madem çok seviyosun o zaman çaba göster ondan vazgeçme kırılan güvenini onarmaya çalış umarım bir süre sonra herşey düzelir ama,biraz sabırlı olman gerekicek.

sevgilin hakılıymış kızmakta
fake bir adresi varsa başka adresleride vardır veya yine açar diye düşünmüş olabilir
güven kırıcı bi durum
ama madem çok seviyosun o zaman çaba göster ondan vazgeçme kırılan güvenini onarmaya çalış umarım bir süre sonra herşey düzelir ama,biraz sabırlı olman gerekicek.

çok haklısın her yöne cekilebilir bu durum...

bu kadar tavizkar olma. elbette bir ilişkide güven çok önemli ama bu demek değildir ki sana istediği gibi yön verecek, şununla konuşma bunu yapma şuraya yazma. ne kadar itaatkar olursan o kadar sıradanlaşırsın gözünde. ha bak ama, eğer sen de aynı kısıtlamaları ona koyuyorsan onun da seni kısıtlamasına ses çıkarmıcaksın o zaman. zaten bu facebook çok başa bela bişey. biz de kaç kez ayrılığın eşiğinden dönmüştük bu yüzden :ssz:

ilişkimi annem biliyor basından beri olmayacak derken ben inatla olacagız diodum. son zamanlarda he aglarken ve üzgün görüyor kızıyo ben olacak seviyoruz diorum ayrıldıgımda annemin yüzüne nasıl bakcam o da strest yapıyo offf offf:(

herşeyi alttan alıp özürdiliyorum ayrılsın kendimden tavz vermeyeyim diorum ama konustugumuzda hatalı bile olsam özürdiliyorum. sorunum ne acaba bilmiyorum. diyorum ya üniv tercihlerimde benimle alakası olmayan meslek yazdırdılar geleceğimden taviz verdirdiler herşeyime kısıtlama var bu bende alışkanlık oldu

Kendi durumunuza teşhisi yine kendiniz koymuşsunuz aslında, evet bu sizde alışkanlık olmuş...

Sizin öncelikli sorununuz erkek arkadaşınızın güvenini kazanmak değil, son olayda erkek arkadaşınız haklı olabilir ama anneniz olmadan bir yere gidememeniz, aileniz tarafından kısıtlanmanız, sizin tercihinize bırakılmayan meslek seçimi daha ciddi problemler... Bunlar sizi şu anda huzursuz ediyor ama ileride bu durum daha dayanılmaz bir hal alacak... En sevimsiz hastalıklar en uysal, söz dinleyen, başkalarını kırmamak için kendini feda eden insanlarda gözlemleniyor, bu vericilikle ruhsal ve fiziksel sorunlar yaşamanız yakındır...

Elbette aile yapınız bu ve beklentiler bu yöndeyken durduk yere baş kaldırıp isyan edecek değilsiniz ama kendi istek ve tercihlerinizi yeri geldiğinde şiddetle savunmanın yollarını arayın... Hayat yeterince zorken kendi aileniz ve büyükleriniz bile olsa başkalarının çizdiği yoldan yürümenin zorluğunu göğüslemeyin, söz dinleyin, onların tecrübe ve tavsiyelerini dikkate alın ama annenizin ilişkinizin başından beri olumsuz konuşması ve sizin oldurma çabanız, istemediğiniz bir işte çalışma ihtimali büyük haksızlık...

Kararlarınızla, sağlam duruşunuzla, sizin için doğru olduğundan emin olduğunuz mantıklı tercihlerinizle kabullendirin kişiliğinizi... Önce ailenize kanıtlayın benliğinizi, bireyselliğinizi ardından her şey daha çekilebilir hale gelmeye başlayacaktır... Kendinizi kıramadığınız bir kabuğa hapsedilmiş hissettiğiniz sürece erkek arkadaşınızın güvenini kazansanız dahi diğer meselelerde sorun yaşar, ne olursa olsun alttan alır, sadece ondan medet umar ve daima huzursuz olursunuz...
:ssz:

Sevgilin şüphelenmekte güveninin kırılmasında haklı aslında bende olsam bende farklı şeyler düşünürdüm.
Güven çok hassas bi konu bende sevgilimle bu sorunu yaşıyorum uzun zamandır ama yavaş yavaş güvenini sağlıyorum.
Sende sanal ortamdan uzaklaş ilk olarak fazlada üstüne gitme...

Back
X