nasıl ikna edicem

rmntkkomedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
31
1
merhaba kızlar benim erkek arkadaşım astsubay ve biz evlenmeyi düşünüyoruz ama 1 sene sonra doğu görevini yapıcak 2 yıl doğuda kalacak..aileme henüz söyleyemedim çünkü annem asker birini istemiyor..onlara nasıl ve ne zaman anlatacağımı bilmiyorum..erkek arkadaşımda ailesine henüz acmadı bu konuyu ama onun için problem değil..sizce önce kim kimin ailesiyle tanışmalı ve annemi nasıl ikna edebilirim ?

merhaba kızlar size bişey danışıcam..3 aylık bi ilişkim var ilk başlarda çok iyiydi aramız sürekli birbirimizi arayıp sorardık aramızda çok uzun mesafe var ben bu 3 ay içerisinde iki kere yanına gittim..yanına gittiğim zaman hiç bir problem olmuyor aramızda ama ben yanında olmadığım zaman paronaklığım tutuyor resmen..en son gittiğim zaman o beni bıraktı memleketime kadar ama memleketime giderken onunda memleketinden geçiyoruz ordan geçerken onun ailesiyle tanışmamı istedi ama ben tanışmak istemediğimi söyledim çünkü beniödüşüncem önce onun benim ailemle tanışmasından yana şuanda ailesinin yanında ve hiç konuşamıyoruz nerdeyse ben nasıl davrancağımı bilmiyorum ailesinin yanında diye arayamıyorum onu zor durumda bırakmak istemiyorum sıkmakta istemiyorum ama merak ediyorum..

Hayrola aradı galiba sevgilin????Bu ne çelişki ya

merhaba kızlar benim erkek arkadaşım astsubay ve biz evlenmeyi düşünüyoruz ama 1 sene sonra doğu görevini yapıcak 2 yıl doğuda kalacak..aileme henüz söyleyemedim çünkü annem asker birini istemiyor..onlara nasıl ve ne zaman anlatacağımı bilmiyorum..erkek arkadaşımda ailesine henüz acmadı bu konuyu ama onun için problem değil..sizce önce kim kimin ailesiyle tanışmalı ve annemi nasıl ikna edebilirim ?
Önce sen çocuğun ailesiyle tanış, ailesi de iyiyse ailene bahsedersin aileler tanışır. Doğuya giderse gitsin ne olacak? Biz de doğudayız. Babam ne askere ne polise ne de memura kız vermem diyordu asker olmasa da diğerlerine vermiş oldu. 2 yıl dediğin su gibi gelip geçer. İşsiz güçsüz olup rezil olmanızdan iyidir bir müddet doğuda yaşamak. Çıksa çıksa en kötü hakkariyle şırnak çıkar. Ben de bu şehirlerden birinde yaşıyorum. Daha kötüsü olamaz zaten. Ama arkadaşın oldu mu şıp diye geçiyor zaman. Ailen de endişelenmesin. Asker eşiysen daha rahat olursun. Lojmanlar dışarıdan çok daha güvenli. Oturur uzun uzun konuşursunuz bunları ailenle.

ailesinin yanında diye görüşemiyordunuz çelişkiler vardı aramıyordu kafanızda kuruyordunuz. ve herşeyden önce 3 aydır birlikteydiniz bu ne hız.. ben bu kadar hızlı olsam şimidye torunum olmuştu..

X