Nasıl Oldu Bilemedim Karar Veremedim..

SeSiLya_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
3.243
1.169
31
Konuyu doğru yere mı açtım bilmiyorum bulamadım :KK43: Bi değişiklik yapıp bu sene bayramda etek almk istedim şehir dışınada gidedeceğimiz için
ama modeli duruşu deseni nasıl bilemedim deneddim yinede karar veremedim
Acaba değiştirsem mi kızlar bir bakın..
ben bu arada nişanlıyım kolumdaki bilezikler o nedenle sagolun yorumlarınz için:)

Son düzenleme:
Konuyu doğru yere mı açtım bilmiyorum bulamadım :KK43: Bi değişiklik yapıp bu sene bayramda etek almk istedim şehir dışınada gidedeceğimiz için
ama modeli duruşu deseni nasıl bilemedim eve geldim giydim deneddim yinede karar veremedim
Acaba değiştirsem mi kızlar bir bakın..
kuzum nerelerdesin sen ya o_O bence ikinci çok şık duruyor rengi 1.deki gibi sanırım sarımsı olsa daha güzel olurmuş ama güzel yani ben beğendim :KK14:

Hiç benim tarzım işler değil..
Hevesli bilezikli yeni gelin tarzı bu..

Bana ise perdelik kumaş gibi görünüyor..

Sıyah dumduz bı etek alaydın daha şık olurdun..madem etek ıstıyorsun

Bence altın rengi zincir, gül desenleri, parlak kumaş falan çok aşırı gösterişli duruyor, gözlerim kamaştı adeta. Sade ve güzel bir model tercih ederseniz etek yerine düzgün fiziğiniz dikkat çeker.

Facia resmen kollarda bilezik ,parlak kumas etek bana oyle gorundu ,belindeki zincir ..
Zevkler tartisilmaz ama bunu nasil begendinde aldinda giydin

Bence daha kalp kırmadan yorumlar yapmamız lazım.. zevk çok farklı ve çok göreceli bir kavram.
Arkadaş emin olamamış bize sormuş.. yerin dibine sokmanın anlamı yok.
Modeli beğenmediğimizi söyleyebiliriz fakat kişinin zevkine hakaret etme haddine, burada hiç birimiz sahip değiliz.

Eteğin kumaşı tek renk ve mat olabilirdi sanki. Kemerle birlikte çok göz yoruyor. Birde zayıfsinız ama kesiminden toplu göstermiş sizi. Özellikle bel kısmınızı. Daha oturan yada daha salaş bir etek şık olabilir bu ikisinin ortası sanki. Bluzunuzda abartılı sanki,işlemeler fazla gibi. Bence değistirin.

ben de göremedim ama kararsızlığıma ilaç olarak telefonumdaki uygulamayı kullanıyorum. adı Qute www.quteapp.com bakarsın. giyip fotoğrafını paylaştığında dünyanın her yerinden kullanıcılar ya da sadece arkadaşların oyluyor sen de kararını rahatça vrebiliyorsun. En güzel yanı da cevapların anında gelmesi :KK70:

X