Nasil unutucam

HayatiminAnlami

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
6
0
86
Fransa
Selam kizlar

Aldatildimi nasil unutucam??? (
Bazi günler iyim ama birden aklima geliyor ve keske ayrilsaydim diyom.

Hamileyim ve bi ay önce kocam beni istnabul aksarayda bi hayat kadinla aldatti, aldatikdan bi kac gün sonra bana itifraf etti, vicdani rahat deyildi. Cok yalvardi ve agladi, bidaha yapmicana söz verdi ve yemin etti.
Tam 5 hafta gecdi ama halen unutamiyorum.

Niye ayrilmadimi sorcaksiniz, cünkü 2 yasinda bi oglum var ve ikiz bebeklere hamileyim, ve onun nekadar pisman oldunu gördüm.

Ona kezinlikde güvenmioyrum artik. Aklima geldikce cildirabilirim.
Beni cok yikdi, baskalari yapar ama o yapmaz diye ellimi atese sokabilirdim okadar emindim ondan, hayal kiriglina ugradim.

Nasil utucam? Suan hamileyim diyemi acaba böyleyim?
7 aylik hamileyim ve 20 kg aldim ( kendimi cok cirkin hisediyorum ((((

Ah canım benım kıyamam ben sana mademkı esının pısman olduguna ınanıp ona bır sans daha verdın ozaman elınden geldıgınce kendını uzmemeye ve dusunmemeye calıs yavrularına odaklan.kıloyu dert etme sen anne oluyosun tabıkı kılo alıcaksın dogurduktan sonra verırsın

Walla ne yalan soylıyım baska bırısı olsa durma ayrıl deerdım aldatmak soz konusu olunca ama esınız gelmıs kendı ıtıraf etmıs pısman olmus ve yemın etmıs eger bırdaha aldatmıcagına ınanıyorsan devam et bu senın ıcın bır ımtıhan bellıkı allahın sevdıgı ıyı bır kulusun senı bu sekılde ustelık hamıleyken bu derdı vermıs eger sabredersen affedersen sen kazanırsın bu ımtıhanı atlatırsın rabbım sana dayanma kuvvetı versın evlatların ıcın bu konuyu bırdaha acma kafandada unutmaya calıs ac kuran oku emın ol rahatlıyacaksın hamılelıgının tadını cıkar aklımdan cıkarmıyorum dıyorsan son bır kez esını karsına al gerekırse sabaha kadar bu konuyu konusun akılında ne varsa ayrıntısına kadar sor bukadarına mecbur cunku sabah oldugunda bu konuyu burdaha hıc acma kac senelık evlısın

Bu yaz 6 yil olucak. Karsima aldim, icimde bütün sorulari sordum oda mecbur kaldi cevapladi, sonra rahatlamisdim iyidm, ama simdi gene kötüyüm, bi kac gün iyisem, bi kac günde kötüyüm

Nasil olcak bilmiyom, belki dogum yaptikdan sonra ve eski kilomq geldimde kendime daha cok güvenicem, bilmiyom, ama suan kendime hic güvenim yok, ve cirkin his ediyom.

Arkadasım yazdıklarına aynen katılıyorum,katılmadıgım tek nokt,( ayrıntısına kadar herseyı konusun) bunun arkadasa zarar verıcegını dusunuyorum sakın ayrıntıları ogrenme nekadar ayrıntı ogrenırsen okadar cok canın yanar ve unutman zorlasır.sonucta ıtıraf etmıs detaya gerek yok derım ben

açıkça söyleyeyim bunu unutamazsın
sadece unutmuş gibi yapar ve bununla yaşamaya alışırsın
boşanmasan bile eşin olacak pisliği en azından süründür öyle hem fahişelerle yatsın (iğrenç adam) hem de yanına kar mı kalsın yaptığı?
ama sanırım ben olsam boşardım

ne bılıyım ben kendıme gore bı hesap yaptım ve ayrıntısına kadar ogrenmessem eger konuyu kapattıktan sonra bıle hergun aklımı kurcalayan seyler olurdu acaba oylemı acaba boylemı ve hergun sorardım bu aklımı kurcaklayn seylerı ve konu hıcbırzaman kapanmaz ve sonuc olarak hergun kavga ederdım tabı bu benım kendı karakterım herkes aynı dııldır konu sahıbı arkadasım kendı karakterını daha ıyı bılır ve ona gore davransın belıde dedıgın gıbı daha cok canını acıtır kendısı en dogru kararı versın bızler ona sadece fıkırlerımızı soylerız ve yardım etmeye calısırız allah ona dogru yolu gostersın gercekten uzuldum

Ben de bu itiraf etme olayını anlamıyorum zaten hamilesiniz hamile bir kadına itiraf edilecek konu mu bu şimdi vicdanını rahatlamak için ki vicdanı var mı orası ayrı konu 9 ay daha bekleyememiş mi böyle bir yük yüklenir mi bir de hamile bir kadına?

o genelde herkeste olur kendını cırkın hıssetme sahsen ben guzellıgıme guvenen bırı olarak hamılyken kendımı hıc guzel bulmuyordum kı hıc degısıklık yok sende hamıle gıbı dıılsın dıolardı hamılelık kalıcı bısı dııl elbet bıtıcek ve yıne eskı formuna bıraz gayretle donuceksın ustelık ıkızlerın var onlrala vakıt gecırmekten oturmaya bıle zamanın kalmıcak ve kısa surede verıceksın tabı bu arada kendını cırkınlestım dıye salma kendıne bak suslen evde dahı bakımlı ol kendıne guvenın gelır al oglunu dısarı cık gez esının yaptıklarına degıl cocuklarına konsantre et kendını ve dedıgım gıbı dua et bılımsel olarak bıle dua ınsanda huzur yaratır sen bıyerden basla bence mesela bugun

Unutman çok zor olur eşinin yüzüne bakarak hep bir yanın hatırlar.Allah sabır versin canım sana bebeğini düşün üzme kendini sen tabiki kilo alıcaksın doğum yaptıkdan sonra gider o kilolar takma kafana şunuda unutma sen bir annesin kendini çirkin hissetme anneler melektir sadece bebeğini ve 2 yasındakı oglunu dusun :)

bence bunu yapan bi adamın vicdanınını rahatlatmaya hakkı yok! ona bu şansı verme. boşanmasan bile bu rahatlığı verme. yaşamadan bilemeyiz tabi ama ben olsam kaldıramazdım bi daha güvenmezdim çocuğum olsa da kendimi bu şekilde hırpalamazdım. düşünsene eşin hamile çocugun var ve sen gidip bi kadınla birlikte oluyosun bu ne biçim bi sadakat! çocuğuna eşine doğmamış çocuguna ihanet! ben evli değilim ama aldatıldığımda (asla yapmaz diyebildiğim biriydi) soğudum. unutmak zaman aldı çok üzüldüm ama benim affetmeyeceğimi bildiği halde bunu yaptıysa zaten gözden çıkarmıştır. ben bu konuda çok mu katıyım bilmem ama bir kere bunu yapana bidaha guvenilmez. sen affedince tekrar yapar. bilmiyorum artık değişirmi sence eşin değişse bile eskisi gibi olabilir misin? ben olamazdım.

arkadaşım evlisin evliliğine bir şans vermen gerekirdi bu konuda doğru olanı yapmışsın herkes bir şansı hak eder çocukların var hem de ama şunu asla unutma bak benim erkek arkadaşım aksarayda bir mağazada çalışıyor önceden aksarayda değildi ordaki mağazaya aldılar ve değişti bana sevgiyle bakan gözleri ben yalan söylüyorum diye bakmaya başladı ağzı yalanlar söyledi ama gözleri ele verdi hep aptal ayağına yattım sonra ne mi oldu söyleyeyim aldattı işte ve ben affettim çok pişmanım keşke olmasaydı ama iyiki oldu kıymetini anladım diye deli gibi ellerimi öptü sımsıkı sarıldı ağladı ve sonra ne oldu biliyor musun ben ona sahip çıktım her şeyinde yanında oldum peki o naptı beni ortada bıraktı gitti aksaraya yakın oturuyorum ben ve sevgilimin mağazasına nasıl kızlar geldi gözü açıldı ve ayrıyız her şey bitti ve geri dönüşü yok artık bende de büyük konuşmayayım ama istemem daha onu. Yani demem o ki bir kere aldatan bir daha yapar hele ki söz konusu aksaray dikkatli ol arkadaşım tedbiri elden bırakma pişmanlık bunlar yalan dolan erkek bu güven olmaz yaşadım biliyorum hem de sevgilimken affetme zorunluluğum yokken bu hatayı yaptım ben keşke yapmasaydım ama sen evlisin ve dediğim gibi çocukların var bir şans vermen iyi olmuş eşinle arana mesafe koyma unutmak istiyorsan ne kadar soğuk olsan da ona aldatmadı olarak şartla ben böyle kolay atlatmıştım ama bunun kabul edilebilir bir şey olmadığını da ona hissettir aşarsınız umarım kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…