- Konu Sahibi HayatiminAnlami
-
Walla ne yalan soylıyım baska bırısı olsa durma ayrıl deerdım aldatmak soz konusu olunca ama esınız gelmıs kendı ıtıraf etmıs pısman olmus ve yemın etmıs eger bırdaha aldatmıcagına ınanıyorsan devam et bu senın ıcın bır ımtıhan bellıkı allahın sevdıgı ıyı bır kulusun senı bu sekılde ustelık hamıleyken bu derdı vermıs eger sabredersen affedersen sen kazanırsın bu ımtıhanı atlatırsın rabbım sana dayanma kuvvetı versın evlatların ıcın bu konuyu bırdaha acma kafandada unutmaya calıs ac kuran oku emın ol rahatlıyacaksın hamılelıgının tadını cıkar aklımdan cıkarmıyorum dıyorsan son bır kez esını karsına al gerekırse sabaha kadar bu konuyu konusun akılında ne varsa ayrıntısına kadar sor bukadarına mecbur cunku sabah oldugunda bu konuyu burdaha hıc acma kac senelık evlısın
arkadasım yazdıklarına aynen katılıyorum,katılmadıgım tek nokt,( ayrıntısına kadar herseyı konusun) bunun arkadasa zarar verıcegını dusunuyorum sakın ayrıntıları ogrenme nekadar ayrıntı ogrenırsen okadar cok canın yanar ve unutman zorlasır.sonucta ıtıraf etmıs detaya gerek yok derım ben
bu yaz 6 yil olucak. Karsima aldim, icimde bütün sorulari sordum oda mecbur kaldi cevapladi, sonra rahatlamisdim iyidm, ama simdi gene kötüyüm, bi kac gün iyisem, bi kac günde kötüyüm
nasil olcak bilmiyom, belki dogum yaptikdan sonra ve eski kilomq geldimde kendime daha cok güvenicem, bilmiyom, ama suan kendime hic güvenim yok, ve cirkin his ediyom.
Selam kizlar
Aldatildimi nasil unutucam???(
Bazi günler iyim ama birden aklima geliyor ve keske ayrilsaydim diyom.
Hamileyim ve bi ay önce kocam beni istnabul aksarayda bi hayat kadinla aldatti, aldatikdan bi kac gün sonra bana itifraf etti, vicdani rahat deyildi. Cok yalvardi ve agladi, bidaha yapmicana söz verdi ve yemin etti.
Tam 5 hafta gecdi ama halen unutamiyorum.
Niye ayrilmadimi sorcaksiniz, cünkü 2 yasinda bi oglum var ve ikiz bebeklere hamileyim, ve onun nekadar pisman oldunu gördüm.
Ona kezinlikde güvenmioyrum artik. Aklima geldikce cildirabilirim.
Beni cok yikdi, baskalari yapar ama o yapmaz diye ellimi atese sokabilirdim okadar emindim ondan, hayal kiriglina ugradim.
Nasil utucam? Suan hamileyim diyemi acaba böyleyim?
7 aylik hamileyim ve 20 kg aldim( kendimi cok cirkin hisediyorum ((((
Selam kizlar
Aldatildimi nasil unutucam???(
Bazi günler iyim ama birden aklima geliyor ve keske ayrilsaydim diyom.
Hamileyim ve bi ay önce kocam beni istnabul aksarayda bi hayat kadinla aldatti, aldatikdan bi kac gün sonra bana itifraf etti, vicdani rahat deyildi. Cok yalvardi ve agladi, bidaha yapmicana söz verdi ve yemin etti.
Tam 5 hafta gecdi ama halen unutamiyorum.
Niye ayrilmadimi sorcaksiniz, cünkü 2 yasinda bi oglum var ve ikiz bebeklere hamileyim, ve onun nekadar pisman oldunu gördüm.
Ona kezinlikde güvenmioyrum artik. Aklima geldikce cildirabilirim.
Beni cok yikdi, baskalari yapar ama o yapmaz diye ellimi atese sokabilirdim okadar emindim ondan, hayal kiriglina ugradim.
Nasil utucam? Suan hamileyim diyemi acaba böyleyim?
7 aylik hamileyim ve 20 kg aldim( kendimi cok cirkin hisediyorum ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?