başlığımdan anlaşılacağı üzere şaşkınım ve hemen size şaşkınlığımın nedenini anlatıp yorumlarınızı merakla beklicem :) bundan yaklaşık 1 ay kadar önce lisede aynı okula gittiğim bir arkadaş beni ekledi facebooktan. hiç muhabbetimiz yoktu ama muhabbet etmeye başladık ve iş ilerledi. çok yoğun çalıştığından 1 ayda sadece 3 kez görüşebildik ve bu 3. kez görüşmemiz son görüşmemiz oldu:) ben eskiden yaşadığım aldatılma mevzularından pek kimseye güvenemiyordum. ondan sonra çok az insandan hoşlanabildim ve bu da onlardan biriydi. görüştüğümüz zamanlar süper vakit geçirdik güldük eğlendik. objektif olarak dışarıdan bakıyorum ve onun da benden hoşlandığına eminim. konuşmalarımızda ' abartıyo diyebilirsin ama seninle evlensek çok iyi olacağına eminim ' diyodu. bu tip şeyleri pek sık dile getirdi. yalnız bir sorun var ki kendisi 10 ay kadar önce nişanlısından ayrılmış. ayrılma sebebi de kafalarının uyuşmamasıymış kız bununla aynı eve çıkmış ve bir zaman sonra bu çocuk kıza bakmaya başlamış bir nevi. tabi kendisinin anlattığı bu. ne kadar doğru bilemiyorum. her neyse bana bir kaç defa korktuğunu söyledi ve yine başaramazsam seni de üzersem falan dedi. benim en ufak tavrımda hemen savunmaya geçiodu. kendime güvenimi kaybettim sanırım dedi bikere de. en son beni bi konuda çok sinir edince telefonu kapatmak istediğimi söylemem üzerine kapat o zaman dedi ve ertesi sabah aşağı yukarı şöyle bir mesaj yazdı : dün akşamki olaydan da anlayacağımız üzere aramızda anlaşmazlık var. içim sızlıyo ama doğru kararı vermek lazım. hayatında mutluluklar... tabi ben çok şaşırdım ve bi anlam veremedim. beni görebilmek için buluşabilmek için çok uğraştı buluştuktan sonra da herşey mükemmele yakın gitti. niye böyle yaptı şimdi bu çocuk? çok iyi anlaşabildiğim ender insanlardan olduğu için üzüldüm açıkçası... sizlerden de yorum bekliyorum