Nasıl yapmaliyim

Vanilya Bitter

Akrep Kadını 🦂
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.682
1.766
Arkadaşlar biraz alakasız bir şey sorucam ama lütfen konum taşınmasın bir yere benim bir oyuncak ayım var ve benim için çok çok değerli ama rengi beyaz biraz kirlendi ben onu nasıl yikamaliyim firmasına ulaştım hali siler gibi silin ıslak bezle dediler ama ben çok emin olamıyorum temiz olacağından ben makinaya atsam nasıl olur dedim pelus oyuncaklar atılmaz dediler napmam lazım siz napiyorsunuz

ben yeğenimin oyuncaklarını defalarca makineye attım hiçbirşey olmadı. hatta evinizde kurutma makinesi varsa kurutma işlemini de onda yapın orjinalinden daha güzel oluyo :)

Benimde var orta boy pudra renkte oyuncak ayım. Kirlendiğinde annem makineye atıyor kısa programda yıkıyor mis gibi oluyor.

Ben oğlumun oyuncaklarını hep makineye atıyorum ter temiz oluyor ,silmeyle arınmaz ki
Bende aynısını dedim sonra firmaya cevap maili dahil atmadım hali siler gibi dediler bana da oyle şey mi olur ya :KK11: kaç derecede kaç dakikada yikamam lazım nasıl kurutmam lazim bide gözüne felan zarar gelmesin diye çarşafa sarıp mi atmaliyim ayyy kafayı yicem

Bende aynısını dedim sonra firmaya cevap maili dahil atmadım hali siler gibi dediler bana da oyle şey mi olur ya :KK11: kaç derecede kaç dakikada yikamam lazım nasıl kurutmam lazim bide gözüne felan zarar gelmesin diye çarşafa sarıp mi atmaliyim ayyy kafayı yicem
öyle yap birşeye sar madem hassassa
bilmiyorum öyle demişler ama o oyuncak tüm kiri içine çekmiştir dışını silmekle kesinlikle arınmaz

riske atmak istemiyorsan onları dinle ama kirli olur yine de işe yaramaz dedikleri

perdelerı yıkadığın gıbı yıkayabılırsın ben oğlumun konuşan pepesını atıyorum yıkanığp çıkıyor hala konuşuyor :)

halı siler gibi koslayla silebilirsin işe yarar bence kosla leke bırakmıyor halıda mürekkep lekesini bile çıkarıyor,kirler içine işlememiştir sonuçta :)

halı siler gibi koslayla silebilirsin işe yarar bence kosla leke bırakmıyor halıda mürekkep lekesini bile çıkarıyor,kirler içine işlememiştir sonuçta :)
Doğru diyorsunuz daha alali bir ay oldu olucak ama gece beraber yatıyoruz ayicimla rengi de beyaz olunca bi içim tuhaf oldu yikayasim geliyor :KK23:

Doğru diyorsunuz daha alali bir ay oldu olucak ama gece beraber yatıyoruz ayicimla rengi de beyaz olunca bi içim tuhaf oldu yikayasim geliyor :KK23:

benimde var beyaz ayıcığım hatta ayıcık bile denmez makina büyüklüğünde:) benimkide kirlendi ama üşendiğimden temizlemedim bi türlü,bende aynını yapıcam makinaya sığmaz

benimde var beyaz ayıcığım hatta ayıcık bile denmez makina büyüklüğünde:) benimkide kirlendi ama üşendiğimden temizlemedim bi türlü,bende aynını yapıcam makinaya sığmaz
:KK48: benim ki sığar 8 kg lik makina sığar diye düşünüyorum yani ama bilemedim şimdi o_O sizin içinde açılmış gibi oldu bu konu eminim herkesin vardır muhakkak böyle sorunları küçük ama buna hamdolsun

X