Nazardan korkuyor musunuz?

Güzellikle de söylese 'Masallah' kelimesini dilinden düşünmemeli bir insan bence. Eşim ve bende bir türlü kendimizi toparlayamiyoruz. 1 buçuk yıl oldu evleneli bu sene içerisinde evimizi aldık eşimin işleri düzeldi. Bebeğimiz oğlumuz oldu onun sevincindeyiz derken ben sürekli rahatsızlanıyorum maddi sıkıntılarımız arttı. Kaynanam tarlada çalışıyor beraber gittiği işciler de hep tanıdığı kişiler. Her zaman lafınızı ederler ne güzel evlerini aldılar derlermiş. Ben 45 kiloyum oğlum tombik maşallah. O zayıflıklara doğurduğu çocuğa bak felan derler ama hiç maşallah kelimesi duymadım ağızlarından der. Benim tarafımda da var böyle insanlar. Yani gerçekten güzellikle de söylüyorsan maşallah demeyi asla unutmamalısın. Hala kendimi toparlayamıyorum mesela.

Aynen öyle. Ayetel Kürsi Felak Nas sürelerini düşürmemek gerekir dilden. Nazara karşı korurmuş.

Bir akrabam var erkek. Mavi gözlü yaşlı bir komşusu var. Çocukluktan beri tanıdığı mahallenin teyzesi. Yolda fln ne zaman denk gelse hasta oluyor. Teyzeye mecbur selam veriyor tabi. Ertesi gün hasta yatıyor

Bir akrabam var erkek. Mavi gözlü yaşlı bir komşusu var. Çocukluktan beri tanıdığı mahallenin teyzesi. Yolda fln ne zaman denk gelse hasta oluyor. Teyzeye mecbur selam veriyor tabi. Ertesi gün hasta yatıyor
Onu bende duymuştum renkli gözlülerin nazarı daha çok değermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…