İğneli Epilasyon nazillide iğneli epilasyon maduru

seruyuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
9
1
Arkadaşlar Nazillide Nur Güzellik te estetisyen Nurten Hanima 10 seasnstir igneli epilasyona gidiyorum tuylerimde hic bir azalma yok ve her gün krem sürmeme rağmen geciremedigim izler kaldı. Kendisi önce yaktigim kıl tekrar çıkmaz çıkanlar alttan gelenlerdir dedi simdi de bir kıl ortalama 10 kez akım yedikten sonra yok olur diyor.Ayrıca kullandığı altin iğne ile ilgili 20 lira 80 kuruşa alıyorum 20 lira yeterli diyip satiyo bunlar doğrumu ?

Son düzenleme:
benim ilk gittiğim hastane de 20 tl iğnesi, şimdikinde 7 tl. birde aynı tüylere akımı verdiğine emin misiniz? yani mesela giden tüyün yanındaki kalmıştır o gözünüze batıyorum. çünkü 10 kez bütün taranma biraz uzun bir süre, inatçı kıllar olur fakat hepsi değil arada kalan 2-3 adet.

Evet temizleniyor yüzüm yaptıktan sonra ama aynıları yeniden çıkıyor yanan kökten kıl nasıl çıkıyor onu da anlamış değilim:KK43:
İnternete baktim altın iğne 3,75 e bile var birde 20 lira 80 kurusa aaliyorum diyor gerçekten insanlar para için başkalarının hastalıklarını sorunlarını kullanmaları çok üzücü

İğnelide çok sıkıntı çıkıyor bence lazer yaptırılmalı o daha sağlıklı cidden yazık insanlar mağdur oluyorlar çukurlar yaralar gitmeyen izler .s

İğnelide çok sıkıntı çıkıyor bence lazer yaptırılmalı o daha sağlıklı cidden yazık insanlar mağdur oluyorlar çukurlar yaralar gitmeyen izler .s
Evet kesinlikle lekelerim var artik yüzümde hem de ameliyat izlerini geçiren contractubex jel kullanmama rağmen geçmediler ne yazıkki :KK43:

X