nazlier'in çeyiz hazırlıkları :)

septemberlove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
521
245
123
Kızlar Merhabalar,

Hergün çeyiz topiklerinizi takip ediyordum, sonunda ben de açmaya karar verdimm, umarım aldıklarımı beğenirsiniz

Bir sürü aldığım şey var ama şimdilik resimlerini bulabildiklerimle başlıyorum, diğerlerinin fotoğraflarını çekip ekleyeceğim

Eklentiler

• $untitled.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 209
  • $0092660_karaca-ilgin-seramk-7-parca-pembe-tencere-set.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 198
  • $78766721_tn70_0.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 221
  • $Captureçatalbýçak.webp
    6 KB · Görüntüleme: 217
  • $Captureçelikten.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 228
  • $karaca-anemon-42-parca-porselen-kahvalti-takimi.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 209
  • $kdx7b.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 224
  • $pr_01_18481_max.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 228
  • $yemek takýmýmm.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 258
Ve diğerleri, bakalım nasıl yetişecek Eylül'e

Eklentiler

• $8690012073943_0_304x424_1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 217
  • $FB,12524,50,fackelmann-findik-kremasi-surme-bicagi-hediyelik-urunler-fackelmann.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 209
Topiğiniz hayırlı olsun Devamınıda bekliyoruz çok güzeller güle güle kullanın inşallah

Gunluk yemek takiminizi nerden aldiniz cok hosuma gittide

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar

Bakırköy'de bir süpermarketten aldım, porland'ın takımı.. Çok uygun fiyata aldım.
İnternette resmini ararken gittigidiyor.com'da rastladım ama porland pembe bahar diye google'da ararsanız bulabilirsiniz

Sevgiler

İşte yeni aldıklarım

Taa geçtiğimiz kış almıştım bu takımdan

Bu salon takımı da halamın hediyesi Örtü sermeyeceğim bir yere diyorum ama ilk zamanlar mecbur kalıcam sanırım

Tesekkurler tam olarak bunla ilgili konu acmistim cvp icin sagolun.gulegule kullanin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepsi cok guzel, gule gule mutluluklar kullanin. Bardak takimini ayri bir begendim nerden ve ne kadara aldiniz?

Canım seninle seramik tenceremiz aynı :)
Ben de 13 eylülde evleniyorum. Kahvaltı takımımda karacadan ama seninkiyle bunun arasında kalmıştım ve bunu seçtim tencerenin rengine bitmiştim :)

bazı kişiler karacadan memnun değilmiş ama inşallah ikimizde memnun kalırız

Çok güzel şeyler almışız ikimizde
Ben de bu kahvaltı takımının yeşilini beğenmiştim ama nişanlıma beğendiremedim çok çiçekli diye

Benim yakın zamanda evlenen bir arkadaşım var, çatal-bıçak takımı ilk kullanımında paslanmış diğerlerinden memnunmuş. :44:
Biz de dikkat edeceğiz artık, çatal-bıçaklara canım

çatal kaşık takımı karacamıymış canım. bu arada bennimkide gördü çok güzelmiş biraz fazla pembeli çiçekli ama güzelmiş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…