- 10 Temmuz 2014
- 521
- 245
- 123
- Konu Sahibi septemberlove
-
Topiğiniz hayırlı olsunDevamınıda bekliyoruz çok güzeller güle güle kullanın inşallah
Çok güzeller aşkla kullanın
Topiğiniz hayırlı olsun canım güzel bi başlangıc olmus
Çok teşekkür ederiiimm, daha güzelleri sizin olsun
Gunluk yemek takiminizi nerden aldiniz cok hosuma gittide
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İşte yeni aldıklarım
Eki Görüntüle 1190433 Eki Görüntüle 1190434 Eki Görüntüle 1190435 Eki Görüntüle 1190436
Taa geçtiğimiz kış almıştım bu takımdan
Eki Görüntüle 1190437
Bu salon takımı da halamın hediyesiÖrtü sermeyeceğim bir yere diyorum ama ilk zamanlar mecbur kalıcam sanırım
Eki Görüntüle 1190438
Merhabalar
Bakırköy'de bir süpermarketten aldım, porland'ın takımı.. Çok uygun fiyata aldım.
İnternette resmini ararken gittigidiyor.com'da rastladım ama porland pembe bahar diye google'da ararsanız bulabilirsiniz
Sevgiler
Kızlar Merhabalar,
Hergün çeyiz topiklerinizi takip ediyordum, sonunda ben de açmaya karar verdimm, umarım aldıklarımı beğenirsiniz
Bir sürü aldığım şey var ama şimdilik resimlerini bulabildiklerimle başlıyorum, diğerlerinin fotoğraflarını çekip ekleyeceğim
İyi günlerde kullanın topiğiniz hayırlı olsun :)
Hepsi cok guzel, gule gule mutluluklar kullanin. Bardak takimini ayri bir begendim nerden ve ne kadara aldiniz?
Kızlar Merhabalar,
Hergün çeyiz topiklerinizi takip ediyordum, sonunda ben de açmaya karar verdimm, umarım aldıklarımı beğenirsiniz
Bir sürü aldığım şey var ama şimdilik resimlerini bulabildiklerimle başlıyorum, diğerlerinin fotoğraflarını çekip ekleyeceğim
Canım seninle seramik tenceremiz aynı :)
Ben de 13 eylülde evleniyorum. Kahvaltı takımımda karacadan ama seninkiyle bunun arasında kalmıştım ve bunu seçtim tencerenin rengine bitmiştim :)
bazı kişiler karacadan memnun değilmiş ama inşallah ikimizde memnun kalırız
Eki Görüntüle 1191761
Çok güzel şeyler almışız ikimizde
Ben de bu kahvaltı takımının yeşilini beğenmiştim ama nişanlıma beğendiremedim çok çiçekli diye
Benim yakın zamanda evlenen bir arkadaşım var, çatal-bıçak takımı ilk kullanımında paslanmış diğerlerinden memnunmuş. :44:
Biz de dikkat edeceğiz artık, çatal-bıçaklara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?