ne alacağım sana aşkım... :(

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Selam KK hatunları En Büyük KKHepinize yapacağınız yorumlar için de şimdiden teşekkür ederim. Sevgilimle 1 buçuk aya yakın bir süredir görüşmüyoruz. Farklı şehirlerdeyiz. Araya yollar dağlar girdi anlayacağınız. Zor bir süreç geçirdim yokluğunda. Şükürler olsun ki bayramın ilk iki gününü ailesiyle geçirdikten sonra yanıma gelecek.Ve her geldiğinde mutlaka bana bir kaç hediye almış olarak döner.. Yani hep öyle yaptı.. Biliyorum yine elinde hediyelerle gelicek. Ben de ona hediye aldım ama daha önce yüzük, saat,gömlek almıştım. Şimdi de hediye almak istiyorum. zaten çok kalamayacak ve tekrar çok uzun bir süre ayrılık girecek araya. yarın arefe günü çıkıp güzel bir şeyler bakayım diyorum. sizce ne alabilirim? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.. Şimdiden teşekkürler hanımlar:KK200::nazar:

Bence saat gömlek gibi maddi birşey yerine sen yokken seni hatırlatacak birşey al.

Mesela bir arkadaşım sevgilisine küçük renkli şekilli kağıtlara tam 100 dilde renk renk seni seviyorum yazmış, arkalarına da onunla ilgili düşüncelerini, duygularını ifade etmişti (Onu görünce hissetiklerin, ilk tanışma tarihi, onun en sevdiği özellikleri vs vs) O kağıtları koymak için şirin küçük bir kutu yapmış (basit bir karton kutuyu kaplamış) , üstüne de fotolarını yapıştırmış, deniz kabuğu, çiçeklerle falan süslemiş. Bayılmıştım. Çok yaratıcı bir fikir bence ve en pahalı saatten bile daha anlamlı..

Üstüne isim yazdırılan bir şey olabilir mi? Bir dolmakalem gibi? Ne iş yapıyor bu arada?

Telefonları şarj etmek için power bank cihazı olabilir, onun da üzerine isim yazdırılabiliyor, özelden link gönderebilirim isterseniz.

Yeteneğin, vaktin, imkanın varsa kendin şeker hamuru kurabiyelerden yap.. Cüzdan alabilirsin her gün kullanır, içine de bir uğur parası ya da fotoğrafın gibi.. O uzaktan geldiği için hediye getiriyor, sen de giderken verebilirsin böylece karşılığı gibi de olmaz :KK66:

Sürekli hediyeleşme zor iş.
Bence kendi ellerinle güzel bir kek yapıp götür.. Beraber çay kahve yersiniz kesinlikle çok daha hoş olur:KK60:

spor ayakkabı yada eşofman takımı alabilirsin..daha sonra kendine aynısını alırsın :KK53:

bence çeyizine bi gecelik al. resmini ona göster sadece :KK70: hem kendine almş olursun bi eksiğin kapanır hemde onu heyecanlandırısın :)

Ne yaparsan yap ama lütfen şu yok 365 gün için ayrı notlardanmış, çikolatanın yarısını yiyip hepsini denedim ama senden tatlı değilmiş gibi şeylerden yapma. Hem bayatladı, hemde komik oluyor yahu herkeste aynı şey yapmacık yapmacık. Ben kadın halimle gülüyorum, erkekler hiçte ayyy aşkitom bana ne yapmış demiyorlar. Tabi bu benim fikrim. Cüzdan, kemer, kol düğmeli setlerden alabilirsin eğer klasik giyiniyorsa. İhtiyaçlarına göre hediyeni şekillendir nacizane fikrim.

Bence saat gömlek gibi maddi birşey yerine sen yokken seni hatırlatacak birşey al.

Mesela bir arkadaşım sevgilisine küçük renkli şekilli kağıtlara tam 100 dilde renk renk seni seviyorum yazmış, arkalarına da onunla ilgili düşüncelerini, duygularını ifade etmişti (Onu görünce hissetiklerin, ilk tanışma tarihi, onun en sevdiği özellikleri vs vs) O kağıtları koymak için şirin küçük bir kutu yapmış (basit bir karton kutuyu kaplamış) , üstüne de fotolarını yapıştırmış, deniz kabuğu, çiçeklerle falan süslemiş. Bayılmıştım. Çok yaratıcı bir fikir bence ve en pahalı saatten bile daha anlamlı..
ben sevmiyorum öyle hediyeleri açıkcası.. herkes yapıyor yapmacık geliyor. hazır satanını bile gördüm onları. yine de teşekkür ederim yorumunuz iiçin.

Üstüne isim yazdırılan bir şey olabilir mi? Bir dolmakalem gibi? Ne iş yapıyor bu arada?

Telefonları şarj etmek için power bank cihazı olabilir, onun da üzerine isim yazdırılabiliyor, özelden link gönderebilirim isterseniz.

üni öğrencisiyiz ikimiz de. Güzel olabilir aslında kalem.

Hani varya su kolyeler icine resmini falan taka biliyorsun... bence ondan takar ve herzaman kalbinin üzerinde olursun :KK19:

takmaz ki :KK43: yani daha önce kolye takmayı sevmediğini belirtmişti bana. alsam mecbur takıcak :KK67: ama ben kendi tarzına uygun bir şey olsun istiyorum. teşekkür ederim yine de

Yeteneğin, vaktin, imkanın varsa kendin şeker hamuru kurabiyelerden yap.. Cüzdan alabilirsin her gün kullanır, içine de bir uğur parası ya da fotoğrafın gibi.. O uzaktan geldiği için hediye getiriyor, sen de giderken verebilirsin böylece karşılığı gibi de olmaz :KK66:
internetten araştırdım bir kaç video izledim gerçekten hoş olabilir.. teşekkürler

Benim için özel günlerde alınması gereken 2 tür hediye var:
1-kitap
2-ihtiyacı karşılayan bir şey

X