Ne ben onu anliyorum, ne de o beni!

Zeyneb21

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
3.412
2.500
1,5 yildir belki anlasiriz birbirmize alisma sureci acele karar vermeyelim diye gitti bu evlilik ama artik surekli askida kalan bosaniyoruz bosuyorum bosancaz laflarindan bunaldim.
Aldatmadi beni bende onu ama bana hic guvenmedi alttan laf sokmalari imali sorulari hic bitmedi.
Bu aksam daha emin oldum bosanmamiz gerektiginden cunku gercekten ben A desem o B diyo nasil anlatsam yani ne lafima inaniyo nede anliyo..
Boyle evlilik yasayan bosanan yada bi cozume kavusturan varmi?
o kadar cok yasanmis kavgamiz varki hangi birini anlatsam bilemedim. O yuzde kisa ve oz soruyorum varmi lafi lafina uymatipta mutlu olan yada yetti artik deyip bosanan...

Görücü usulumü evlendiniz? Yani erkekler evlendikten sonra degisir ama bu daha cok rahatlayip kadina ilgiyi eskisi kadar abartmamak olur... Eger birliktelik yasadiysaniz hic mi karismiyordu o zamanlar? Herneyse.... Anlasamiyorsaniz, orta bi yolda bulamiyorsaniz yada bulmak istemiyorsa her iki tarafta, mutsuz evlilik yasamak zorunda degilsiniz... Zaten lacka olmus bosanma lafi aranizda... O yapmiyorsa siz yapin... Bosayin madem bukadar mutsuzsunuz...:KK14:

var biz ama eşim büyük kaza geçirdi sonra herşeyin farkına vardık. ama illa kaza olması gerekmiyor bazen yanlış insanla evlenmek bile bir kaza oluveriyor. inşallah hayırlısı olur. çocuğunuz varmı peki

Hayir cocugum yok. Yani bi kez kimyasal oldu sonrada tahlillerim normal olsada olmadi. Zaten ne zaman cocuk icin iyice heveslensem tedavi olmaya kalksam bu isler cikti... ama kendi hic gidemedi doktora (isinden dolayi vaktsizlik) ama istese giderdi elbet.. Bugun gitmis is isten gectikten sonra makine bozukmus.
Elbette kiymet bilmek icin kaza hastalik gerekmiyor hayat bu 1 kez yasaniyor ve ben bugune kadar biraz alisirz diye ve Allah razi olmadigi isi yapmak istemedim. Acaba diyorum bu evlilik benim imtihanim ve ben bosanarak imtihana karsimi cikiyorum...kafamda deli sorular :KK43:

Ben de Varım o düzelmedi aksine ben bozuldum artık kimse kimseyi anlamıyor anlamak için uğraşmıyor yaşayıp gidiyoruz

Sevgiliyken cok iyi anlasiyorduk evlendk bitti. Kabus gibiydi evliligin ilk yillari kavga etmiyorduk cunku iletisimimiz yok.kendimi bir turlu anlatamadim. yanimda olmasina ragmen ulasamiyordum ona mektuplar yazdm msjlar attm. 6 sene gecti ben artk ben degilim muhabbetimiz cok az. Cadi biri oldum ciktim artik istedigim herseyi yaptiriyorum ama beni anladigi icin mi yapiyor yoksa bagirttirmamak icin mi bilemiyorum. evlilikten beklentim bu degildi. Esim mutlu gorunuyor bende kendi keyfime bakiyorum onu takmiyorum.

Guven olmayan bir evlilik yurumez ..

Ortada guven yoksa , cok zor .. her iki lafin biri bosanalim diyede geciyorsa gercekten birseyler tukenmis demekki ..

1,5 yildir belki anlasiriz birbirmize alisma sureci acele karar vermeyelim diye gitti bu evlilik ama artik surekli askida kalan bosaniyoruz bosuyorum bosancaz laflarindan bunaldim.
Aldatmadi beni bende onu ama bana hic guvenmedi alttan laf sokmalari imali sorulari hic bitmedi.
Bu aksam daha emin oldum bosanmamiz gerektiginden cunku gercekten ben A desem o B diyo nasil anlatsam yani ne lafima inaniyo nede anliyo..
o kadar cok yasanmis kavgamiz varki hangi birini anlatsam bilemedim. O yuzde kisa ve oz soruyorum varmi lafi lafina uymatipta mutlu olan yada yetti artik deyip bosanan...

bence oturup konusun sakin kafayla.

hemen ayrılmak çözüm mü?

mesela kavganıza bir örnek ver?

Sevgi önemli bence, eşinizi seviyor musunuz ? Sevgi varsa bir çok sorun hallolur. Bu benim imtihanım mı demişsiniz, hayatın ta kendisi imtihan zaten. Hiç bir evlilik ya da ilişki mükemmel olamaz. Kiminde az olur kiminde çok, kimi çok şanslıdır, sorunları büyümeden çözer tatlı tatlı anlaşır, kimi de çözemez, mutsuz evlilikler içinde yaşar. Sorunlarınız çok büyük değil bence, eşinizle konuşarak gerekirse bir uzmandan yardım alarak çözmeye çalışın. Şu aşamada boşanmak çözüm değil.

Ya bu site her gecen gün beni hayretlere düşürüyor..

Sevgililik döneminde çok çok iyi anlaşıp, ayni evin içine girip yabancı olan o kadar çok çift var ki..

Hani kişiye ozel de değil, çoğu çiftte var ya bu, veba gibi yayiliyor.
Yaa sevgilisi olmayan yakınır(misal ben), olan ayrı yakınır, evlenen ayrı yakınır, evlenmeyen ayrı, cidden çok ilginç değil mi, gün geçtikçe sikayetlerimiz de artış gösteriyor.
Kendince bir özeleştiri çıkarımı yaptım, mazur gorun lutfen, çünkü o kadar çok boyle vaka var ki..
Nedir bu çözülemeyen ibare, bu denklem nasıl çözülür bilemiyorum..

Konu sahibi hanimefendi, derdin bir çözümünü ne yazık ki ben de bilemiyorum, burdan size iyi niyet temennilerimi gönderiyorum, Allah yar ve yardimciniz olsun...

1,5 yildir belki anlasiriz birbirmize aldesem ters anlıyor. iletişim sıfır.Annemlerde Kalıyorum şuanda ve aile terapisine başladık. ismaBizimde hiç iletişimimiz yok. Ne söylesem ters anlıyor bu yüzden hep kavga artık insan bıkıyor. sureci acele karar vermeyelim diye gitti bu evlilik ama artik surekli askida kalan bosaniyoruz bosuyorum bosancaz laflarindan bunaldim.

Aynen bizde böyleyiz sürekli Kavga. İnsan artık bir yerden sonra bıkıyor. Ne desem ters anlıyor. iletişim sıfır.Annemlerde Kalıyorum şuanda ve aile terapisine başladık .

Canım aldatma siddet kufur kumar yoksa her zaman bi uzmndan yardım alın derim. Hangi konuda anlaşamıyorsunuz ki? Maddiyat,giyim,yardımlaşma, aile ?

Hemen vazgeçme eşini de al karşına ciddi konuş ne oluyor bize kaybediyosun kaybediyorum hadi silkenelim de yeni şans ver cnm yani ayrılık bu kadar kolay olmamalı aile terapisine başvurun :KK43:

Mutlumusunuz peki... ilk zamanlar bende cok taktim yani duzgun gitsin biseyler istiyodum kendimi parcaliyodum.Ama baktimki bosanma lafi bizim dilimize yapismis akisina biraktim onun isinden dolayi arada bir uzak kalirdik uzakken mutlaka gelince bosanalim yok telefonda talak hakkinda kullanmalar zaten 2 si kullanildi biri kaldi 1,5 senede.
Soran arkadas olmus kavganiz ne diye.. Anlatayim ama uzun simdiden kusura bakmayin.
Bundan 3 ay once yine evde olmiycagi icin bende annemlere gittim annemlerle aram baya uzak 1000 km.falan neyse ordayim yine uzakliktan dogan guvensizlikler vatsapta su saatte naptim ne ettimler soylesem inanmamalar..Ve daha hatirlamdgm kavga sonucu bosanalim tamam dedim uzatmadim zaten dedim 15gun sonra izne geliceksin gorusucez konusuruz diyorumya alistim artik bitecegine inanmiyorum ama bitmiycek diyede keyfime bakmiyorum hep bi huzursuz ruh hali. Bosanalim dedi ben o aksam ailesinin yanina gidiyodum otobusle onlarda baska sehirde.Otobuste aradi bende senin annenin evine gidiyorum ama senin dedigin bosanalim lafmi dedim blof yaptim iyi olalim vs. Annesindeyim oda izne gelicek yine bi takim kavgalarimiz sonucunda gecenin 1i bosanalim o evden git ( annesiyle ayni sehirde halam var dayim var onlara git diyor) son talak hakkim kaldi onuda soylicem soyleme bak donusu olmaz ypk soylicem neyse yine sinirime hakim olamadim agladim annesi duymus geldi yanima noldu diye anlattim kadin diyo zaten benim oglum degismis sinirliydi dahada sinirli olmus kendine hakim olamaz olmus diyodu neyse annesi babasi zor bela ikna ettide iyi oldu benimle ne sacma dimi..yanima geldi izin kullandik annesinde kaldik benim ailemin yanina gittik kardesimin bilgisayarinda benim bekarken is yerinden erkek arkadasimla fotomuzu gordu sevglm degildi ve fotoda garip degil selfi denilenden tabi guvenmeyen adam daha suphelendi ama ailemin yaninda pek ses etmedi. Bu arada benim ilk sevgilim esim oldu bunu oda biliyor. Ama ben bekarken calisan bi insandim erkek kiz karisikti calistgm yer siradan erkek arkadaslarim oldu elbet yani bunlarida ona soylemedim soylemedigim icin suclu oldum...

Ben de Varım o düzelmedi aksine ben bozuldum artık kimse kimseyi anlamıyor anlamak için uğraşmıyor yaşayıp gidiyoruz

Sevgiliyken cok iyi anlasiyorduk evlendk bitti. Kabus gibiydi evliligin ilk yillari kavga etmiyorduk cunku iletisimimiz yok.kendimi bir turlu anlatamadim. yanimda olmasina ragmen ulasamiyordum ona mektuplar yazdm msjlar attm. 6 sene gecti ben artk ben degilim muhabbetimiz cok az. Cadi biri oldum ciktim artik istedigim herseyi yaptiriyorum ama beni anladigi icin mi yapiyor yoksa bagirttirmamak icin mi bilemiyorum. evlilikten beklentim bu degildi. Esim mutlu gorunuyor bende kendi keyfime bakiyorum onu takmiyorum.

Ben izinden evimize dondukten sonra apar topar tekrar annemin yanina geldim,ciddi bi kaza gecirdi 15gun olum tehlikesi vardi :KK43: Neyse annemin yaninda kaldim 1 ay.. gelmeme yakin benim cantalarimin birinde hafizakarti bulup bakiyor ve ordada yine kizli erkekli toplu fotograflar ben erkegin yanindaymisim vs inanirmisinz fotoyu hatirlamiyorum bile cunku bizim is yerinin iftari yemegi sosyal aktivitesi cok olurdu cogu zaman giderdim yani bunda anormal bisey ben goremedim ama esim dini kismini bide ben senin ilk askindim hani kismini kurcaliyor.Dini kismininda hesabi yalniz Allah a degilmi? Birde sanki yanyana fotograf var diye sevglim o kisi..
Neyse yine ben annemdeym bu esnada beni bosamalar, evime geldim konustuk alttan aldim hata degildi bana gore ama sirf mutlu olsun diye hata dedim taviz verdim hep taviz verdim biraz once bekar arkadasim yazmis sana diyecegim askindan olsende Taviz verme.
1,5 ay gecti bu olaydan yani bu hafta benim calisirken kullandgm telefonu 4,5 aydir o kullaniyor telefonu kurcalarken dosyalarimda kaytli benim eski rehberimi bulmus erkek varmis.Vay efendim.nasil olurmus bende dedim calisiyodum nosu olanlarda ordaki insanlardi mesai bitince bile ariyolardi is icin biliyosun falan dedim hem ben o insanlari aramis olsam.kendi telime kaydederim?? Iste bunu o kalin kafasi almiyo... Ya dusunsenize bi erkegi ariycam nosu esimin telinde Allahim.boyle sacmaliktan korusun.. kendimi anlatsamda bana inanmadi..

Allah yardimcin olsun insaallah faydasi olur..
Aynen bizde böyleyiz sürekli Kavga. İnsan artık bir yerden sonra bıkıyor. Ne desem ters anlıyor. iletişim sıfır.Annemlerde Kalıyorum şuanda ve aile terapisine başladık .

X