- 26 Mayıs 2015
- 184
- 144
- 34
- Konu Sahibi AnotherDream
Mrb bayanlar. Benim sorunum eşim bir yıllık evliyiz ,suana kadar çok büyük sorunlar yaşamadık ama eşimin bi huyu var ki o da beni sinir ediyo. İnsanlarla ozellikle bayanlarla hemen samimi olabilmesi . Ben yanindayken daha dikkat ediyo davranışlarına ama ben yanindan ayrilip tekrar dönünce kahkahalar havada uçuşuyor deyim yerindeyse. Geçen gün lisans üstü başvuruda bulunacagiz universite binasina geldik öğrenci işlerini ararken eşim önden gitti ben donmeyince biraz bekledim arkasından gittim . Bi baktim kızın biriyle resmen gülerek konuşuyorlar hiç bana buldum diye haber vermek yok beni görünce suratini zor toparladı kizin yanindan ayrıldı. Sen niye haber vermiyosun niye tanimadigin insanlarla böyle hemen samimi oluyosun dediğimde de kıskanç oluyorum. Benim zaten kendimi begenmeme sorunum oluştu son zamanlarda eşim de dikkat ceken biri evlenmeden önce arkadaşlar filan şakayla karışık nasıl buldun sana nasıl baktı gibi yorum yaptılar çok takmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum da. Gittiğimiz yerlerde ön plana o çıkıyor sanki bizi yakistirmiyolar gibi düşünceler oluştu. Daha önce böyle şeyleri takmazdim.Sorun bende mi eşimde mi o yüzden emin olamiyorum yardımcı olursaniz sevinirim. Nasıl davranmam lazim bu adama ?