- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 38
- Konu Sahibi kartanesi58
S.a benim 15 mart da babam beyin damar tıkanıklığı yüzünden çok büyük bir felç geçirip 15 gün yoğun bakımda yatıp çıktı tabii biz çıktığında çok mutlu olduk çünkü iyileşeceğine sanmistik babam yaklaşık bir ay felç libir sekilde yattı üstelik te bizi yani çocuklarını tanımıyordu ve babam 28 şubatta vefat etti ve resmen dunyam basıma yıkıldı inançlı bir insanım bir gün hepimiz olecegiz ama babamın ölümüne bir turlu Alışamadım süreklil rüyamda görüyorum ve uyanıp
ağlama krizine gidiyorum sanki boğazına biri cokuyor nefes alamiyorum resmine bakamiyorum çok zormus arkadaşlar on canımı acıtan ise babam in hafızası çok az sure ile yerine geliyordu ve o suresede bize birşeyler anlatmaya çalışıyor ama ceneside felci olduğu için anlatamiyor ve hüngür hüngür ağlıyordu o hali hic gozumun önünden gitmiyor gün boyu babamı düşünmekten ve ağlamaktan kendimi alamiyorum sizin içimi rahatlatan mesajlarınızı ihtiyacım var sayın kadınlar kulübü bayanlari
ağlama krizine gidiyorum sanki boğazına biri cokuyor nefes alamiyorum resmine bakamiyorum çok zormus arkadaşlar on canımı acıtan ise babam in hafızası çok az sure ile yerine geliyordu ve o suresede bize birşeyler anlatmaya çalışıyor ama ceneside felci olduğu için anlatamiyor ve hüngür hüngür ağlıyordu o hali hic gozumun önünden gitmiyor gün boyu babamı düşünmekten ve ağlamaktan kendimi alamiyorum sizin içimi rahatlatan mesajlarınızı ihtiyacım var sayın kadınlar kulübü bayanlari