NE BÜYÜK ACİ İMİS LUTFEN BİR FİKİR VERİN:((

kartanesi58

by1.63.bşlagiç 85.5.guncel85.5 hdf 80şimdilik
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
1.776
2.247
38
S.a benim 15 mart da babam beyin damar tıkanıklığı yüzünden çok büyük bir felç geçirip 15 gün yoğun bakımda yatıp çıktı tabii biz çıktığında çok mutlu olduk çünkü iyileşeceğine sanmistik babam yaklaşık bir ay felç libir sekilde yattı üstelik te bizi yani çocuklarını tanımıyordu ve babam 28 şubatta vefat etti ve resmen dunyam basıma yıkıldı inançlı bir insanım bir gün hepimiz olecegiz ama babamın ölümüne bir turlu Alışamadım süreklil rüyamda görüyorum ve uyanıp

ağlama krizine gidiyorum sanki boğazına biri cokuyor nefes alamiyorum resmine bakamiyorum çok zormus arkadaşlar on canımı acıtan ise babam in hafızası çok az sure ile yerine geliyordu ve o suresede bize birşeyler anlatmaya çalışıyor ama ceneside felci olduğu için anlatamiyor ve hüngür hüngür ağlıyordu o hali hic gozumun önünden gitmiyor gün boyu babamı düşünmekten ve ağlamaktan kendimi alamiyorum sizin içimi rahatlatan mesajlarınızı ihtiyacım var sayın kadınlar kulübü bayanlari

Başınız sağolsun.Allah sabır versin.Bende yasadım bu acıyı.Kolay geçmiyor.Zamana ihtiyac oluyor.

allah rahmet eylesin canim. mekani cennet olsun. cok zor bi durum yasamayan bilemez ne desek bos. sen bol bol dua et kuran oku obur tarafta babanin rahat etmesi icin hayirlar yap. amel defterini kapattirma yani. dua bekliyordur o simdi. hersey unutulur emin ol bununda acısı dinecek bi gun. simdi acını doya doya yasamaaya bak.

Başınız sagolsun cnm..Rabbim sabır versın ins..Yasadiğin acıyı hafifletecek cümle kurabilmek cok zor..Ama hergün baban icin dua saati yapabilirsin..Ona o saat diliminde yasin okuyup eger ki Kurani biliyorsan hatim bagislayabilir ismen günahlarınin bagislanmasi icin dua edebilirsin..Hem bu sekilde baban icin biseyler yapmis olur hemde sen icini ferahlatabilirsin..

Canım ya, başın sağolsun. Okurken gözlerim doldu. Acını erteleme içinden geldiği gibi ağla. İçine atınca daha kötü oluyor ummadığın bi anda aklına düşüyor.

Hepinize tesekkur ederim allah razi olsun bende zaten içimi rahatlatmak için yasin i serif falan okuyorum ağlayarak onun ruhuna rahatsızlık vermek istemiyorum aslında ama olmuyor ki:KK43:

Basiniz sagolsun canim nurlar icinde yatasin babacigin.bende 1 yil once babami trafik kazasinda kaybettim cok zor insanin acisi hic gecmiyor ama bir sekilde kabullenmeye calisiyorsun sana gececek unutacaksin diyemiyorum gecmeyecek ama aciya alisiyorsun sadece . Sen elinden geldigi kadar dua et kuran oku .ufak tefek hayirlar yap babanin adina . Babanin iyi gunlerini dusun hep beraber guldugunuz gunleri dusun .Allah sevdigi kullarini erken alirmis yanina insallah yerlerinde huzurlu mutludurlar. Bundan sonra bize dusen onlar icin dua etmek

Basiniz sagolsun canim nurlar icinde yatasin babacigin.bende 1 yil once babami trafik kazasinda kaybettim cok zor insanin acisi hic gecmiyor ama bir sekilde kabullenmeye calisiyorsun sana gececek unutacaksin diyemiyorum gecmeyecek ama aciya alisiyorsun sadece . Sen elinden geldigi kadar dua et kuran oku .ufak tefek hayirlar yap babanin adina . Babanin iyi gunlerini dusun hep beraber guldugunuz gunleri dusun .Allah sevdigi kullarini erken alirmis yanina insallah yerlerinde huzurlu mutludurlar. Bundan sonra bize dusen onlar icin dua etmek
s
Seninde basin sagolsun canim allah rahmet eylesin bende gecegini sanmiyorum onunla gecen gunlerimizi dusundukce daha kotu oluyorum canim ama sanirim cok yeni oldugu icin

Birde arkadaşlar 15 ocak yazacağıma mart yyazmıştım kusura bakmayın babam söz konusu olunca aklım basımdan gitti affolayeni fark ettim

Başınız sağolsun, rabbim cennetinde kavuştursun inşallah. Sözün bittiği yer... Ne desek boş ve yersiz gibi.. Zaman diyorum, ah zamanın iyileştirmediği yara uğramadığı diyar yok. Bol bol Dua eşliğin de tabi. Rabbim gani gani sabır versin inşallah..

Anlattiklarinin ilk paragfini ben yazdim sandim...ayni seyleri yasadik.2004 de babam felc gecirdi..bizi tanimiyordu...biz iyilesecegini sanarken felcli bi halde geldi eve.o zamanlar liseye gidiyordum..ve cok zor sureclere girdik ailecek..tedaviler sabirlar..sukur babablm iyileati.yillar aldi ama sukur sadece sol kolunu kullanamiyor.hepimiz alistik bu duruma.zaman alistirdi bizi...

Basiniz sag olsun rabbim babaniza cektirmemis..cok zor sizi babam hayatta olmasina ragmen anliyorum.mekani cennet olsun

Saol canim. Acin daha cok yeni tutma kendini agla agladikca aciliyor insan.ölümün herhali kötü ister hastalik olsun ister kaza. Hala sacmasapan bir reklamda bile babam aklima gelip agliyorum sen bol bol oku okudukce hem sen ferahlarsin hem babanin ruhuna gider insallah

Km"Silent_women, post: 40710300, member: 658927"]Anlattiklarinin ilk paragfini ben yazdim sandim...ayni seyleri yasadik.2004 de babam felc gecirdi..bizi tanimiyordu...biz iyilesecegini sanarken felcli bi halde geldi eve.o zamanlar liseye gidiyordum..ve cok zor sureclere girdik ailecek..tedaviler sabirlar..sukur babablm iyileati.yillar aldi ama sukur sadece sol kolunu kullanamiyor.hepimiz alistik bu duruma.zaman alistirdi bizi...

Basiniz sag olsun rabbim babaniza cektirmemis..cok zor sizi babam hayatta olmasina ragmen anliyorum.mekani cennet olsun
[/QUOTE]
Sagolun allah razi olsun canım bizde çok bekledik iyi olsun diye ama babam bize veda bile edemeden gitti çünkü hem tanımıyordu hemde konusamiyordu çok ani oldu bide babam çok seker bi adamdı bizde çok düşkündü allah mekanını cennet etsin.senin babana da çoksevindim allah hayirli uzun omur versin canım babana

Rabbim sabir versin size ve babanizin mekani cennet olsun.. cok zor insanin sevdigini kaybetmesi, hepimiz ölecegiz bilsen bu güzel bir tesellidir özleyeceksin ama Rabbim cennetinde kavusmak nasib etsin..

[QUOTEo25, post: 40710604, member: 505748"]Rabbim sabir versin size ve babanizin mekani cennet olsun.. cok zor insanin sevdigini kaybetmesi, hepimiz ölecegiz bilsen bu güzel bir tesellidir özleyeceksin ama Rabbim cennetinde kavusmak nasib etsin..[/QUOTE]
Aminn canim sagoll

Sevgili kartanesi.ölümün alışması ,tesellisi olr mu bilmiyorum.baba için Allah rahmet eylesin canım.manevi olarak yapabileceklerini soylemis arkadaşlar.
babanın felçli olarak yaşamasının onu için ne kadar zor olduğunu düşün.her gün çekeceği eziyeti düşün,onu daha huzuriu olduğunu düşün.
dün bir akrabamın 16 yaşındaki oğlumun ölüm haberini aldım.annesi ,babası nasıl dayanır diye kahrolsun.ölüm geride kalanlar için zor.
Anne baba nasıl dayanır diye düşünürken,bugün geçen sene yine aynı yaşlarda oğlu ölen br arkadaşımı gördüm.Yüce Rabbim demekki dedim dayanma gücü veriyor.en azında yaşam devam ediyor diye düşündüm.
Sabırlar dilerim.

Babanızın dünyada kapanmayan hayır defteri siz olun...
Bu acıyı herkes bigün yaşadı..veya yaşayacak.Dayanmak zorundasınız.Kalbinizi ferahlatan işlerle meşgul olunki acınız hafiflesin.

S.a benim 15 mart da babam beyin damar tıkanıklığı yüzünden çok büyük bir felç geçirip 15 gün yoğun bakımda yatıp çıktı tabii biz çıktığında çok mutlu olduk çünkü iyileşeceğine sanmistik babam yaklaşık bir ay felç libir sekilde yattı üstelik te bizi yani çocuklarını tanımıyordu ve babam 28 şubatta vefat etti ve resmen dunyam basıma yıkıldı inançlı bir insanım bir gün hepimiz olecegiz ama babamın ölümüne bir turlu Alışamadım süreklil rüyamda görüyorum ve uyanıp

ağlama krizine gidiyorum sanki boğazına biri cokuyor nefes alamiyorum resmine bakamiyorum çok zormus arkadaşlar on canımı acıtan ise babam in hafızası çok az sure ile yerine geliyordu ve o suresede bize birşeyler anlatmaya çalışıyor ama ceneside felci olduğu için anlatamiyor ve hüngür hüngür ağlıyordu o hali hic gozumun önünden gitmiyor gün boyu babamı düşünmekten ve ağlamaktan kendimi alamiyorum sizin içimi rahatlatan mesajlarınızı ihtiyacım var sayın kadınlar kulübü bayanlari

Basin sagolsun. Icini rahatlatirmi bilmem ama, mutlu olmalisinki babani tanima sansin oldu. Ben 1 yasindaydim babam vefat ettiginde, onu hic hatirlamiyorum. Baba sefkati nedir bilmem. Onu sadece bir kez rüyamda gördüm, oda evlendigim gece, babam resimlerdeki haliyleydi, agliyordu rüyamda perisandi, dügünü durdurma telasi icerisindeydi, ama onu kimse görmüyordu. Belkide malum oldu rahmetli babama evliligimin cok kötü gececegi.. Ben ne baba sevgisi gördüm, nede kocamdan bir Sevgi gördüm...

Sabah günesiyle isinamayan, aksam günesiyle hic isinamazmis.

Belkide ondan hersey kötü gitti, gitmeye deam edecek belki.. Ruhuna bol bol Fatiha okuyun babanizin,onu tanimis olmaniz bile okadar büyük bir servetki...

Son düzenleyen: Moderatör:
X