ne diyeceğimi bilmiyorum; boşanıyorum

cundagg

Some dance to remember, some dance to forget
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
2.965
4.480
40
içim inanılmaz acıyor ve daralıyor. ağlıyorum nefes alamıyorum. tarifsiz ama tarifsiz bir acı. herkes sever ama ben bilmiyorum fazla sevdim insan üstü sevdim.

eşimle zaten sorunlarımız vardı ama bugün ikimizde alkollüydük. sonra inanılmaz saçma bir sebepten tartışmaya başladık. sonra o tartışma büyüdü çığlık çığlığa bağrışmaya dönüştü. araba kullanıyordu eşim. sağa sola savruldu araba. sonra bana küfretti. hemde çok büyük bir küfür ilk defa.. bende bunu duyunca ona küfrettim o da bana tokat attı. ilk defa küfür ve şiddet yaşadık inanamadım. öyle bir delirdimki arabanın kapısını açtım indir beni burda diye bağırdım. kapıyı kapattırdı.

o öfkeyle aldım elime telefonu annemi aradım. olanları söyledim ve avukat tutalım boşanıyoruz dedim. ilk ışıkta durduğundada attım kendimi arabadan. bir akrabası vardı annemin avukat. annemden numarasını aldım. aradım boşanmak istediğimi söyledim. tamam yarın gel dedi başlarız işlemlere dedi. eşimede (hala niye eşim diyosam) mesaj attım işlemleri başlatıyorum diye. o da annesinin yanına gitmiş anlatmış. karşılıklı öyle bir hırs yaptıkki..

şu an annemdeyim bende. yeni yeni sakinleşiyorum. kapattım telefonumu. telefondski ismini bile değiştirdim resimleri sildim. sanki kabus gibi uyanınca biticek gibi ama gerçek dimi?.. uyanamıyorum kabustan..

bir anda nasıl oldu nasıl bu hale geldik bilmiyorum. bunca sene sonra bana nasıl vurdu bilmiyorum. ve en son avukata verdiğimi söylemek için mesaj attığımda kendimi tutamayıp bunu nasıl yaptın falanda dedim. yaptığım herşeyin arkasındayım hakketin dedi. öyle bir sinirlendimki sen erkek olsan bir kadına ne söylenip ne söylenmeyeceğini el kalkmayacağını bilirdin. üstelik karına ettiğin küfre bak. sen erkek değilsin oğlan çocuğusun yeter ben mii büyüteceğim seni dedim. bu arada eşim 27 yaşında ben 30.

ben bu yaptığını asla ama asla kabullenemiyorum. yani nasıl olabilir böyle bir şey bu nasıl bir cesaret şuursuzluk.. daha ekleyebileceğim sıfatları buraya yazamıyorum.. ve bir tokatla siz boşanır mıydınız bilmiyorum ama ben boşanıyorum..

keşke hepsi kötü bir rüya olsa.. uyansam sarılsam ona bana bunu yaşatmamış olsa.. bu acı beni öldürüyor.. öldürüyor.. tarifsiz... özlüyorum bile özlediğim için kendime kızıyorum bu kadar mı gurursuzsun dite. yarın arayıp seni seviyorum diyip ona koşasım sarılasım var ama katlanamıyorum böyle bir hareketi yiyemem yutamam bunu affedemem.. hayatımda bu kadar kafam karışmadı bu kadar nefret etmedim ve bu kadar acı çekmedim. şimdi napıcam ben? yarın gidip boşanıcam dimi.. bu acı kalıcı olacak dimi... zamanla azalsada geçmiycek dimi... peki ya düzelsek? hiçbir şey aynı olmayacak bir kere yaptığı için yeniden yapacak ben bir kere kabullendiğim için cesaret alacak kimbilir nasıl bir ilişkimiz olacak. herşeyden önemlisi bunu ben kendime yediremiycem hatırladıkça nefret edicem..

benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Çok ani gelişmiş herşey. Alkolün etkisi de var tabiki .
Kaç yıllık evlisiniz?

Hak verdim sana ben de olsam bosanirdim insanda biraz haysiyet seref varsa onca hakareti ve siddeti sineye cekmez zaten
Uzulmeyin inanin hepsi gecer bir aci ani olarak kalir zihninizde Allah yardimciniz olsun

İkinlzde alkol almısınız.ikinizde sacmalamıs olabilirsiniz .araya seytan da dahil olmuş hemen.bi süre yalnız kalın.hemen bozanmakta nedir.yazık etmeyin evliliginize.seviyorsunuz bitmez bu aşk. İckili insanın aklı basında olmaz.bosanmayın hemen kolay kurulmuyor yuva...

İkinlzde alkol almısınız.ikinizde sacmalamıs olabilirsiniz .araya seytan da dahil olmuş hemen.bi süre yalnız kalın.hemen bozanmakta nedir.yazık etmeyin evliliginize.seviyorsunuz bitmez bu aşk. İckili insanın aklı basında olmaz.bosanmayın hemen kolay kurulmuyor yuva...
Kesinlikle katılıyorum bu aslında ikinizinde suçu.Tamam adamın yaptıkları hoş değil bunlar affedilemez ama siz de küfür etmişsiniz lütfen tek taraflı düşünmeyelim eşiniz size ilk defa bunu yaptıysa fevri davranmayın.

Öncelikle daha kötü birsey olmamış kaza gibi Allah korusun. Ikinizde alkolluymussunuz ve araba kullanıyormus esiniz ustelik o da yetmezmiş gibi feci bir kavga etmişsiniz yeminle allah korumus ikinizi de.

Eşinizin yaptığı gerçekten çok fena ama bilmiyorum neden bana boşanma olmayacak gibi geliyor.ikinizde bir inat içindesiniz o hatalı hem de çok ama bunu hırsından görmüyor şu anda.insallah hakkınızda en doğrusu olur.yasadiginiz duygular çok karmaşık şu anda biliyorum ama güçlü olun ve kendinizi birakmayin

Alkollu araba kullanmak?!! Arabada kavga etmek. O hirsla ya birine carpsaydiniz? Bosuna gunahsiz birininde canina mal olabilirdiniz. Alkollu surucu babamda olsa affedemiyorum. Butun hikayeyi okurken aklimda tek bu vardi. Bide alkollu adamin mektubu okunmaz diye laf vardir. Tartismak yanlis o sekilde artik hayirlisi olsun

doğru kurması zor ama bozması bu kadar kolay işte.. şimdi o tokatını kabul edersem bundan sonra hep cesaret edecek..

Hak verdim sana ben de olsam bosanirdim insanda biraz haysiyet seref varsa onca hakareti ve siddeti sineye cekmez zaten
Uzulmeyin inanin hepsi gecer bir aci ani olarak kalir zihninizde Allah yardimciniz olsun
teşekkür ederim.. inşallah.. şu an geçeceğine inanamıyorum

Özlemen normal eşin ve yeni ayrıldınız.
Alkollü olup araba kullanmak arabada tartışmak falan baştan aşağı zaten yanlış kaza yapabilirdiniz bunları geçelim ..
Şiddetin hiç bir türlüsü affedilemez ama ikinizde bence kendinizi kaybetmişsiniz bilmiyorum sorunlarınız ne denli büyük ama tabiki vurması affedilemez.
Ben olsam ailemi dinlerdim ne yönde derlerse öyle hareket ederdim beni onlardan çok seven yok diye düşünürüm.
Siz ilişkinizi ve eşinizi bizden iyi tanıyorsunuz. Affedemem asla diyorsanız affedemezsiniz. İkinizde geri adım atan insanlar değilseniz zaten düzelse de her fırsatta bu olay önünüze gelir.
Elden sakinlik gitmiş bence sakin olmaya çalışın acele karar vermeyin ikinizin de bu özelliği yüzünden bence bu duruma gelmiş gibi... çocuk yok sanırım ortada bilmiyorum sevginiz mi nefret mi daha çok ağır basıyor?

ve en son avukata verdiğimi söylemek için mesaj attığımda kendimi tutamayıp bunu nasıl yaptın falanda dedim. yaptığım herşeyin arkasındayım hakketin dedi.

Şurayı okuyana kadar sadece alkolün etkisi olur böyle şeyler tavrınızı koyun diyecektim.
Ama hem suçlu hem güçlü beyefendi bir de hakettin demiş. Şu erkeklerin mantıksız hareketleri beni öldürecek bir gün. :KK67:

Ama görüyorum ki çok seviyorsunuz. Keşke hemen avukatı aileleri işin içine karıştırmasaydınız.
Neyse keşkeleri çoktan geçmiş olay.:KK64:
Bence acele etmeyin. Kendiniz de yazmışsınız evet içiniz çok yanacak boşanınca. Boşanmasanız unutulmayacak. Karşı taraf suçunu kabul edip gönlünüzü alırsa bence boşanmayın. Gerçekten alkol insanı çileden çıkartan hareketlere götürebiliyor sizinde yaşadığınız gibi. Normal bir anda yapılsa kabul edilemez ama işin içine üçüncü bir etken girmiş.

Biraz bekleyin derim..

Öncelikle daha kötü birsey olmamış kaza gibi Allah korusun. Ikinizde alkolluymussunuz ve araba kullanıyormus esiniz ustelik o da yetmezmiş gibi feci bir kavga etmişsiniz yeminle allah korumus ikinizi de.

Eşinizin yaptığı gerçekten çok fena ama bilmiyorum neden bana boşanma olmayacak gibi geliyor.ikinizde bir inat içindesiniz o hatalı hem de çok ama bunu hırsından görmüyor şu anda.insallah hakkınızda en doğrusu olur.yasadiginiz duygular çok karmaşık şu anda biliyorum ama güçlü olun ve kendinizi birakmayin
o kadar haklısınız ki nasıl kaza yapmadık hadi biz haketmiş olacaktık çarptığımız insanlar zarar görecekti. aslında hiç içmek gibi bi amacımızda yoktu gündüz vakti. kuzeni yeni iş buldu onu tebriğe gittik 1 saat uğrıycaktık güye. orda yemeğin yanında şarap çtik sonra muhabbet devam edince bizde devam ettik içmeye. sarhoş değildik ama alkol hani kavgayı tüm duyguları daha çok alevlendirirya öyle oldu bizdede.

Alkollu araba kullanmak?!! Arabada kavga etmek. O hirsla ya birine carpsaydiniz? Bosuna gunahsiz birininde canina mal olabilirdiniz. Alkollu surucu babamda olsa affedemiyorum. Butun hikayeyi okurken aklimda tek bu vardi. Bide alkollu adamin mektubu okunmaz diye laf vardir. Tartismak yanlis o sekilde artik hayirlisi olsun
haklısınız.. allah korudu..

Alkollü araç kullananlar başka birinin başına bela olmadan bi duvara falan çarpıp ölürler inşallah dedikten sonra konuya geçeyim (bu mesajı okuyan alkollü araç kullananlar varsa lütfen vazgeçin ben de içiyorum ama bir yudum içsem bile asla araç başına geçmem yanımdakini geçirmem)

ben de olsam boşanırım. Hiçbir söz hiçbir tartışma vurmaya gitmemeli. Benim için geri dönüşü olmazdı. Zaten eşiniz yaptığından pişman da değilmiş.

Şurayı okuyana kadar sadece alkolün etkisi olur böyle şeyler tavrınızı koyun diyecektim.
Ama hem suçlu hem güçlü beyefendi bir de hakettin demiş. Şu erkeklerin mantıksız hareketleri beni öldürecek bir gün. :KK67:

Ama görüyorum ki çok seviyorsunuz. Keşke hemen avukatı aileleri işin içine karıştırmasaydınız.
Neyse keşkeleri çoktan geçmiş olay.:KK64:
Bence acele etmeyin. Kendiniz de yazmışsınız evet içiniz çok yanacak boşanınca. Boşanmasanız unutulmayacak. Karşı taraf suçunu kabul edip gönlünüzü alırsa bence boşanmayın. Gerçekten alkol insanı çileden çıkartan hareketlere götürebiliyor sizinde yaşadığınız gibi. Normal bir anda yapılsa kabul edilemez ama işin içine üçüncü bir etken girmiş.

Biraz bekleyin derim..
doğru biraz bekleyim yarın hemen bir şey yapmayım dimi. ikimizde o kadar inatçı ve hırslıyızki. çok pişman olsa alkolden olduğuna bir daha olmayacağına inandırsa birkaç gün belki bir hafta ayrı yaşasak kabullenmeyeceğimi anlasa dönerim belki ama baksanıza beyefendide hiç o potansiyel yok

doğru biraz bekleyim yarın hemen bir şey yapmayım dimi. ikimizde o kadar inatçı ve hırslıyızki. çok pişman olsa alkolden olduğuna bir daha olmayacağına inandırsa birkaç gün belki bir hafta ayrı yaşasak kabullenmeyeceğimi anlasa dönerim belki ama baksanıza beyefendide hiç o potansiyel yok

Evet. Olay daha çok yeni. İkinizde hırslısınız. Oda hırslı. Yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum. Ama bu hırsla gidip boşanırsanız emin olun siz daha çok üzüleceksiniz.
Bekleyin hatasını anlarsa konuşun ayrıntılı bir şekilde. 1 ay boşandım diye ağlayacağınıza üzüleceğinize 1 ay ayrı kalın hatasını kabul etti özür diledi gönlümü aldı diye yanarsınız.
Ha hatasını kabul etmez hala diretirse boşanın diyecek bir şey yok.
Allah kolaylık versin.
Yuva kurması zor boşanması kolay oldu..

Evet. Olay daha çok yeni. İkinizde hırslısınız. Oda hırslı. Yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum. Ama bu hırsla gidip boşanırsanız emin olun siz daha çok üzüleceksiniz.
Bekleyin hatasını anlarsa konuşun ayrıntılı bir şekilde. 1 ay boşandım diye ağlayacağınıza üzüleceğinize 1 ay ayrı kalın hatasını kabul etti özür diledi gönlümü aldı diye yanarsınız.
Ha hatasını kabul etmez hala diretirse boşanın diyecek bir şey yok.
Allah kolaylık versin.
Yuva kurması zor boşanması kolay oldu..
teşekkür ederim. ailelere duyurmasaydım keşke. şimdi onlarda biliyor daha büyük sıkıntı.

Bosanirdim, alkol asla siddete bahane olamaz. Bana birazcik saygisi olan bir adam da hicbir kosulda bana siddet uygulayamaz.
boyle evliliklerin devami facia oluyor zaten, cunku taviz tavizi doguruyor bir sure sonra bir bakiyorsunuz ev dovus sporlari kulübüne dönmüş. Uzatip cirkinlesmenin manası yok.

X