ne engelli ne sağlam.. bu ne biçim ülke?

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Cidden artık bu gelecek kaygısından bıktım. Bunaldım.Sıkıldım. Bu zamana kadar hep başarılı bir hayatım oldu. doğuştan gelen tek gözümde çok az görme, göz tembeliği, buna bağlı da şaşılık mevcut. öbürü çok şükür biraz miyop ama gözlükle idare ediyo beni :nazar:
Hanımlar, cidden sıkıldım. bakın , ben engelli raporu alsam bana verecekleri oran %32, %40 altında olduğu zaman engelli kadrosundan yararlanamıyorsun. e, adalet bakanlığından atama yapmak istiyorum, sağlık koşullarında kocaman yazıyor ki psikologlar ve sosyal çalışmacılarda şaşılık kekeme vs. olamaz. ataması iptal edilir. Ben napayım? Ki büyük ihtimal çoğu bakanlık ataması böyledir... Resmen boş yere okumuşum dedirtiyorlar insana.
cidden hüngür hüngür ağlamak istiyorum. devlet engelli demiyor sana, sağlam işi de vermiyor. ben napacağım?
emeklerimin hepsi boşa mıydı? gördükçe sinirleniyorum!

Allah Allah bu nasıl bir saçmalık? Devlet size rapor vermiyorsa atamanız iptal edilemez bence.. Ha iptal ederse de ortada engele dair bir rapor olması lazım.

Cidden artık bu gelecek kaygısından bıktım. Bunaldım.Sıkıldım. Bu zamana kadar hep başarılı bir hayatım oldu. doğuştan gelen tek gözümde çok az görme, göz tembeliği, buna bağlı da şaşılık mevcut. öbürü çok şükür biraz miyop ama gözlükle idare ediyo beni :nazar:
Hanımlar, cidden sıkıldım. bakın , ben engelli raporu alsam bana verecekleri oran %32, %40 altında olduğu zaman engelli kadrosundan yararlanamıyorsun. e, adalet bakanlığından atama yapmak istiyorum, sağlık koşullarında kocaman yazıyor ki psikologlar ve sosyal çalışmacılarda şaşılık kekeme vs. olamaz. ataması iptal edilir. Ben napayım? Ki büyük ihtimal çoğu bakanlık ataması böyledir... Resmen boş yere okumuşum dedirtiyorlar insana.
cidden hüngür hüngür ağlamak istiyorum. devlet engelli demiyor sana, sağlam işi de vermiyor. ben napacağım?
emeklerimin hepsi boşa mıydı? gördükçe sinirleniyorum!
atanırken aıle hekımınden alıyorsun saglık raporunu bu da demekkı kımse senın kasına gozune bakmıyor.
atanırsan baslarsın ısıne , kımse de sen bu ısı yapamazsın dıyemez..

Meslektaşım öncelikle tebrik ederim belliki KPSS den güzel bir puan aldın.
Madem öyle sende devleti boşver. Özelde çalış. Sıkma canını boşver veya başka pozisyonları araştır.

Meslektaşım öncelikle tebrik ederim belliki KPSS den güzel bir puan aldın.
Madem öyle sende devleti boşver. Özelde çalış. Sıkma canını boşver veya başka pozisyonları araştır.

Ah ben ne yapacagim bilmiyorum... Saglik bakanligi atamasi da mi ayni ki :KK43:

atanırken aıle hekımınden alıyorsun saglık raporunu bu da demekkı kımse senın kasına gozune bakmıyor.
atanırsan baslarsın ısıne , kımse de sen bu ısı yapamazsın dıyemez..

Iste aile hekimi bana rapor vermiyor. Ne engelli ne engelsiziz ya.. Ehliyet icin bile alamiyoruz aile hekiminden

Allah Allah bu nasıl bir saçmalık? Devlet size rapor vermiyorsa atamanız iptal edilemez bence.. Ha iptal ederse de ortada engele dair bir rapor olması lazım.

O kadar cok insanin yazisini okudum ki..
Bu durumda olan bir cok insan var.. Insani hayattan sogutuyorlar. Ben doktor degilim şoför degilim nasi beni almazsin problemimden ötürü??

ahh bu ülkenin düzeni...
sabır arkadasım,Allah bir kapı kapatır belki baska yerden daha iyisini acar senin için
İnşallah.. Nerden nasi tutunurum bilmiyorum. Iyice canim sıkıldı, keske okumasaymışım diyorum bazen. Bos gezenin bos kalfası olsaydim belki boyle bi derdim olmazdi.. Onca caba onca emek, yonetmelikteki 1 madde benim hayatimi alt ust ediyor..

Iste aile hekimi bana rapor vermiyor. Ne engelli ne engelsiziz ya.. Ehliyet icin bile alamiyoruz aile hekiminden
Ameliyatla fılan düzelme olmuyor mu??

Başka hastaneden alsanız kabul edılmıyor mu

İnsallah hersey gönlünüzce olur

Benım buyuk oğlumda da var göz problemı okuyunca çok üzülüyorum

Hatta bugun çok üzücü bır olay yasadım

İnsanlar çok acımasız düşüncesiz

Kadının bırı oturdu yanıma çocukları havuza götürdüm

Dörtgöz diyor oğluma sonra diyor ki şaka yaptım

Sonra dönmüş diyor ki ben gözlüklüleri hiç sevmem

Kucagında da 4 aylık çocugu var

Dedım Allah akıldan eksik etmesın geri herseyın çaresı var sende şifa bulursun insallah

Muhtemelen ne dediğimi anlamadı ama ben çok ağladım evde:KK61:

Ameliyatla fılan düzelme olmuyor mu??

Başka hastaneden alsanız kabul edılmıyor mu

İnsallah hersey gönlünüzce olur

Benım buyuk oğlumda da var göz problemı okuyunca çok üzülüyorum

Hatta bugun çok üzücü bır olay yasadım

İnsanlar çok acımasız düşüncesiz

Kadının bırı oturdu yanıma çocukları havuza götürdüm

Dörtgöz diyor oğluma sonra diyor ki şaka yaptım

Sonra dönmüş diyor ki ben gözlüklüleri hiç sevmem

Kucagında da 4 aylık çocugu var

Dedım Allah akıldan eksik etmesın geri herseyın çaresı var sende şifa bulursun insallah

Muhtemelen ne dediğimi anlamadı ama ben çok ağladım evde:KK61:

ağlamayın neden ağlıyorsunuz?
ağlanacak bir durum yok. ama kendimizi topluma kabul ettiremiyoruz işte. hala anayasada ''sakat''olarak geçiyorken engellilerin ismi, ben zaten bu ülkede bir şey olabilir miyiz bilemiyorum.
malesef tedavim yok. ancak ne yapacağımı bilemiyorum...

ağlamayın neden ağlıyorsunuz?
ağlanacak bir durum yok. ama kendimizi topluma kabul ettiremiyoruz işte. hala anayasada ''sakat''olarak geçiyorken engellilerin ismi, ben zaten bu ülkede bir şey olabilir miyiz bilemiyorum.
malesef tedavim yok. ancak ne yapacağımı bilemiyorum...
Benım kardesim ameliyat oldu gözünden şaşılık varmıydı bilmiyorum ama ileri derecede kayma vardı

Suan sadece gözlük kullanıyor

Siz mutlaka arastırmıssınzdır olsa bılırdınız

Allah büyük bir kapıyı kapatır bır kapıyı açar

Allah uardimcin olsun ..
belli bi personel sayisi olmuyormuydu devletde ozurluler içinn hatta oncelikleride vardi
ama siz o kategorude deilmi oluyorsunuz
çok garip gerçekten bu kanunlar:KK43:

Benım kardesim ameliyat oldu gözünden şaşılık varmıydı bilmiyorum ama ileri derecede kayma vardı

Suan sadece gözlük kullanıyor

Siz mutlaka arastırmıssınzdır olsa bılırdınız

Allah büyük bir kapıyı kapatır bır kapıyı açar

benimkinin nedeni doğuştan gözde katarakt olması, malesef çaresi yok. doktora yeni gittim. şaşılık ameliyatı olabilirim ama görme azlığından dolayı tekrar kayar dedi açık açık. boşuna yaptırmam gereksiz gibi geliyor bana. ama bu iş imkanı canımı sıkıyor.. ne yapacağım bilmiyorum :KK43: benim en büyük hayalim iş hayatım mükemmel olsun, hep çalışayımdı.. şimdi ev hanımı olurum artık gözüyle bakıyorum :) Rabbim hayırlısını versin bana...

Allah uardimcin olsun ..
belli bi personel sayisi olmuyormuydu devletde ozurluler içinn hatta oncelikleride vardi
ama siz o kategorude deilmi oluyorsunuz
çok garip gerçekten bu kanunlar:KK43:
malesef değilim.
sağlam da kabul etmiyor. o kadar kpssye çalış yerleş bir yere, istenilen raporda doktor sana ''memur olamaz'' yazsın, kapısından dön... Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim..

saglam olmayacginiza gore 40% lik kategoriye girmek daha mantikli en azindan olur var bu isin
ama o nasil olacakki :KK43:

X