Ne gelmesi?

kaRdelense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
182
171
basit ve saçma bir tartışma günlerdir huzursuzluğa ve sinirlerimin bozulmasına neden oldu.Erkek arkadaşımla aramda geçen bu konuşmayı sizinle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum?sadece onu haklı buluyorum ya da bulmuyorum demeniz bile yeterli.Onu haklı çıkaracak en ufak bir şey göremiyorum ya da sağlıklı düşünemiyorum artık
haftanın 2 günü devam ettiğim kurs nedeniyle akşam 21.30 da dersten çıkıyorum 22.00 da metroya binniyorum ve 23.00 de evde oluyorum.yine o akşamlardan birinde;

b:ben o:erkek arkadaşım
o:geldin mi aşkım (her hafta ders günümde saat 21:45de soruyor bu soruyu)
b:Ne gelmesi? metroya bile inmedim daha
o:tamam

ertesi sabah:
b:günaydın aşkım
o:ne günaydını
ve devamında alakasız yerlere giden bi tartışma.dün onu kırmışım.o da sinirini böyle çıkarıyor ama nasıl bir intikam,hırs anlatamam.beni de her hafta mantıken 15 dk da evde olmayacagımı bilmesine ragmen bu soruyu sorması sinirlendirdi.Ters çıktığımı düşünerek dün için özür de dilememe ragmen tamam hata ettik sorduk,artık sormayız, ne yaoparsan yap beni ilgilendirmiyor ...

haksızsın,erkekler böle,benımde eski erkek arkadşaım her defasında sporumla ilgili,ama şöle sneınde bı anına gelmiş,normal,aşk bu kızım,takılma,sarıl sevdiceğine

Ben olsam bende bozulurdum sanırım sevgilinin yerinde olsam. Merak ettik sorduk ne tersliyorsun ki derdim. O açıdan haklı. Saatini denk getiremiyor olsa da merak ediyor soruyor adam. Sormasa ilgilenmese daha mı iyi?
Ama işi uzatması, büyütmesi ve ertesi güne misilleme yapması hoş değil. Orada haksız. Yani o anda neyse sitemin söyle ama ertesi güne yansıtma.
Ufak bir mevzu ama ikinizde de haksızlık var uzatmayın bence. Adam sizi düşünmüş, kalbini kırmadan terslemeden söyleseniz, şakayla karışık söyleseniz metroya binemediğinizi iş büyümezdi. Hiç ilgilenmese de hiç ilgilenmiyor dersiniz. Tatlı dille çözün bence

Bence eğer siz ona ne gelmesi vs tarzında gerilmelerinizi yanstıyorsanız o da size yansıtabilir. Biz sadece 3 satıra bakarak haklı haksız diyemeyiz. Benim ilişkim için yazdığınız diyalog sorunken sizinki için normal olabilir. Size naçizane tavsiyem ne kadar gergin olursanız haklı olursanız olun 10'a kadar sayıp sakinleşin ve tatlı dille durumunuzu anlatın. Tamam ilk başlarda zor olacaktır ama sonra sizde kendinizdeki değişimi fark edeceksiniz. O mesajda ne gelmesi yerine "maalesef aşkım bilim adamları ışınlanmayı bulamadılar hala" gibi bir cümle yazsaydınız siz de o da şu an mutlu olabilirdi. Karşınızdakini değiştirmek/yargılamak istiyorsanız önce kendinizden başlayın. Umarım kısa sürede çözülür sorunlarınız:KK200:

Bence eğer siz ona ne gelmesi vs tarzında gerilmelerinizi yanstıyorsanız o da size yansıtabilir. Biz sadece 3 satıra bakarak haklı haksız diyemeyiz. Benim ilişkim için yazdığınız diyalog sorunken sizinki için normal olabilir. Size naçizane tavsiyem ne kadar gergin olursanız haklı olursanız olun 10'a kadar sayıp sakinleşin ve tatlı dille durumunuzu anlatın. Tamam ilk başlarda zor olacaktır ama sonra sizde kendinizdeki değişimi fark edeceksiniz. O mesajda ne gelmesi yerine "maalesef aşkım bilim adamları ışınlanmayı bulamadılar hala" gibi bir cümle yazsaydınız siz de o da şu an mutlu olabilirdi. Karşınızdakini değiştirmek/yargılamak istiyorsanız önce kendinizden başlayın. Umarım kısa sürede çözülür sorunlarınız:KK200:

çok güzel cevap vermişssiniz aslında haklısınız ama malesef bunu her zaman uygulamak mümkün olmuyor.Belki de yapmak istemiyorum.Derse gittiğim günler benim için yeterince stresli oluyor.Geç saatte eve geliyorum,yoruluyorum,ertesi sabah işe gitmem gerekiyor bide bunların arasında öyle mantıksız bir soru gelince tepemin tası attı

X