- 8 Nisan 2013
- 182
- 171
- Konu Sahibi kaRdelense
basit ve saçma bir tartışma günlerdir huzursuzluğa ve sinirlerimin bozulmasına neden oldu.Erkek arkadaşımla aramda geçen bu konuşmayı sizinle paylaşıp fikrinizi almak istiyorum?sadece onu haklı buluyorum ya da bulmuyorum demeniz bile yeterli.Onu haklı çıkaracak en ufak bir şey göremiyorum ya da sağlıklı düşünemiyorum artık
haftanın 2 günü devam ettiğim kurs nedeniyle akşam 21.30 da dersten çıkıyorum 22.00 da metroya binniyorum ve 23.00 de evde oluyorum.yine o akşamlardan birinde;
b:ben o:erkek arkadaşım
o:geldin mi aşkım (her hafta ders günümde saat 21:45de soruyor bu soruyu)
b:Ne gelmesi? metroya bile inmedim daha
o:tamam
ertesi sabah:
b:günaydın aşkım
o:ne günaydını
ve devamında alakasız yerlere giden bi tartışma.dün onu kırmışım.o da sinirini böyle çıkarıyor ama nasıl bir intikam,hırs anlatamam.beni de her hafta mantıken 15 dk da evde olmayacagımı bilmesine ragmen bu soruyu sorması sinirlendirdi.Ters çıktığımı düşünerek dün için özür de dilememe ragmen tamam hata ettik sorduk,artık sormayız, ne yaoparsan yap beni ilgilendirmiyor ...
haftanın 2 günü devam ettiğim kurs nedeniyle akşam 21.30 da dersten çıkıyorum 22.00 da metroya binniyorum ve 23.00 de evde oluyorum.yine o akşamlardan birinde;
b:ben o:erkek arkadaşım
o:geldin mi aşkım (her hafta ders günümde saat 21:45de soruyor bu soruyu)
b:Ne gelmesi? metroya bile inmedim daha
o:tamam
ertesi sabah:
b:günaydın aşkım
o:ne günaydını
ve devamında alakasız yerlere giden bi tartışma.dün onu kırmışım.o da sinirini böyle çıkarıyor ama nasıl bir intikam,hırs anlatamam.beni de her hafta mantıken 15 dk da evde olmayacagımı bilmesine ragmen bu soruyu sorması sinirlendirdi.Ters çıktığımı düşünerek dün için özür de dilememe ragmen tamam hata ettik sorduk,artık sormayız, ne yaoparsan yap beni ilgilendirmiyor ...