Ne gerekli? Ne gereksiz?

valla canım o da belli olmuyo benim göğsümden geleni ilk 4 ay koca bezler zaptetmiyodu,günde yarım kilo süt döküyodum,kaç kere doldu şişti tıkandı,kan çıktı içinden,mama almıştım doğumdan önce sonra kendim yemek zorunda kaldım,belki de sütün çok olur,benim göğüs petleri duruyo kenarda, 8 ay 1 haftalık kızım,kanguru almanı tavsiye ederim 6 aya kadar ben almadım portbebe de taşıdık hava ısınana kadar

kzlar şeyi sorucam bi de;
doğumumuz sezeryan ya da normal olsun kaç tane hast.çıkışı götürmek gerekiyor??
bnm 2 tane pembeli-beyazlı hast.çıkışım var.bi de mor ya da lila almak istiyorum.3 tane fazla mı??
2-3 ay giyebiliyormuş da bunları bebek

kızlar bi de polar battaniye almak şart mı??
bnm annem yün örüyor bi tane
ben 2 tane penye aldım,biri diğerinden daha kalın..
bi de kundağı var var işte..
5 tane yeter mi bebişimi sarmak için

Son düzenleme:
2 tane hastane çıkışını doğuma giderken götürürsün zaten.Ama 0-3 ay olarak soruyorsan, hastane çıkışı tarzında olmasa da zıbın,patikli pantolon,çıtçıtlı body fazla olmasa da birkaç tane al,3-6 ay alırsın.Battaniyelerin yeter tabii canım

Son düzenleme:

-
0-3 aylk pijama takmlarmz var,olmadı onlardan götürürüm 1 tane
baya bi bavulla gidicem anlaşılan
çok pimpirikliyim,ay o da lazım olur ay bu da lazm olur falan

peki kzlar pijama olayını napıcaz??
ben gecelik tarzı kullanmak istiyorum mesela,altlı üstlü takım mı olmalı biri de??
pembe ve kırmızı renkte alıcam.
bunlardan biri askılı diğeri de alt üst takım pijama olsa??
mesela elbiseli olan da üşütür müyüm??

mesela böyle mi olmalı??
biri elbise diğeri pijama yani

normal doğum yapmak istiyorum,normalin de ikisini de rahatlıkla kullanabilirim.
tabi durum neyi gösterir bilemem ama ameliyat olanlarda kullanabiliyordur heralde sağdaki pembe takm gibisinden dimi??

İki takım da çok şık bence.

Ben hastane için gecelik, ev için pijama takımı almayı düşünüyorum.
Geceliği hastane için alacağımdan çok süslü bir şey istemiyorum. Zaten kan falan nasıl bir durumda olacağız bilmiyorum açıkçası ilk doğumum olacağı için.
Ama evde giyineceğim pijama takımını süslü şık bir şey istiyorum :))

Bir de doğum yapınca kadınlar çok fazla üşürmüş. Aralık ayında doğum yapacağımız için hastaneye alacağımız giysi çok ince olmamalı diye düşünüyorum. Ama bir yandan da bebek için hastane odasının çok sıcak olacağını düşününce nasıl bir şey alacağım konusunda kararsız kalıyorum ben de.

doğru diyosun,hast.de görmeye gelen olursa ama yinede şık olmak lazım ya :26:
kırmızı takım hast.için,pembe de ev için olabilir.ya da her ikisini her iki yerde de kullanabilirim ben mesela :/
of çıkamadım yine işin içinden

Tekrar baktım da şimdi kırmızıya. Öyle çok abartı değil aslında. Hastanede giyilebilir türden. Ben tercih olarak biraz daha uzun istiyorum. Boyum 1,72. Kısa şeyler uzun boylu insanlarda çok dikkat çekiyor.

anlaşılan baya bi bavulla gidicez hast.ye
kızıma bi çanta,kendime bi çanta bi de odamı süslemeye bi çanta :26:

anlaşılan baya bi bavulla gidicez hast.ye
kızıma bi çanta,kendime bi çanta bi de odamı süslemeye bi çanta :26:

Ahhh bir o zaman gelsin de ben bavul götürmeye razıyım :)))) Zaman geçmiyor sanki...

üf evt sorma bnde gelsn istiyorum artk,9 ay beklemek ne zormuş,o kadar korku,heyecan ve şüpheler içerisin de

Çok yararlı bi konu olmuş. Teşekkürler herkese.
Hastane odasını süslemek de aklıma gelmemişti bak,iyi oldu söylediğiniz :)
Bol bol foto çekeriz aartık,paylaşırız :)

evt cnm özelde doğum yapma şansı olanlar için güzel bi alternatif.
devlette ne yapabilirsin ki insanın suratına bakmıyorlar :2:
tabi iyiler,ilgililer çıkıyormuş arada tek tük,o da bana denk gelmez ya
mecburen,rahat davranmak ve moralimi bozucak hiçbişi olmasın diye özele gidiyorum.
yoksa o kadar durumum yok yani

kapı süsü,bebekli hastane çiçeği,kelebek,balon,1-2 peluş falan..
neler var neler
onun için de bi başlk açmalı,öneri sunmalı herkeşlere

Sen benim aklımı çeliyosun ya,ben sade bi insanım böyle kokoşluklarım yoktur aslında
Ama canım çekiyooo

Sen benim aklımı çeliyosun ya,ben sade bi insanım böyle kokoşluklarım yoktur aslında
Ama canım çekiyooo

ahahaha bnce tadını çıkarmalı imkanların el verdiği kadar,sonuçta bi umudun var ve sen onu bekliyorsun.
onu beklerken hertürlü hazırlanmak güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…