Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar ust on dislerimden sadece bi tanesi hafif yamuk ve bu yuzden biraz aralik var bu beni gulerken cok rahatsiz ediyor. Daha once dis teli kullananlar varsa carpisikligin giderilmesi ne kadar surer
Kizlar ust on dislerimden sadece bi tanesi hafif yamuk ve bu yuzden biraz aralik var bu beni gulerken cok rahatsiz ediyor. Daha once dis teli kullananlar varsa carpisikligin giderilmesi ne kadar surer
çarpıklığın giderilmesi çok çabuk sürüyor 2 ayda falan büyük bi kısmı düzeliyor ama kalıcılığı için 1-2 sene civarında sürüyor. tedaviden tedaviye değişir telin ne zaman çıkacağına doktor karar verir
benimde aynı sizin gibiydi. sadece ön dişimin biri yamuktu. doktor bana 8 ay demişti bu ay 9.ayımdayım ve iki hafta sonra tellerim çıkıyor damaklığa geçiyomuşum. ama bazı arkadaşlarımınki 1,5 sene bazısının 2 sene sürmüş. çene yapısına ve doktora göre de değişiyor tabi.