Ne kızgınım ne mutluyum ne üzgünüm...

Peaceaysu

♥30.07.2013 -♥ BarışAysu ♥♥♥ 23.02.2016♥
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.420
515
Evet arkadaşlar yine ben .. Kimseyle dertleşemiyorum ama içimdekileri dökmem lazım ve buraya yazıyorum, önceki konularda yazmıştım 1,5 yıllık erkek arkadaşımla 2 ay önce tartışmıştık ve ikimizde birbirimize kızıp konuştuk saçmasapan neyse. Erkek arkadaşım ilçede,ben ilde oturuyorum dolasıyla sık sık görüşemiyoruz,üstelik ben bu sene sınava hazırlanıyorum, herşey güzeldi ama birbirimizi fazlasıyla özlüyorduk... Fazlada konuşamıyorduk sürekli çalışıyordum, dün akşamda çok iyi konuşuyoduk skype'de, sonra farkettim ki çevrimdışı olmuş,hemen aradım napıyo diye, benimle soğuk konuşuyordu,iyimisin birşeyemi sinirlendin diye sordum, bana ters ters cevaplar veriyordu,ben sakindim çünkü zordu bu süreç (erkek arkadaşımda yakın bi zamanda askere gidicek sorunları var tabi ) herşey aynı hep aynı şeyler bıktım bıktım demeye başladı,bende ne oldu ne aynı biraz sabret gelicem yanına dedim (çünkü benimle çok mutlu oluyodu bunalımdamı hemen düzelir ) ben senden ayrılmak istiyorum dedi ve BEN ŞOK . uzun bir süre sessizlik oldu sanki dilim tutulmuştu kalakaldım o an. saçmalıyosun, nerden çıktı bu,bişimi yaptım flan flan demeye başladım. Birşey yapmadın senden soğudum dedi. Benden soğutucak birşeymi yaptım anlamıyorum senin güvenini sarsıcak hiçbirşey yapmadım dedim. Bir sebebi yok dedi ve ben sinirlenmeye başlamıştım bi süre konuştuk böyle bende gaza geldim,hadi kararlılığını göster bana, yüzüme karşı söyle bunları, salı günü gelirim dedim. Ve kapattık teli,bi yarım saat sonra beni aradı ,yarın gel dedi niye dedim, sana kararlılığımı göstericem dediii..... İşime geldi tamam dedim ve bugün sabah 5 e kadar uyumadım 6 buçukta kalktım süslendim ve otobüse bindim 1,5 saatlik yolculuğun ardından onun yanındaydım. Karşısında durdum oturuyordum,ama benim nasıl uykum geldi biraz koydum başımı ,biraz mesafeli oturuyoduk sonra bana sarıldı. Konuş dedi,ne konuşucam seni dinlemeye geldim dedim, ve o arada korkunç bi konuşma oldu,sen adam değilsin,insan eşi gibi gördüğü insana böyle deyipde bırakmaz flan dedim, İnanın ilişkiye yazık olucaktı,çok mutluyduk hatta ben çok korkuyodum bize birşey olucak diyee :KK43: Beni bu gün son kez görüceksin,bundan sondan ne sesimi ne yüzümü görüceksin dedim, ama işin ilginç tarafına gelirsek bunları sarılarak söylüyoruz birbirimize, ve ilerleyen saatlerde gözlerimi tutamaz oldum,ağlamaya başladım,hiç gücüm yoktu gözlerimi siliyodu gözlerindeki o hüzünü görüyordum,böyle yaparak beni üzme flan demeye başladı ve bana sarıldı, akşam oldu otobüs saati yaklaştı beni bineceğim yere kadar götürdü, saçma sapan konuşmaya başladı yine, bi süsleniyim bakım flan yapıyım dedi,bunları gülerek,dalgasına söylüyodu,bende laf atıyodum hemen ona. otobüs geldi ve ben bindim, eve geldim ses yok ondan...Hem avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum,hemde sabahlara kadar durmadan ağlamak istiyorum, annem yanımda yok,babamsa cezaevinde haksız yere yatıyor..Sevdiğim adamda bana bugün bunları yaşattı ,inanın yazarken bile ağlıyorum ,çok tıkandım,desteğe çok ihtiyacım var... Anlıycağınız kimsem yok kimsem... Onu boşverip,unutup yoluma devam edemem,hiç mutlu değilim ,onunlayken az olsun yine mutluydum,şakalaşıyodum şimdi oda yok :KK43: Allahım sen bana güç ver ...

Senin kız başına ne işin var orada çok istiyorsa o geleydi
Yarın öbür gün gelir arar seni bence yüz verme ANLAŞILAN dengesiz birisi

Senin kız başına ne işin var orada çok istiyorsa o geleydi
Yarın öbür gün gelir arar seni bence yüz verme ANLAŞILAN dengesiz birisi

Bende öyle derdimde maddi sıkıntısı var, gelemiyor ..Yarın bir gün ararmı hiç bilmiyorum, ya inanın hala şoktayım elim kolum bağlandı

Adam sana ayrılalım dedi, bir de ayağına mı gittin. keşke yapmasaydın. Bırak ne hal varsa görsün.

O ayrılalım dediğinde bende sen ergenmisin bu ilişkinin telefondamı biteceğini sanıyorsun bide yüzüme söylede tamamen bitsin dedim ama o sırada çok sinirlendim ve gaza gelmiştim. Ve sürekli onun yanında söylüyordum Allah sana doğru yolu gösterirde farkına varırsın dedim ne yapıcağım inanın hiç bilmiyorum ..

O ayrılalım dediğinde bende sen ergenmisin bu ilişkinin telefondamı biteceğini sanıyorsun bide yüzüme söylede tamamen bitsin dedim ama o sırada çok sinirlendim ve gaza gelmiştim. Ve sürekli onun yanında söylüyordum Allah sana doğru yolu gösterirde farkına varırsın dedim ne yapıcağım inanın hiç bilmiyorum ..
Telefonda söylese ne olacak yüzüne söylese ne olacak

Telefonda söylese ne olacak yüzüne söylese ne olacak

Ben telefonda ilişkiyi bitirmeyi saçma buluyorum nedense, yüzüme baka baka söylesin o zaman vicdanı sızlar sızladı eminim çünkü gözleri çok başka bakıyordu,ama neden böyle yaptığını anlamıyorum..

poposunu kaldırmışsın güzelim adamın

Ah ah ne yapmalıydıım :KK43: Eninde sonunda gelirdir dimi sonuçta yokluğumu farkedicek ama bu sürecte hiçbiyerden gözükmiyeceğim ve beni merak edeceğini düşünüyorum.

ayrıca ayrılma sebebını anlamış degılım

ya kusura bakma da bu nasıl ayrılık hikayesi?
sen şimdi adamla konuşmaya gittin, sarılarak konuştunuz, sonra otobüse binerken şakalaştınız ve o aramadı. son kısma kadar bana pek ayrılık gibi gelmedi.
bir sorunu falan olmasın. tribal enfeksiyona yakalanmış gibi daha çok. çok dengeli bir ruh halinde gelmedi bana.

Senin ona 'buluşunca yuzume soyle,kararliligini goster ' demen tamamen son cirpinisin olmus cunku hala seni karsisinda gorurse fikrinin degisecegine inanmistin bir nebze ..

Ama olmamış , belki kendi icin en iyisini yapmistir .. belki senin icinde ..

yarın bigun doner mi dersen donebilir ama " olmadi hadi bastan basliyalim'lı " iliskileri ben fazla saglikli bulmuyorum evlenmeden once yasadigim iliskilerde asla 2. Sans olmadi

ben ayrildiysam mutlaka gecerli ve kabul edemeyecegim birsey olmustur 'zirt pirt lafi ayriliga getiren biri olmadim hic'
Karsi taraf bitirmisse pisman olup geri geldiginde beni biraktigi yerde bulmasina izin vermedim ..

gereksiz şeyler

ayrıca ayrılma sebebını anlamış degılım

Doğrusu bende anlamış değilim, 1 saat öncesinde seni çok seviyorum diyordu güzel konuşuyorduk 1 saat sonra telefonda senden soğudum , hep aynı şeyler hep aynı bıktım,ve ayrılmak istiyorum dedi oysaki benden soğutucak hiçbirşey yapmamıştım çokda destek oluyordum hala şoktayım psikolojim bozuldu inanın

Doğrusu bende anlamış değilim, 1 saat öncesinde seni çok seviyorum diyordu güzel konuşuyorduk 1 saat sonra telefonda senden soğudum , hep aynı şeyler hep aynı bıktım,ve ayrılmak istiyorum dedi oysaki benden soğutucak hiçbirşey yapmamıştım çokda destek oluyordum hala şoktayım psikolojim bozuldu inanın
takma sallla gitsin. belliki kişiliği oturmamış bırı...

gıcık olurum yanar döner ınsanalrdan

sen şimdi adamla konuşmaya gittin, sarılarak konuştunuz, sonra otobüse binerken şakalaştınız ve o aramadı. son kısma kadar bana pek ayrılık gibi gelmedi.
bir sorunu falan olmasın. tribal enfeksiyona yakalanmış gibi daha çok. çok dengeli bir ruh halinde gelmedi bana.
aynen dedımya anlayamadım nasıl ayrıldıklarını...

Değilmi .. Senin yerin bende çok ayrı flan dedi bugün yüzüme bakarak ama bitti senden ayrılıyorum dedi. Evet ben ona şakasına vuruyodum oda bana gülüyoduk yani, bide o ara ona hediye ettiğim saati bana verdi ben aldım sonra yine iyi olduk saati taktım buna oda taktı eğer ayrılmayı kafasına koymuş olsaydı saatide ,ona verdiğim hediyeleri verirdi eminim.. Bir sorunu bencede var askerlik psikolojisi gibi birşey sanırım bu ... nasıl düzelcek bu , kendimi çok ama çok kötü hissediyorum...

takma sallla gitsin. belliki kişiliği oturmamış bırı...

gıcık olurum yanar döner ınsanalrdan

Ah keşke o kadar kolay olsaaa.... Çok ağrıma gidiyor, hissizim hem ağlıyorum hem kızıyorum bir yabancı gibi olduk yazık oldu..

Onun ilişkinize saygısı olsa zaten gelir kendisi söylerdi, ayrılıklarda adam gibi olmalı. Bir telefonla ben ayrılmak istiyorum nedir. Keşke gitmeseydin adamın totosu tavan yapmıştır artık. Sanırım beni görünce dayanamaz diye düşündün. Benden küçüksün büyük ihtimalle benden sana abla tavsiyesi hiç bir erkeğin karşısında ağlama. Kendini zayıf gösterme. Hiç kimseye. sana geri döner mi bilmem, zaten dengesiz bir ruh haline sahip olduğu kesin, ayrılmanız bile tuhaf olmuş. Dönme ihtimali yüksek ama bir ilşki bir kere bu duruma gelince asla eskisi gibi olmuyor. Bence hiç bir zaman arkana bakma.

X