Ne olacak bu ilişki...

cukulukurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
445
88
Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya giricem. Hep çok güzel gittigini iddia ettiğim, biran önce sözlenmek nişanlanmak istediğim ilişkim çok garip bir hal aldı. Meğer benim aşktan gözlerim kapanmış sanki.. yaptığı her şeyi affedip alttan almışım kendimi çok kapatmışım dış dünyaya.. ya da o kapattı.. ilişkimiz de sorunlar vardı hep ama dediğim gibi hep alttan almışım çok safmısım. . bu temmuzda 5. Yılmıza girecektik. Ama insana bir anda dank eder ya ben napiyorum bu ilişki ne durumda diye, işte tam o durumdayım yaklaşık bir aydır bunu düşünüyorum hep. Ya kızlar bilmiyorum artık o kadar yordu ki beni yaptıkları işin içinden çıkamıyorum. Sanki kalbim soğudu sanki artık tek başıma yürütmeye çalışmaktan vazgeçtim:KK43: hayalimdeki kişi olmadı istediğim kişi değil sanırım.. kafam o kadar karışık ki nolur bir şeyler söyleyin.
iki gün önce hep kavga ettiğimiz hatayi yine yaptı yine saçma salak bir şekilde içti ve yine kendini bilmez şekilde konuştu ortalıkta gezdi. Ve o akşam hatasınin farkında değilmiş gibi askm yazdı bana. Ben zaten bir aydır düşünüyordum farkında varıyordum her şeyin. O yüzden daha önce hiç yapmadığım şekilde bir kaç gün gorusmeyelim ben yoruldum yapamıyorum dedim.. tek hatası bu değil belki bu hata her Ay mutlaka tekrarlaniyor ilgisiz davranıyor başka hatalar yapıyor ufacık şeyde hakaret ediyor ve artık bu ufak ufak gibi görünen sorunlar kar topu gibi karşıma geldi. 4 yılın tüm hataları bende şimdi doldu sanırım.
Hep söz veriyor ama yine yapıyor benim ona inancım yok artık.. hep başka şeyleri bahane ediyor işim yolunda değil falan filan.. mutsuzum hemde çok. . bana bir fikir verin bir yol gösterin lütfen :KK43:

Ne guzel Allah in sevgili kuluymussun ki evlenmeden acilmis gozlerin. Tam ayrinti bilmiyorum ama icmesi bile bitirmek icin yeterli bence. Allah yardimcin olsun. Umarim en dogru karari verirsin.

Ne guzel Allah in sevgili kuluymussun ki evlenmeden acilmis gozlerin. Tam ayrinti bilmiyorum ama icmesi bile bitirmek icin yeterli bence. Allah yardimcin olsun. Umarim en dogru karari verirsin.
suan ne ayrılmaya cesaretim var ne de onla olmaya cunku oyle dıs dunyadan koptum ki benim butun hayatım o olmustu ayrılırsam cok buyuk bır bosluga duscem.. bir yandan mutsuzum onunla artık konusmak bile istemiyor canım kafam cok karısık cok..
icmek konusuna gelince oyle bir aileden nasıl böyle bir adam cıktı bilmiyorum.. artık bıktım yoruldum usandım.. degismek isteyen insan o kadar uyarıyla dolu dolu 4 yılda degisirdi dimi..

Kendini kaybedecek kadar iciyor, sana hakaret ediyor, verilen sozler tutulmuyor.
4 yildir tablo bu diyorsun. Bir omur ayni tabloyu seyretme riskini alabilir misin?

Kendini kaybedecek kadar iciyor, sana hakaret ediyor, verilen sozler tutulmuyor.
4 yildir tablo bu diyorsun. Bir omur ayni tabloyu seyretme riskini alabilir misin?
alamıyorum :KK43: ama o kadar hayal kurmusum ki suan umut kırıntıları var belki duzelir diye.. boşa biliyorum ama o kadar zor gibi geliyor ki bana bitti demek :KK43: :KK43: :KK43:

bu sekilde cok mutsuzum ona o kadar kızıyorum ki benı bu hale getirdiği için ama bu onun eseri beni bu hale o getirdi duygularımı düşüncelerimi o , bu hale getirdi :KK61:
Zamanla herşey yoluna girecektir. Kendini uzme :KK43: hayat onun üzerine kurulmadi ya,biri gider,biri gelir. Allah can sağlığı versin:KK19:

butun emeklerım hayallerım umutlarım bosa gıttı sankı kendımı bom bos anlamsız degersız ve duygusuz hıssedıyorum.. ayrılmak benım ıcın cok zor ama yapmak zorundayım biliyorum cunku her turlu mutsuzum kahroluyorum bunu bilmek ve yapmak zorunda olmak benı cok uzuyo :KK42:

Bence sen zaten ayrılmak istiyorsun burada bizi ve kendini ikna etmek istiyorsun, cesaret bulmaya çalışıyorsun. Evlenmeden farketmen çok iyi olmuş, sevgin azaldıysa o iş zaten yürümez. Ayrıl bence bi an önce

kendini kaybedecek kadar içip hakaret edebiliyosa evlenip aynı çatının altında daha olumsuz şeyler de yaşatabilir.yılların alışkanlığı var. ayrılınca mutlaka üzülürsün ama anlattıklarına göre onunla daha çok üzülürsün gibi duruyo ayrılmalısın bence zararın neresinden dönülürse kardır

Tek ihtiyacınız olan biraz cesaret, sonra da ayrılık kararı vermek.. Zaten bu kafaya geldiyseniz bir şeyler bitmiştir ilişkinizde. Zorlamanın ne size, ne de karşı tarafa faydası olur...

Bence sen zaten ayrılmak istiyorsun burada bizi ve kendini ikna etmek istiyorsun, cesaret bulmaya çalışıyorsun. Evlenmeden farketmen çok iyi olmuş, sevgin azaldıysa o iş zaten yürümez. Ayrıl bence bi an önce
ben dogrumu dusunuyorum dıye anlamaya calısıyorum ve haklısınız sanırım.. karmakarısıgım :KK61:

ben dogrumu dusunuyorum dıye anlamaya calısıyorum ve haklısınız sanırım.. karmakarısıgım :KK61:

Karmakarışık olabilirsin,bu normal. Şuan telaşlısın,ateşler basıyor,gerçekten ayrılmak mı istiyorum,nasıl söyliycem,ne tepki alıcam,acaba onu üzer miyim gibi düşünceler geçiyordur aklından;kendimden biliyorum.ama sakın ayrılamıycam ben galiba diye düşünüp sevmediğin bi adamla evlilik yoluna yürüme. Çünkü buraya böyle bir topic açtıysan ayrılmanın en doğrusu olucağının kendinde farkında olduğunu unutma.

Karmakarışık olabilirsin,bu normal. Şuan telaşlısın,ateşler basıyor,gerçekten ayrılmak mı istiyorum,nasıl söyliycem,ne tepki alıcam,acaba onu üzer miyim gibi düşünceler geçiyordur aklından;kendimden biliyorum.ama sakın ayrılamıycam ben galiba diye düşünüp sevmediğin bi adamla evlilik yoluna yürüme. Çünkü buraya böyle bir topic açtıysan ayrılmanın en doğrusu olucağının kendinde farkında olduğunu unutma.
tam da hissettiklerimi dile getirmişsiniz.. dusundugum zaman benı delıler gıbı seven bir adam yok karsımda bunu soylese de hareketleriyle hissettirmiyor bunu bana:KK61:

Zurnanın zırt dediği yerdesin canım. Hatalı davranışlarından dolayı seni kendinden soğutmuş ve aşk bitmiş. Haksız da sayılmazsın hani :KK43:

X