Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle kabız olunurdiye biliyorum ama nedense bugün ishal oldum.telaş yapıyorum ne yapacağımı bilmiyorumIshal olayini ilk defa sizden duyuyorum. Transfer sonrasi kullanilan ilaclardan genelde kabiz olunur. Hemen hemen herkes o donem kabizlik ceker.
Ben transferinizi etkileyecegini sanmam ishalin
kesmek isterseniz bir cay kasigi kadar kahveye e bir iki damla limon damlatin ve baska bir cay ksigiyla da birlestirin. Karistirinca boyle topak gibi oluyor hap gibi. Onu biraz suyla yutun. Ishali kesmekte etkili ama ishali kesmeye calizmak ne kadar dogru siz bilirsiniz
hic bir sey olmaz merak etme. Ben misafir agirladim. Hastalandim 38.5 derece atesle grip oldum antibiyotik kullandim. Rabbim verince veriyor. Hatta tutacagina pek umit vermedikleri bir embriyom vardi gelisimi geriden gelen ve tam cozulemeyen oylesine koyduklari. O da tuttu. Suan Rabbim nasib ederse hayirlisiyla ikizlerimi bekliyorum.Bende öyle kabız olunurdiye biliyorum ama nedense bugün ishal oldum.telaş yapıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Allah razı olsun icimi rahatlattinhic bir sey olmaz merak etme. Ben misafir agirladim. Hastalandim 38.5 derece atesle grip oldum antibiyotik kullandim. Rabbim verince veriyor. Hatta tutacagina pek umit vermedikleri bir embriyom vardi gelisimi geriden gelen ve tam cozulemeyen oylesine koyduklari. O da tuttu. Suan Rabbim nasib ederse hayirlisiyla ikizlerimi bekliyorum.
Hic kafana takma. Rahat ol. Olacagi varsa zatwn oluyor. Hayirlisiyla sen de pozitifi gorursun ins.
Bende senin gibiydim hiç bişey olmaz kabız olmaktan iyidir bende normalde Kabızlık problemim vardı transferden sonra ishal problemi oldu ama geçiyor sonra kabız olmamak için uğraşıyorsun hamilelik belirtisi olabilir belkiArkadaslar transferden sonra 6.günüm ve ben az önce ishal oldum.karnım çoook ağrıyor.hastaneye gideyim mi yoksa böyle bişi başına gelen var mı?nolur yardım edin akıl verin
Ayy inşallahh gercekten miii inşallah beirtidir..tesekkürlerBende senin gibiydim hiç bişey olmaz kabız olmaktan iyidir bende normalde Kabızlık problemim vardı transferden sonra ishal problemi oldu ama geçiyor sonra kabız olmamak için uğraşıyorsun hamilelik belirtisi olabilir belki
Bende ishal olmuştum transferden sonra 3.4gün çok kötüydümMerhaba benimde transferin 4. Günü cok ciddî ishal oldum. Sizin sunucunuz pozitif mi
Merhaba ben deArkadaslar transferden sonra 6.günüm ve ben az önce ishal oldum.karnım çoook ağrıyor.hastaneye gideyim mi yoksa böyle bişi başına gelen var mı?nolur yardım edin akıl verin
Arkadaslar transferden sonra 6.günüm ve ben az önce ishal oldum.karnım çoook ağrıyor.hastaneye gideyim mi yoksa böyle bişi başına gelen var mı?nolur yardım edin akıl
merhaba bende de bugün aynı sorun oldu benim de altıncı bölüm sizdeki sonuç ne oldu merak ediyorum ben de endişeliyim bu normal miMerhaba iyi gunler transferimin 3. Gunumdeym ve bende ayni sekil kramplarla ishal oldum bol su iciyorum bunun icin sizde durum nasil tuttu mu bebeginiz?