• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur akıl verin

Daha ne aklı istiyorsunuz ki ?
herşey ortada .. balık baştan kokmuş siz hala olurmu dıyorsunuz ...
hem akrabanız , hem sizden küçük hemde daha kendi ayaklarının üzerinde duramıyan bır erkek ..
Üstelik siz yaşanmışlıkları olan birisiniz ..

Onun sizin durumunuzu anlayabılcegını nasıl dusunursunuz ..
O'nun kafasında kavak yellerı esiyordur şimdi ..

Birde erkekler askere gidip adam olmalı önce ..askerden önce ve askerden sonra diye bişey var ..
Yani önünzde uzun uzun sorunlar , mesafeler var ..
Üstelik siz daha yenı bır yıkımdan çıkmıssınız ve hıcbısey hıssetmıyorsnuz ..
Neresinden bakılırsa bakılsın cokk yanlıs ..

kimsenin mesleğine dışarıdan bakarak bence birşye söylenmemeli.hakkıyla yapmayan varsa hakkıyla yapanda var.kimsenin duramadaığı yaşamdığı yerde bir öğretmen mutlaka vardır.devletten aldığımız maaş hakkını vermiyorsa çok büyük bir günah ve haramalrın en büyüğü.ben hakkıyla yapmaya çalışıyorum

-----------
yorumum oldukca sert olmuş. kabul. ama sende aklını basına topla lutfen... ne zorun var nee??? :53::53::53:

-----------
yorumum oldukca sert olmuş. kabul. ama sende aklını basına topla lutfen... ne zorun var nee??? :53::53::53:

hiç bir zorum yok.şuan bir baskı altındayım.26 yaşındayımve artık hiç umudum yok.ailem bir kez karşı çıktım ve ayrıldım.şimdi onlar çok istiyor.ben reddedip tekrar başka biriyle evlenip yine kötü olursa diye korktuğum için ve mantıklı karar veremdiğim için yardım istedim.kuzen olması beni etkiliyor yaşı mesleği ama korkuyorumda...hepsi bu korkuyorum gelecekten insanlardan tekrar aynı hatayı yapmaktan.

Zaten aklında eski eşin varsa hiç kalkışma tekrar bi yuva kurmak için
Hayatını kolaylaştırmak için yapacağın bu adımla daha da zorlaşacak
Onun her hareketinde eski eşin belirecek zihninde ,karşılaştırmalar yapacaksın
Aşık değilmişsin belki nefret de edeceksin...bla bla bla...
Olumsuzluklar geldikçe gelecek ve ilk evliliğinde yaşadığın hüsranı yaşayıp tekrar boşanma yoluna gideceksin
Daha yeni boşanmış sayılırsın kendine biraz zaman tanı
Hemen evlenmek zorunda değilsin
Daha okuyor diyorsun bırak okulunu bitirsin kaçmıyorsun ya
Eline işini alsın sende öğretmenmişsin
İnan bana eğer okul bittikten sonra eli iş tutmazsa bi de bundan dolayı aranız bozulur
Herşey zamanda saklı , zaman herşeyin ilacı
Umarım kendin için en doğru kararı verirsin

Zaten aklında eski eşin varsa hiç kalkışma tekrar bi yuva kurmak için
Hayatını kolaylaştırmak için yapacağın bu adımla daha da zorlaşacak
Onun her hareketinde eski eşin belirecek zihninde ,karşılaştırmalar yapacaksın
Aşık değilmişsin belki nefret de edeceksin...bla bla bla...
Olumsuzluklar geldikçe gelecek ve ilk evliliğinde yaşadığın hüsranı yaşayıp tekrar boşanma yoluna gideceksin
Daha yeni boşanmış sayılırsın kendine biraz zaman tanı
Hemen evlenmek zorunda değilsin
Daha okuyor diyorsun bırak okulunu bitirsin kaçmıyorsun ya
Eline işini alsın sende öğretmenmişsin
İnan bana eğer okul bittikten sonra eli iş tutmazsa bi de bundan dolayı aranız bozulur
Herşey zamanda saklı , zaman herşeyin ilacı
Umarım kendin için en doğru kararı verirsin

söylediklerin için çok teşekkürler.evet okulunu bitirmesini bekleyeceğim.onunla açık konuştum bir şey hissetmezsem olmayacak diye.zor bir karar sürecindeyim ailelerin olumlu bakışları beni etkilemesin diye tarafsız kişilerden yardım istedin.allah razı olsun söylediğiniz olumlu ya da olumsuz her şeyi kaydediyorum.umarım yanılmam

canım bnm bir sorum olmuştu olay orda kopuyor bence; şimdi bizim orda boşanmışa pek hoş bakılmaz diyorsun ama teyzen seni oğluna alabiliyor yani o görmezden geliyor öyle mi doğru mu anladım

zamana bırak işi gucu olsun onlar fakır demıssın belkı cok paran varsa onu n ıcın evlenmek ıstıoryorda olabılır bellı olmazz

onlar dul kaldığın için evlenmeni çoluklu cocuklu birine varmandansa bekar biriyle evlenmeni mantıklı görğyorlardır ama eski eşini seviğini söylüyorsun kuzenini düşünüyorsun sevsen kuzenini öyle bir terslerdin ki ayrıca eski eşinden de boşanmazdın yeme bizi hocam bu kadar ucuz hesaplar yapma

öğretmenlikle bu işin hiç bir ilgisi yok sonuçta hepmiz insanız hepimzin kafasının karışık olduğu donemler olabilir birbirimizi kınamamak gerek .konu sahibi arkadşıma gelince bence kuzenin bu zamna kadar ilgini çekmemiş bundan sonrada çekmez yani eğer ondan hoşlansaydın onceden yakınlaşmalar olurdu bence sadece boşluktasın daha doğrusu eski eşini seviyosun onun yerini kuzeninle dolduramazsın zaten erkende zaman herşeyin ilacı ..askeliğini yapmamsı büyük sorun yarın birgün fikri değişebilir bide şu bir gerçek kadınlar erkelerden olgun oluyo kuzeninzle aranızda çok yaş olmaybilir ama sizi anlıyacağını zannetmiyorum çünkü erkeler geç olgunlaşıyo bence bu konuyu unutun gitsin

evlilik çocuk oyuncagi degil, bunun farkindasinizdir, e ogretmen olmu$sunuz sonuçta..
1 kuzen
2 kuzen okuyor
3 kuzenin i$i henuz yok
4 sizin akliniz eski e$'de (o sevmesede, ve siz kuzeni sevmiyorsunuz)
5 zaten henuz 9 ay'cik olmu$ siz bo$anali !!

ne bu acele yahu ?! adam firsatini bulmu$ken dalayim demi$..

her erkege guvenilmez, vaadler olur hemde çok olur fakat sonuda husran olabilir..
kalbinizle degil, mantiginizla yuruyun. hakkinizda hayirlisi olsun.

Daha ayrılmanızın üstünden 9 ay geçmiş...siz kendinize gelip mantıklı bi karar vereceginize inanıyor musunuz?bence siz ilk evliliğinizle ilğili sorunlardan ve ayrılma psikolojisinden kurtulamamışken başınıza ikinci bir sorun çıkartacaksınız(BENCE)en ufak bir pişmanlıgınızda ayrılmayı düşünseniz karar veremeyeceksiniz.bu benim 2.evliliğim diyceksiniz.eger içinizde ufak bi kıpırdama varsa zamana bırakın derim sevdiğinizi düşünürseniz değerlendirirsiniz ama eger yoksada sizi seviyo diye evlenmeyin.her erkeğin yada kadının sevgisi zamanlara azalabiliyo,gözünün önündeki toz pembe perdeler kalkıyo ve karşınızdakinin kusurlarını görüyosunuz(ayrılmak bikusur değil yanlış anlaşılmasın ama erkeklerin bunu takıntı yaptıgınız duyuyoruz).eger severim diye evlenirseniz mutluluk bekleyerek umdugunuzu bulamazsanız daha acı olabilir.çoook düşünüp doğru karar vermek lazım.bunun içinde zaman gerek derim ben ama çıkmazdasınız belliki inşallah hakınızda hayırlısı olur ve doğru karar verirsiniz...

Back
X