NE OLUR YARDIM EDİN 7HAFTALIK BEBEK GÖRÜNMEDİ

bitanecikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
211
179
103
Bugün hastaneye gittim hafif lekelenmem ve ara ara 1 damla kan geliyor ama çamaşırda görünmüyor sadece peçeteye geliyor.progestan kullanıyorum.doktorum 7 haftalık bebeği göremediğini söyledi.aç kal belki kürtaj yapabiliriz dedi ve radyoloğa yönlendirdi.radyolog bebeği gördü ve kalp atışını da duyuyorum aslında dedi.hafif olduğu için rapora kalp duyduğumu yazmicam dedi.doktoruma çıktım ben geçen hafta görmüştüm aslında bebeği 6 haftalıkken radyolog da 6 haftalık görmüş demek ki gelişimi yok dedi.geçen hafta da bu hafta da hcg 10000 çıktı.gelecek hafta sen yine de a gel belki kürtaj yaparız desiböyle bi şey yaşayıp çocuğunu kucağına alan var mı?

Bugün hastaneye gittim hafif lekelenmem ve ara ara 1 damla kan geliyor ama çamaşırda görünmüyor sadece peçeteye geliyor.progestan kullanıyorum.doktorum 7 haftalık bebeği göremediğini söyledi.aç kal belki kürtaj yapabiliriz dedi ve radyoloğa yönlendirdi.radyolog bebeği gördü ve kalp atışını da duyuyorum aslında dedi.hafif olduğu için rapora kalp duyduğumu yazmicam dedi.doktoruma çıktım ben geçen hafta görmüştüm aslında bebeği 6 haftalıkken radyolog da 6 haftalık görmüş demek ki gelişimi yok dedi.geçen hafta da bu hafta da hcg 10000 çıktı.gelecek hafta sen yine de a gel belki kürtaj yaparız desiböyle bi şey yaşayıp çocuğunu kucağına alan var mı?
bir kaç farklı doktora gitmende fayda var. belki gelişmiş aleti olan özel doktorlar sana daha yardımcı olur. kalp atışını duyduysa neden yazmıyor rapora anlamadım. lekelenme yerleşme kanamasıda olabilir düşük tehlikeside olabilir. bhcg değerine sen bakma aynı laboratuvar bile yanlış sonuç çıkarabiliyor. başka doktora gittikten sonrada sonucu yazarsan sevinirim.

Bencede başka doktora git tek doktora bağlı kalma bazen geç döllenme durumu olabiliyor kese görünüp bebek gec görünüyor sen Allaha bırak o herseyin hayirlisini verir inşallah... 9. Haftada anca gören bile var... hemen kürtaj yaptırma birkac doktora görün cnm... Rabbim hakkında hayırlısını versin...

Yarın özele gitcem zaten..inşallah güzel bir şeyler söyler bana dua edin..
canım benim görümcemin çocuğu 7 8 haftalık ken kalbi durmuş doktor bebeği sonlandırcaz demiş bu hastanede ağlamış sonra doktor bebeği almadan bidaha bakalım demiş ve bakıyor ki bebek tak tak atıyor şimdi kızı yasıyor 10 yasında
inşallah senin bebeğinde yasar canım hayyat mucizelerle dolu
şimdikinin bebeleri biraz nazlı

Yarın özele gitcem zaten..inşallah güzel bir şeyler söyler bana dua edin..
bence içini ferah tut. herşey olacağına varıryor. üzülmemeye çalışmak lazım ama insan kendini tutamıyor bu durumda. doktorların bir kısmı özellikle devlet hastanesindeyseler olumsuz konuşuyorlar. nedenini anlamış değilim. inşallah güzel haberler verirsin .

Anlamadığım geçen hafta bebeği görmeyen doktor bu hafta diyo ki aslında geçen hafta görmüştüm diyo sanki radyologla sidik yarıştırıyo anlamıyorum çıldırcam yaa..

Anlamadığım geçen hafta bebeği görmeyen doktor bu hafta diyo ki aslında geçen hafta görmüştüm diyo sanki radyologla sidik yarıştırıyo anlamıyorum çıldırcam yaa..
bende doktora regl günüm geçince gittiğimde ( devlet hastanelerinde olan olay) bebeği göremedik diyorlar. ee heralde göremezsin daha ultrasonla görülecek boya gelmemiş ama insanı ne tedirgin ediyorsun. 1 hafta sonra yada 4-5 gün sonra gel tekrar bakalım deseler olmuyor. önce insanı huzursuz ediyorlar sonra beklerken strese sokuyorlar. regli 5-6 gün geçtiğinde bhcg 1000 altındaysa en fazla yerleşme yerindeki sıvı birikimini görebiliyorlar. geç döllenmeyse onu bile göremiyorlar bebek yok deyip çıkıyorlar. kalp atışını duymadık diyorlar bebek 1 cm altındaysa kalp atışını zaten net duyamazlar anca ekranda görünenle yetinirler. kalp atışınıda anca 6. haftada ve sonrasında duyarlar bebeğin gelişim hızına bağlı. 8. 9. haftadaya kadar beklemek gerekebiliyor.
bebek düşecekse zaten düşer ama bunu düzgün bir dille anlatmaları gerekiyor. bekleyip görmek yapılacak en iyi şey.
en azından kimyasal gebelik yada dış gebelik yaşamıyorsunuz. bence içlerinde en kötüsü dış gebelik . ben evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım 6 haftalıkken düştü .sonra 6 ay sonra hamile kaldım o da dış gebelik oldu hemde ikizmiş ,dış gebelikten ameliyat oldum. sonrasında 18 ay hamile kalamadım. hamile kaldım kimyasal gebelik oldu . 4 ay sonra tüp bebek yaptırdık bu sefer devam ediyor gibi görünüyor ama bunda bile 4 haftalıkken dış gebelik mi diye korkutarak başladılar sonrasında bebek yok dediler sonrasında kalp atışı yok dediler özele gittim doktor bebeğide kalp atışınıda gösterdi. kalp atışını 5+4 de gördük 6+3 de de duyduk. şansıma iyi bir doktora geldim . herşeyi söylüyor ama beni huzursuz edecek şekilde değil. 2 defa düşük tehlikesi atlattım gece yarısı aradım hemen ilgilendi sabahı bekletmedi yada günler sonrasına randevu vermedi.

bir doktora 24 saat ulaşabiliyorsan ve sana çözüm üretmeye çalışıyorsa o doktor bence işini yapıp insana da özen gösteriyor demektir.
umarım sende iyi bir doktora denk gelirsin ve keyifli bir hamilelik geçirirsin.

Dktor kese düzgün ama bebek görünmüyo dedi.dün 10 bin çıkan(devlet hast) hcg bugün 15bin(özel hast) çıktı.çok ümitsiz konuştu ve o da kürtaj dedi.

canım son durumun nedir bebişin ne oldu inşallah kurtaja gerek kalmadan görünüştür bebeğin

Doktora gittim ultrasonda bebek yine görünmedi doktor alttan muayene etti bayağı inceledi ve sonunda yavrumu gördük bana da gösterdi hatta..çok küçük olduğu için kalp sesini duyamıyoruz sanki bebek hareketlenmiş gibi dedi.dünyalar benim oldu.hcg testim cumartesi 15 bindi 37 bine çıkmış.doktor sağlıklı bir gebelik dedi çoooook şükür..darısı kalp sesine artık...dünyam kararmıştı yeniden hayata döndüm sanki..Rabbime binlerce şükür..

Doktora gittim ultrasonda bebek yine görünmedi doktor alttan muayene etti bayağı inceledi ve sonunda yavrumu gördük bana da gösterdi hatta..çok küçük olduğu için kalp sesini duyamıyoruz sanki bebek hareketlenmiş gibi dedi.dünyalar benim oldu.hcg testim cumartesi 15 bindi 37 bine çıkmış.doktor sağlıklı bir gebelik dedi çoooook şükür..darısı kalp sesine artık...dünyam kararmıştı yeniden hayata döndüm sanki..Rabbime binlerce şükür..
Konunu takip ediyordum canım çok sevindim iyi haberlerine gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah yaa..doktor bebeğin hareketlenmiş gibi görünüyo dedi dün mutluluktan uçuyodum bugün yine korku sardı ya kalp atışlarını duyamazsam diye geç döllenmeymiş..ya bi şey sorcam bebebek ölse hcg yüselmez değil mi?

Back
X