NE OLUR YARDIM EDİN 7HAFTALIK BEBEK GÖRÜNMEDİ

9+5 dün gittim doktora kese 7 haftalık..
Sen evhamı son aylarda gör , seni çok iyi anlıyorum benim de doğumuma 15-20 gün kaldı bir kendimde bir bebekte hastalık aramaktan helak oldum, sakin olmaya çalış ve şunu düşün bir Bebek sağlıkla doğacaksa buna hiçbirşey engel olamaz Allah yeterki yazsın....

Ya 4,5 yaşında kızım var tozpembe geçmişti onda günler..hiç bir şeyi dert etmemiştim ama hiç bir bilgim de yoktu sıkıntım da..Allah evladını sana bağışlasın sağlıkla iniallah..sen de kafayı takma benimki sorunlu olduğu için böyleyim sen neden kafaya takıyosun rahat ol..

Ya 4,5 yaşında kızım var tozpembe geçmişti onda günler..hiç bir şeyi dert etmemiştim ama hiç bir bilgim de yoktu sıkıntım da..Allah evladını sana bağışlasın sağlıkla iniallah..sen de kafayı takma benimki sorunlu olduğu için böyleyim sen neden kafaya takıyosun rahat ol..
Benimde 3,5 yaşında kızım var :) aynen ben de bulutların üzerindeydim ona hamile iken, şimdi doktorum bir sorundan bahsetmiyor ama ben her gün takacak birşey buluyorum ....

Kanamam biraz arttı pazartesi doktora gidicem inşallh kalp atışını duyarız ve sağlıklıdır..bana dua edin nolur

Geçmiş olsun nasip olmayınca olmuyor ışte bende yasadim aynı şeyi seni çok iyi anlıyorum ama sanslisin benden çünkü bi çocuğun varmis bende o da yok ilkte mol gebelik yasadim şimdi 4 aydır deniyoruz hala yok hayırlısı bakalim

Hayırlısı diyorum ama insan üzülüyor Allah sizlere de evlat sahibi olmayı nasip etsin hayırlı zamanda..kürtaj sonrası hiç kanamam olmadı ve çok korktum 2 gün oldu henüz ve bir daha çocuk düşünmüyorum şimdilik

Back
X