ne olur yardım edin adetim 4 gün gecikti

ryabgra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
35
1
34
merhabalar yarımınıza çok ihtiyacım var 22 yaşındayım bu zamana kadar hiç aksamamıştı adetim ama 4 gün geçti bugün geçen ayın 5 nde başlamıştı son adetim 4 gündür her gün gebelik testi yapıyorum sonuç hep negatif silik çizgi bile çıkmıyor ama neden adetim ilk kez gecikti bilmiyorum sinirlerim bozuldu ve hep adetimden 1 hafta önce başlayan göğüs ağrım bugün geçti adetimin 2. gününde geçerdi normalde :KK43:

merhabalar yarımınıza çok ihtiyacım var 22 yaşındayım bu zamana kadar hiç aksamamıştı adetim ama 4 gün geçti bugün geçen ayın 5 nde başlamıştı son adetim 4 gündür her gün gebelik testi yapıyorum sonuç hep negatif silik çizgi bile çıkmıyor ama neden adetim ilk kez gecikti bilmiyorum sinirlerim bozuldu ve hep adetimden 1 hafta önce başlayan göğüs ağrım bugün geçti adetimin 2. gününde geçerdi normalde :KK43:
Canm belkide stres yaptigin icin gecikmistir gecikme devam ederse kan testi yaptir bence kesin sonuc veriyo aklinda soru isareti kalmamis olur

benim de geçen ay 5 gün gecikti... normal bişey yani... herkeste olabilir.. mevsimden, stresten, hormonlardan olabilir...

ama hiç bir zaman gecikme olmamıştı bende birde bir hafta önceden başlayan göğüs ağrılarım bugün yok :KK43:

Canim normal testte 15 gun felan gecmeden cikmiyo en mantiklisi kan testi yaptirmak

Ben adetime 5 gun kala beta hcg testi ile hamile oldugumu ogrendim sen yapsan direk cikacak... Bosuna stres yapma git tahlil yaptir rahat et :)

bazen ilaclardan yada normal olarak gecikme olabilir.tam 1 hafta gecince adet gunun tekrar test yap evde kesin cikar benim ilk hamileligimde 6 gunde bile cok silik cikmisti.o zamanda cikmazsa hala adette olmazsan kan testi yap.kiminin evdekinde cikmayabiliyor.gogus sisligi hamilelikte gecmez tam tersi hormonlar yukseldikce acir siser.

Merhabalar benimde adetimin 40 .gunu bugun ama hala olmadım.33 gün doktora gittim test yaptırdım negatif cıktı ,doktor kendiliğinden Olmasını bekleyelim dedi ama hala olmadım.lutfen akil verin ne yapmalıyım??hamile değilsemde adet olmak için ne yapayım

bir sorununmu var olmamasi icin.hamile olmadiginin kan testindemi soylediler.adet sokturmek icin hap var canim doktor veriyor iciyorsun sonra oluyor.bekle biraz belki olur

Canm bir sorunum yok ama bu ay doktora gittim kan değerlerim cok düşük cıktı,b12 ve Demir cok cok düşükmus..diger aylarda 30-31 günde olurdu.bu ay 33.gunde doktora gittiğimde kan testinde gebelik yok dedi.ilac vermedi kendiliğinden olmanı bekleyelim dedi.ama bugun 40 gün hala olmadım

X