ne olur yardim edin bas edemiyorum

crabo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
66
9
Bundan 8 ay once erkek arkadasimin bana kilom hakkinda hakaret etmesiyle ayrildigim gun bugun 89 kiloydum simdi 70 kiloyum ama 2 hafta once 68 kiloydum yemegi birakamiyorum duzenim tamamen sasti abur cuburlarla besleniyorum napicam bilmiyorum 2 kilo aldim bile yine eski halime donmekten korkuyorum her gece pisman oluyorum napmaliyim sibutramin iceren bir ilac tevsiye edebilecek biri ne olursunuz biri bana yardim etsin

Merhaba
Aburcuburlar çok sağlıksız neden kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz? Bence düzenli yemeğe alıın ve hayatınızdan un ve şeker içeren her şeyi çıkarın (poğaça, simit, makarna, pirinç, bulgur, aburcubur, bisküvi, galete, meyve suyu, gazlı içecekler, pekmek, reçel, bal..vb) 3 temel ana öğün yapın kahvaltıda ekmek olsun ama 4-5 dilimi geçmesin. Öğünler arası en az 4-5 saat olsun ve akşam yemeğini 8'den önce yiyin. 8'den sonra herşey yasak. Eğer aralarda acıkırsanız abur cubur yerine leblebi :KK66: çok tavsiye ederim inanılmaz tok tutyor ve yağ aldırmıyor. Bu şekilde 10 günde en az 1,5kg verebilirsiniz. Birde imkanınız var ise 45dk yürüyüş iyi olur.
Kolay gelsin..

X