Ne olur yardım edın :(

Yelizyldzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
22
1
39
Çıkmazdayım çok mutsuzum herkes üstüme geliyor en bastığı annem babam beni her konuda çok sertçe yargılıyor hiç bir şekilde memnun edemiyorum. Eşimin ailesi de öyle aynı şekilde görümcemle konuşmuyorum kaynanam onla bir olmuş hep onu savunuyor yok bıktı senden falan diyor.. beni annem onların yanında bile azarlıyor kaynanam kızına tam tersi laf söyletmez toz kondurmaz okumamış çalışmamış ama çok sevgi gösterir anlayışlı kızına. Annem okumuş görmüş iş hayatı olan biri ama hep ters yargılayan biri çok sert bana :KK43: çok bunaldım cok napıcam bilmiyorum.....

eşinin ailesini bir kenara atıyorumda kendi ailen sana neden böyle davranıyor..
annenle konuş anlat bu şekilde yapmamalı...çok yanlış..

kimseyi takmayıp hayatına devam edeceksin.. insanları değiştiremezsin ya. annen de senin için söylediği lafları umursamadığını görünce o kadar eleştirmeyi bırakır bir de sertçe tepkini koy ben artık evli bir kadınım başkalarının yanında beni küçük düşürmekten ne zevk alıyorsun de.
eşin ne diyor bu durumlara?

Annenizle bi muddet mesafe koyun.anneniz kotu davranirsa kv anasi neyapurki ben iyi olayim der.sizin.sikinti annenizde

benim annem de aynı özellikle kvalidemin yanında eleştirir beni sonra kvalidem de bunu sıkıştığında bi güzel kullanır, yarama tuz bastın..

Hemen hemen her olayda mesela görümcemle küsüm sosyal medyada ne begensem komik bişey bilir hemen annem tersliyo bana laf getirtmek seni eve almayız falan hep bana kasrı ters konuşursam da öyle. Kayınvalidemin dilinden kızına kızım lafı düşmez üstüne titrer. Kızı bir o kadarda saygısızdır. Ben asla saygısızlık yapmam ama annem bir okadar da terstir. :KK43:

Hem kendi aileniz hem de eşinizin ailesi aynı konularda mı üstünüze geliyorlar? Detay vermediğiniz için çok anlayamadım.

Hayır isteyerek kv görümce ısınamadık hep küsüz görümcemle. Kıskançlık ve fesatlık çok ama ben şeytanmısım gibi anlatıyomus herkese yok ondan bıktık gelip gitmesin saygısız insan falan gibi

Çıkmazdayım çok mutsuzum herkes üstüme geliyor en bastığı annem babam beni her konuda çok sertçe yargılıyor hiç bir şekilde memnun edemiyorum. Eşimin ailesi de öyle aynı şekilde görümcemle konuşmuyorum kaynanam onla bir olmuş hep onu savunuyor yok bıktı senden falan diyor.. beni annem onların yanında bile azarlıyor kaynanam kızına tam tersi laf söyletmez toz kondurmaz okumamış çalışmamış ama çok sevgi gösterir anlayışlı kızına. Annem okumuş görmüş iş hayatı olan biri ama hep ters yargılayan biri çok sert bana :KK43: çok bunaldım cok napıcam bilmiyorum.....

Burada okuyup okumamak ile veya çalışıp çalışmamakla kişi değerlendirilmez sevgi içten gelen bişeydir bunun yanında tabiki görgü kuralları..Siz anneniz ile öncelikle konuşup sizi kv vb kişilerin yanında mahçup etmemesi gerektiğini belirtmelisiniz.Bunu aslında kendisinin düşünmesi gerekirken neden böyle bişey yapma ihtiyacı duyuyor enteresan...Biran evvel bunu net bir dille ifade edin annenize...anneniz karşısında evli barklı bir kadın olduğunuzu unutmuş sanırım...hayret bişey gerçekten

Ya etrafinizdaki herkes secilmis gibi ariza tipler ya da sorun sizde. Bence bu ihtimali de bir dusunmek lazim o_O

Hemen hemen her olayda mesela görümcemle küsüm sosyal medyada ne begensem komik bişey bilir hemen annem tersliyo bana laf getirtmek seni eve almayız falan hep bana kasrı ters konuşursam da öyle. Kayınvalidemin dilinden kızına kızım lafı düşmez üstüne titrer. Kızı bir o kadarda saygısızdır. Ben asla saygısızlık yapmam ama annem bir okadar da terstir. :KK43:

işte sorun tam burda.her yerde bu böledir dişlerini gösterene elini süremessin hatta ısırmasın diye önüne yemek bile atarsın tabiri caizsse.sana tavsiyem benim annemde beni yermeyi sever artık yaşımın verdiği güvenlede tepkimi koyuyorum sert bi şekilde cevabını veriyorum netice geri adım atıyor. herkes için bu böle bunu geçte olsa anladım.eşin çocuğunda dahil buna

X