Ne olursunuz yardim

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
Kizlar annem sinir krizi geciriyor , burda hastaneye goturemiyoruz bazi nedenlerden dolayi , istanbula gelicez , sizin bildiginiz iyi bir hastane doktor varmi psikiyatride ? Birde bizim sosyal guvencemiz yok , cok tutarmi hastane masraflari ?
Kizlar lutfen dua edin cok kotu durumdayim. Allah herkesin yardimcisi olsun ..

maalesef yardımcı olamıyorum ama çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
konu "anne" olunca insanın canı çok acıyor...

Rabbim yardımcınız olsun,
İstanbulda bilmiyorum ama izmirde teoman söhmen bey var, bugüne kadar gördüğüm en iyi ,alanında uzman bi dr,
tavsiye ederim,

Neden acaba ciddi boyutta mı? Yoksa menapoz falan mı? Yeniköy'de onkoloji vakfı var orada bir bayan var çok iyi bir bayan ben ona gitmiştim. Ne kadar tutar bilmiyorum ben 30 tl verdim ama ssk var bende. Ev arkadaşlarımda ona gitmişti.

Yurt dışından Türkiye'yemi gelişeceksiniz ? Orda muayene olsun.istanbul îçinse devlet hastanelerine götürün güvence olmayınca özel tavsiye etmek zor

Neden acaba ciddi boyutta mı? Yoksa menapoz falan mı? Yeniköy'de onkoloji vakfı var orada bir bayan var çok iyi bir bayan ben ona gitmiştim. Ne kadar tutar bilmiyorum ben 30 tl verdim ama ssk var bende. Ev arkadaşlarımda ona gitmişti.
Canim menapoza girmek uzere diyebilirim adetleri cok seyreklesti , durumu cok kotu yarim saat once kriz geciren kadin simdi kalkmis ekmek yoguruyor . Sabir yarabbi !
Babam diyorki 6-7 milyardan asagi cikamayiz hastaneden cok tutuyormus off..

Yurt dışından Türkiye'yemi gelişeceksiniz ? Orda muayene olsun.istanbul îçinse devlet hastanelerine götürün güvence olmayınca özel tavsiye etmek zor
Canim burda muayene edemiyoruz bazi sebeplerden oturu . Devlet hastanesi dusunuyoruz ama yinede sosyal guvence olmayinca korkuyoruz . 1 milyar tutsa sukrederiz ama 6-7 milyar diye tahmin ediyoruz

Canim menapoza girmek uzere diyebilirim adetleri cok seyreklesti , durumu cok kotu yarim saat once kriz geciren kadin simdi kalkmis ekmek yoguruyor . Sabir yarabbi !
Babam diyorki 6-7 milyardan asagi cikamayiz hastaneden cok tutuyormus off..

Yok canım ne yapmış baban o kadar tutmaz ki. Benimde arkadaşımın annesi öyle oldu bardakları falan fırlatıyordu kırıyordu, herkesin aynı olmuyor menapoz dönemi büyük ihtimalle ondan olabilir. Ama o kadar tutmaz mümkün değil. Benim dediğim yerde özel muayene ne kadar bilmiyorum. Ama o kadın çok ilgili çok dikkatli dinliyor. Tahlil türü şeyler olursa eğer üniversite hastanelerinde de özel muayene yapılıyor artık. Ama bence annenizin durumu psikiyatridir herhalde. onun içinde dediğim kadın çok iyi. Diğer yerleri bilmiyorum.

Benim annem de sinir hastası ve sinir krizleri geçiriyordu, yıllarca ağır psikolojik ilaçlar kullandı. Çok çok iyi hatırlıyorum ben küçükken beni başka odaya götürüyorlardı görmeyeyim diye ama büyüdükçe alıştım. Sizin anneniz nasıl oluyor bilmiyorum, annem nefes alamıyordu kitlenip kalıyordu hareket ettiremiyorduk öyle dişlerini sıkıyordu sonra bayılıyordu.
Sonucunda Antalya'da bir doktora gitti,doktor bunun psikolojik değil KOAH hastalığı olduğunu söyledi. İlaçla tedaviye başladı ve kriz sayısı azaldı hatta ilaçları kullanmaya başlayalı hiç kriz geçirmedi.

Bugün tüm konularda kendime pay çıkardım kusuruma bakmayın.

Hangi ülkede yaşıyorsunuz? Yaşadığınız ülkede sağlık guvenceniz var mı? Sağlık sigortaniz varsa ve sgk ile anlaşmalı bir ülkeyse , ücretsiz tedavi alabilirsiniz.

Canim burda muayene edemiyoruz bazi sebeplerden oturu . Devlet hastanesi dusunuyoruz ama yinede sosyal guvence olmayinca korkuyoruz . 1 milyar tutsa sukrederiz ama 6-7 milyar diye tahmin ediyoruz
Yok o kadr tutmaz sanmıyorm .ara bi özel hastaneyi öğren yurt dışından geleceğinizde söyle .muayene ücretleri belli Türkiye'de artık atıyorum 30 tl zatn film yok ilaç yazar en fazla

O kadar tutmaz ama yurt dışından gelip yola bilete para vereceğinize orada neden götürmek istemediğinizi anlayamadım. Acaba annenizin yabancı dili mi yok?
Bu arada geçmiş olsun..

X