Saç Rengi ve Saç Boyama Ne renk yapmalıyım?

pinoli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
7.010
6.632
39
Ben buğday tenliyim Saçlarım koyu kahverengi. Hatta siyaha yakın. Ben doreye boyattım içinde de kül vardı. Şimdi rengi değiştirmek istiyorum ama ne renk yapsam karar veremedim. Küllü renkleri çok seviyorum. Özellikle küllü kumralı. Ama bir türlü tutturamıyorlar. Gözlerim açık kahve ve kaşlarım siyah.

Tekrar pişman olmamak için işini bilen bi kuaför bull madem okadar açtırmışsın saç rengini bu senenin modası güzel bi ombre yaptır.

Tekrar pişman olmamak için işini bilen bi kuaför bull madem okadar açtırmışsın saç rengini bu senenin modası güzel bi ombre yaptır.
Doğru söylüyorsun. Ombreyi düşündüm ama saçlarım dalgalı. Baya kocaman bukleler. Ombre de düz saçta güzel duruyor gibi:KK51:

Bu kadar açmışken koyultmak istemiyorum ama :KK16:
o zaman kaşlarının renginide açmalısınnn ...yoksa sırıtır yani. kaşlarının rengini açarsan karamel tonlarını dene yaz mevsiminde iyi gider sıcak bi ton.....tabi senin görüşün ve senin zevkin hepsinden önemli

o zaman kaşlarının renginide açmalısınnn ...yoksa sırıtır yani. kaşlarının rengini açarsan karamel tonlarını dene yaz mevsiminde iyi gider sıcak bi ton.....tabi senin görüşün ve senin zevkin hepsinden önemli
Benim zevk skalam biraz geniş de ondan fikir istedim zaten. Bir gün kumralı çok beğenirim ertesi gün platini :KK70::KK70:

Bukle halinde olan saçlardada gayet güzel duruyo krepeli balyajda olabilir platin yada farklı renkte sarı geçişleri iyi düşünüp karar vermek gerek saç bu şakaya gelmez:)

Bukle halinde olan saçlardada gayet güzel duruyo krepeli balyajda olabilir platin yada farklı renkte sarı geçişleri iyi düşünüp karar vermek gerek saç bu şakaya gelmez:)
Platin yapmışlığım da var. Hiç korkmam. :KK48:

X