• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne söylenir bu durumda bilemiyorum kiii !!!!

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
slm kızlar arkadaşıma nasıl teselli vereceğimi şaştım,dert ortağıyım ama nasıl akıl verilir ne söylenir bilemedim,arkadaşım 2 yıllık evli ve bir çocuğu var çok mutsuz olduğunu yaşamaktan nefret ettiğini çocuk olmasa hemen boşanacağını söyledi mutsuz du baştan beri ama son zamanlar eşi eve geç geliyormuş 1 aydır felan aldatma falan yokmuş ama arkadaşlarına takılıyormuş,çocuğun mamamsı bitince alırız alırız deyip almıyormuş hep erteliyormuş,eve para falan zaten bırakmazmış ,dışarı da yalnız çıkarttırmıyormuş beraber çıkma gibi lüksleri yokmuş eve gelmiyormuş,cinsel olarakda 3 hafta ayda bir felan oluyomuş konuşmayı çok denemiş eve işten sonra gel arkadaşlarına takılma merak ediyom haber ver şuraya buraya gitcem diye demiş haber veriyomuş sonra arada bir ama geç gelmeye devam ediyormuş,üzerine gitme umursamıyomuş gibi davran bide öyle dene bakalım dedim çünkü hergün laf çatışması yaşıyorlarmış ne diyeceğimi şaşaırdım çok üzgünüm ne yapılır ki bu durum da ;?:kızgın::uhm:

slm kızlar arkadaşıma nasıl teselli vereceğimi şaştım,dert ortağıyım ama nasıl akıl verilir ne söylenir bilemedim,arkadaşım 2 yıllık evli ve bir çocuğu var çok mutsuz olduğunu yaşamaktan nefret ettiğini çocuk olmasa hemen boşanacağını söyledi mutsuz du baştan beri ama son zamanlar eşi eve geç geliyormuş 1 aydır felan aldatma falan yokmuş ama arkadaşlarına takılıyormuş,çocuğun mamamsı bitince alırız alırız deyip almıyormuş hep erteliyormuş,eve para falan zaten bırakmazmış ,dışarı da yalnız çıkarttırmıyormuş beraber çıkma gibi lüksleri yokmuş eve gelmiyormuş,cinsel olarakda 3 hafta ayda bir felan oluyomuş konuşmayı çok denemiş eve işten sonra gel arkadaşlarına takılma merak ediyom haber ver şuraya buraya gitcem diye demiş haber veriyomuş sonra arada bir ama geç gelmeye devam ediyormuş,üzerine gitme umursamıyomuş gibi davran bide öyle dene bakalım dedim çünkü hergün laf çatışması yaşıyorlarmış ne diyeceğimi şaşaırdım çok üzgünüm ne yapılır ki bu durum da ;?:kızgın::uhm:

arkadaşın bilmeden bi hata mı yapmış acaba eşine karşı...?

kısaca boşanılır ve insan gibi bir yaşam için ilk adım atılmış olur...sengözlerimebaksanab

boşanır demek cok kolay

alsa karsısına konussa dıcem cok defa konusmustur madem öle oda cıksın dısarı .. dıkkatını ceksın adamın bı turlü.

inanın çok üzgünüm bu evlilikler neden böyle oluyor,yanlış insanlar mı bulunuyor yoksa herkez mi böyle
evlilik gözümü korkutuyor iyiden iyiye çok zor zorÇok üzgünüm çoook

esini ihmal etmesi neyse desem bile, cocugunun ihtiyacini da ihmal ettikden sonra yapicak cok bisey yok.

çocuğunu umursamayan adam karısınımı umursar!!1
siz genede pozitif yorumlayın..

inanın çok üzgünüm bu evlilikler neden böyle oluyor,yanlış insanlar mı bulunuyor yoksa herkez mi böyle
evlilik gözümü korkutuyor iyiden iyiye çok zor zorÇok üzgünüm çoook

aynen bende.

adamı alıp karşısına bi güzel konuacak. sert bi şekilde değil ama... elbet adam en azından uyumaya eve geliyodur. sıcak davranarak yaklaşırsa anlar belki laftan odun değilse:kızgın:
severek mi evlendiler zorla mıkafamçokkarıştı

çocuk warmış arada...o biraz zor bi çözüm gibi..çok dayanılmaz bi hal almışsa da artık tek çözüm gibi...

evet ya babasının mama almadığı bi çocuk var arada ama babasıdır ne olcak her türlü kahrı çekilir:delphin:
boşanır demek cok kolay
alsa karsısına konussa dıcem cok defa konusmustur madem öle oda cıksın dısarı .. dıkkatını ceksın adamın bı turlü.

birazda emeği adam versin? kadın dikkat çekmeye çalışmamalı direk kaybedebileceği korkusunu adamına yaşatmalı..
evet boşasın gitsin. :delphin:

adamın iler tutar yanı yok, eşinle ilgilenme, çocuğunla ilgilenme, evinle ilgilenme nereye kadar? ne yapsın şimdi boşanmasın da çocuğuna mı kendine mi üzülsün? adam yolunu çizmiş bence.

severek ama flört dönemindede kıskançlıkları şunu yapma bunu yapma oraya gitme telefona her aradığımda bak gibi kabalıkları oluyormuş ama seviyorum evlenicem dedim düzelir dedim dedi daha kötü olduu

severek ama flört dönemindede kıskançlıkları şunu yapma bunu yapma oraya gitme telefona her aradığımda bak gibi kabalıkları oluyormuş ama seviyorum evlenicem dedim düzelir dedim dedi daha kötü olduu

offfffffffffffff evlenmeden önce 1982783 kere düşünmek gerektiğine bi kanıt daha... kafamçokkarıştı:bbo::çok üzgünüm:Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

Arkadaşın Bir süre ayrı yaşasın eşiyle,belki eşinin taş kafasına bişeyler dank eder...
Yok eğer olmazsa kendi bilir..
Çocukla ilgilenme,eşinle ilgilenme,evle ilgilenme...E bu evliliğin anlamı ne?

Eşiyle konuşması gerek bence sizin yapabileceğiniz bişey yok :ecrin_bebek:

Erkeklerin evlendikten sonra bekarken ki gibi yaşam sürdüremeyeceklerini öğrenmeleri şart.Yapamayacaksın,sorumluluk almak istemiyorsun evlenme madem kardeşim.Onların karı-koca kendi aralarında konuşmaktan başka çaresleri yok bence canım.Ancak böyle hallolur.

Siz ne yapabilirsiniz ki....
Arkadaşınız severek evlenmiş ama anlaşılan adam pek gönüllü değimiş.. Evliliğin hiçbir gereğini yerine getirmiyor ki.. Ne eşiyle ilgileniyor, ne eviyle ne bebeğiyle..
Allah kolayık versin arkadaşınıza...

Valla canım ya katlanacak, ya vazgeçecek....
Al karşına konuş diyoruz ama... Yuh Olsun!
Zaten 2 yıllık evliler. Şimdiden saygısı,sevgisi bitmiş bir oduna ne anlatabilirsin ki?

Back
X