- 19 Haziran 2025
- 7
- 4
- 1
- 19
- Konu Sahibi iremaslanbas
-
20 yaşında insan hasta olamaz mı ? Doğru demiş annenizAy merhaba bir sey sormak istiyorum bir şeyi ben yapmam, etmem, yaşamam vb. Bir konu hakkında böyle yorum yaparsanız başına gelir ve yaparsın diyor benim annem sürekli kimin hakkında ne dersem büyük konuştun başına gelecek diye çok korkutuyor örnek mesela 20 yasinda kuzenim var şu sıralar çok hastaneye gidiyor kalbi falan agriyormus bende dedim ki daha erken yaşta her yeri ağrıyor falan dedim annem hemen büyük konuştun diyor hiç bir şeyde yorum yapmayım istiyor gercekten doğru mu peki bu?
En güzeli:) karma
İyisiyle kötüsüyle yorum yapmak yerine
Hastaya Allah şifasını versin
Allah hıdayet etsin kötü insana
Kavga eden çiftlere Rabbim dinginlik sakinlik versin
ben böyle yapıyorum dedıkodu yapana da böyle yapınca devam edemıyor utanıyor kendı halinden o an .
Yani tek dediğim hastalıktan yorumlamışsınız ama ben onu sadece bir örnek olarak yazdım ağzım açılsa büyük konuştun oluyor benim tanıdığım herkes neler neler diyor vallahi yani evrende tek konuşan ben değilim yaAy merhaba bir sey sormak istiyorum bir şeyi ben yapmam, etmem, yaşamam vb. Bir konu hakkında böyle yorum yaparsanız başına gelir ve yaparsın diyor benim annem sürekli kimin hakkında ne dersem büyük konuştun başına gelecek diye çok korkutuyor örnek mesela 20 yasinda kuzenim var şu sıralar çok hastaneye gidiyor kalbi falan agriyormus bende dedim ki daha erken yaşta her yeri ağrıyor falan dedim annem hemen büyük konuştun diyor hiç bir şeyde yorum yapmayım istiyor gercekten doğru mu peki bu?
Kendinizi en iyi siz bilirsiniz hastalık meselesini siz yazdığınız için o konu üzerinden yorum yapıldıYani tek dediğim hastalıktan yorumlamışsınız ama ben onu sadece bir örnek olarak yazdım ağzım açılsa büyük konuştun oluyor benim tanıdığım herkes neler neler diyor vallahi yani evrende tek konuşan ben değilim ya
Aslında hayatın her anında en güzelini konuşmak gerek dilden çıkan kalbten gelirEn güzeli
Misal birinde bir kötülük mü gördün Rabb'im iyi etsin deyin derdi bir öğretmenim
Siz kendınızden sorumlusunuz siz iyiyi güzeli söyleyin başkalarının her yaptığı doğru olmuyor malesef .Yani tek dediğim hastalıktan yorumlamışsınız ama ben onu sadece bir örnek olarak yazdım ağzım açılsa büyük konuştun oluyor benim tanıdığım herkes neler neler diyor vallahi yani evrende tek konuşan ben değilim ya
Olabilir insan 20 yaşında da iki yaşında da hasta olabilir. Size mi kaldı milletin hastalığıAy merhaba bir sey sormak istiyorum bir şeyi ben yapmam, etmem, yaşamam vb. Bir konu hakkında böyle yorum yaparsanız başına gelir ve yaparsın diyor benim annem sürekli kimin hakkında ne dersem büyük konuştun başına gelecek diye çok korkutuyor örnek mesela 20 yasinda kuzenim var şu sıralar çok hastaneye gidiyor kalbi falan agriyormus bende dedim ki daha erken yaşta her yeri ağrıyor falan dedim annem hemen büyük konuştun diyor hiç bir şeyde yorum yapmayım istiyor gercekten doğru mu peki bu?
Bende sizin gibiyimAslında hayatın her anında en güzelini konuşmak gerek dilden çıkan kalbten gelir
oğluma oğlum düşersin demiyorum çocuğum düşmeyesin diyorum kötüyü çağırmamak ıcın
Yada alnı secdeden şaşmayasıca die kızıyorum
Okula giderken Allah zihin açıklığı versin
okuldan gelince ayaklarına sağlık seni bana getirdi Allah ın izniyle diyorum
Yatırırken uyumadan hayal ettiğin umut ettiğinin hayırlısına gönlün razı gele gele kavuştursun Rabbim diyorum
i
Diline yalan uğramasın Insallah akıllı çocuğum benım diyorum bişey anlattığında falan
Teşekkür etmek yerine hep Allah senden razı olsun diyorum oda yemekten kalkarken bile Allah senden razı olsun ellerın dert görmesin diye kalkıyor
İyi geceler yerine , sabaha uyanırsam elhamdulillah uyanamazsam eşhedü enla ilahe illallah ve elhedü enne Muhammed’en abduhu ve resuluh dedirtip helalleşip yatırıyorum
evdekilerle helalleşiriz yatmadan , evden çıkarken
Doğruyu guzelı çağrıştırmak en iyisi evlatlardan bizden öğreniyor ilerde kendı çocuklarına güzeli öğretsinler .
Ay abartmasan mi ya? Sanki çok büyük bir sey demişim gibi kuzenim kendi de diyor bu yaşta heryerim ağrıyor falan diye öyle tabi hastalığın yasi olmaz ama çoğu insan der bunu hatta genç biri en ufağından bacağım ağrıyor dese yaşlı insanlar hep ne bu yaşta ağrısı cart curt derler yaniOlabilir insan 20 yaşında da iki yaşında da hasta olabilir. Size mi kaldı milletin hastalığı
Onlar söylüyorsa siz söylemeyin. Ağzınızdan çıkana dikkat edin.Ayrıca abartmıyorum çok bilmiş iremAy abartmasan mi ya? Sanki çok büyük bir sey demişim gibi kuzenim kendi de diyor bu yaşta heryerim ağrıyor falan diye öyle tabi hastalığın yasi olmaz ama çoğu insan der bunu hatta genç biri en ufağından bacağım ağrıyor dese yaşlı insanlar hep ne bu yaşta ağrısı cart curt derler yani
Ben cok bilmiş değilim canım ama bence sen öylesinOnlar söylüyorsa siz söylemeyin. Ağzınızdan çıkana dikkat edin.Ayrıca abartmıyorum çok bilmiş irem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?